Толу що се връщаме от София и аз бързам да разкажа. Ще ни излъчат на 5-ти март.
За съжаление, обаче не успяхме да спечелим, но пък беше такова шоу... Не съжалявам изобщо, а изгубихме за съвсем малко - само с 5 точки, т.е. с един въпрос грешен в повече от победителите. Иначе наградата беше DVD, 200лв и уикенд за двама. Само за уикенда ме е яд, но можем и сами да си го направим. Снимаха се общо 4 предавания. Ние бяхме във втората тройка участници. Първите имаха по-хубава награда - наистина един прекрасен хладилник. Със здраве да си го ползват победителите, тях ще ги дават на 2-ри март. Първо ни събраха всички в една зала и на един огромен монитор ни пуснаха записи от стари предавания, за да ни покажат колко свободно трябва да се държим. После пуснаха част от американско такова шоу, за да видим колко по-освободени пък са те. То не бяха раздаване на шамари, спорове, голям майтап. После Къци ни обясни правилата и разни подробности и след това извикаха първата тройка семейства, която снимаха за 2-ри. Всички останахме като публика. Закачиха ни мартеници, че нали шоуто ще се излъчва в началото на март и не може без тях
Първите печеливши получиха страхотен хладилник. Ние бяхме във втората тройка, на първата маса, няма начин да не ни познаете на 5-ти. Аз бях най-ухилената
Водещият се държи много майтапчийски, но и ние не му останахме длъжни. Та с мъжа ми в началото тръгнахме супер, в първи и втори кръг всички отговори ни съвпадаха. Но сгафихме в четвърти кръг. Оставиха жените да отговарят на въпроси за половинката си и после поканиха и тях, за да отговорят на същите въпроси. И тук мъжа ми ме изуми с отговорите на 2 от въпросите. а) не гледа еротични филми
б) не ходи на футболни мачове
в) не се напива безпаметно
И аз отговорих, че понеже никога не е споделял с мен преди да е бил почитател на еротичните филми, избирам в). Той водещият хубаво ми каза, че няма начин да не е гледал, ама аз...
И познайте после как отговори мъжа ми? Ами точно с а) И другият въпрос: " Какво държи семейството ви здраво?" (май цитирам по памет, беше нещо подобно):
а) взаимното доверие
б)забавлявате се с едни и същи неща
в)правите секс след скандал
Аз веднага отговорих с а), дори подчертах, че си имаме прекалено голямо доверие ( а водещият ме опонира, че не бивало така
) А моят мъж се изръси за секса. Нещо, което изобщо не е вярно. За 5 г. брак такова нещо ни се е случвало не повече от 2-3 пъти. Ние скараме ли се, на никой не му е до секс. И накрая искам да кажа, че посвещавам това ни участие в "Горчиво" на моето мило татенце, което си отиде от този свят преди 4,5м. Знам колко много щеше да ни се радва, нищо че не спечелихме. И колко щеше да се гордее с нас. Обичам те татко! Мисля за теб, където и да си.
Беше любимото му предаване.sparki, моята Веси изяжда по 150мл мляко, но не всеки път. Даже много често оставя по 10-20мл. Не се притеснявай излишно.
Благодаря на irinii за новата красива темичка
. А списъчето и аз съм си го копирала. 
Благодаря на tonnita за хубавото заглавие!

Честита половин годинка на Рая на stes и 5-та месечинка на Марти на carrigan! Да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват!

Ави, много ме е яд, че не ни остана време да се видим. После ходихме у кумците и там много се замотахме. Тръгнахме си в 16ч. с бясна скорост, че снощи Веси беше цяла нощ с температура и така я оставихме на баба и с едно шише Калпол.
Приятна вечер!

/-а пък наградата не е важна важно е че сте си изкарали страхотно и ще ви остане един невероятен спомен
. Иначе аз никога не съм настоявала за включване в списъка първо защото пиша отскоро и второ - ами не е чак толкова важно.