Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 56 835
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
От немския ДМ може ли да се поръча до България?

# 721
  • софия
Не. Може с превозвач.

# 722
Много от парфюмите в ДМ и Лили са с високи цени. Видях че се пита по назад в темата. Купувайте от другаде, ако цената е по добра. Елизабет Арден нямат ментета, нито Антонио Бандерас. Тествайте на място, но после поръчка от където е най-изгодно ✌️

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 08:29 от Lale_Lili

# 723
За live довечера, който иска да му напомнят може в инстаграм да цъкне на часовника и като изтече времето ще напомни.

Могат ли да се комбинират талоните от live с такива от РД или добре дошъл, някой опитвал ли е?

# 724
За какво ще са талоните?

# 725
  • оттам, откъдето започва България
Аз септември месец комбинирах отстъпката за РД на ДМ и отстъпка за Алверде. И двете се отчетоха.

Талоните ще бъдат -20% на марките ALTEYA органик, Rivana, Икаров, ZOYA, flora is и AVIA

# 726
# 727
А нови талони, освен от DmLive, кога изпращат?

# 728
В последно време на следващия ден след лайфа.

# 729
Благодаря! Ще очаквам с нетърпение! Дано скоро има отстъпки на Балеа и Denkmit.

Между другото - отличен отзив за течните им прахове. Изпират много добре, миришат приятно и са на добра цена! 👍

# 730
Когато излезе следващата брошура, те са все от четвъртък и мисля на 2 седмици да бяха техните.

# 731
Относно талона на Икаров,да кажа че в аптека Гален в момента имат 25% намаление на Икаров и там стимуланта за растеж на косата е по-изгоден,ако някой го иска.. аз имах да пускам поръчка от там и грабнах 2бр.

# 732
  • Варна
Здравейте!
Live-а  започна Simple Smile

Какво масло използваха в маската с яйцето ,кокосово и сквалан ли?

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 18:37 от Velina_p

# 733
Направих голяма поръчка, като си комбинирах талоните за маслата и талон за РД.
Нещо интересно което научих, доставката е безплатна над 100лв преди да се начислят отстъпките.

# 734
Вчера видях, че в ДМ има парфюми на Avon, стана ми странно, в приложението ги няма.

Общи условия

Активация на акаунт