Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 56 791
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • Mostly in my mind
Аа, хах. А защо не си доволна? Или просто искаш да разнообразиш?

# 706
# 707
И аз ползвам лилавия Медикс - за ламинат, гранитогрес и мозайка. Справя се чудесно до степен да не му търся заместители. Харесвам аромата - осезаем е, но не дразни, не омръзва и изветрява точно със скоростта хем да се насладиш на миризмата на чисто и свежо, хем да не остава, че да се смеси с други аромати в дома. Като се замисля, май няма нещо на Медикс, което да не ми е харесало - препаратите за съдове са добри, за под, за баня...

# 708
  • При децата ми
Аа, хах. А защо не си доволна? Или просто искаш да разнообразиш?

Доволна съм. Simple Smile Исках да разнообразя.

# 709
  • София
Аз имам едно различно питане. Отскоро ползвам приложението и само веднъж съм пазарувал с него. На началната страница виждам "Вашите вече закупени продукти"... и там един от реално закупените липсва.
Какво означава това? Че в конкретния магазин липсва ли или въобще в ДМ липсва?

# 710
Това са отлистени продукти.
Предлагали са се, вече не се поддържат в асортимента.

# 711
  • София
Тоест на теория някъде може да има останали по филиалите ли?

# 712
  • София
Странна работа, харесах си една тоалетна вода на Елизабет Арден от серията със зелен чай. Цена: 47,50 лв. Реших да проверя и на друго място за цената и се оказа, че навсякъде е около 25 - 29 лв, а в Нотино е 18 лв. Каква е тая огромна разлика?!

# 713
Хм, странно, при мен продукт който е отлистен отдавна си стои в списъка... Не че имам вече надежди да го върнат, те дори в магазина проверяваха по кода и казаха че няма да е. Държа си го там за информация само, колкото ако реша да сравнявам с нещо друго. Но стои, не е изчезнал от списъка ми, а от магазините изчезна преди поне година...
Странна им е платформата онлайн като цяло, има какво да се желае още.
Имат пак продукти които се предлагат но онлайн ги няма, по-скоро си мисля да не би да е такъв случаят.

# 714
Ами аз купувах един комплект покрай коледните празници. Предполагам, защото пишеше limited edition, не се появи повече. В магазина ми казаха консултантките, че отлистените продукти стават бели в приложението, както на мен ми седи комплекта.
Друго, което съм забелязала, че продуктите, налепени с допълнитен етикет за намаление, също са бели. Поне тези неща, които съм взела.

# 715
Интересна работа, сега като спомена допълнителен етикет и погледнах, едни лакове които бяха намалени понеже ги преключваха като серия, действително ги няма в списъка ми със закупените неща.

# 716
  • оттам, откъдето започва България
Странна работа, харесах си една тоалетна вода на Елизабет Арден от серията със зелен чай. Цена: 47,50 лв. Реших да проверя и на друго място за цената и се оказа, че навсякъде е около 25 - 29 лв, а в Нотино е 18 лв. Каква е тая огромна разлика?!

Вярно. Примерно потърсих и виж това, вярно, че е без опаковка:   https://fragrances.bg/elizabeth-arden-green-tea-lychee-li … B5.    

Голяма е разликата.

# 717
Просто не смогват да качват всички продукти в Приложението, не знам Поради каква причина.
Последно закупих измивния гел за лице на balea sensitive, който чакам от супер много време да върнат по рафтовете, ами видях го в магазина и купих, но в приложението все още не присъства. Серията с тиква, която постоянно качват на сторита също я няма (а коледни неща има в секция "ново"), едни хидратиращи пачове пак на тяхната марка,отново рекламирани на стори също много време ги дебна в приложението и ги няма (в магазин също).

# 718
Днес в Paradise видях, че са заредили аромати на AVON Simple Smile Имаше 3-4 дамски аромата, друго от техния асортимент не видях. Имаше и зареден коледен щанд на dmBio.

# 719
Avon в ДМ? Брей, брей...

Общи условия

Активация на акаунт