Баба Зима таз година е добра, очарована от Септемврийските деца!

• 19 118
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Добър вечер, момичета!  bouquet
Толу що се връщаме от София и аз бързам да разкажа. Ще ни излъчат на 5-ти март. Simple Smile За съжаление, обаче не успяхме да спечелим, но пък беше такова шоу... Не съжалявам изобщо, а изгубихме за съвсем малко - само с 5 точки, т.е. с един въпрос грешен в повече от победителите. Иначе наградата беше DVD, 200лв и уикенд за двама. Само за уикенда ме е яд, но можем и сами да си го направим. Снимаха се общо 4 предавания. Ние бяхме във втората тройка участници. Първите имаха по-хубава награда - наистина един прекрасен хладилник. Със здраве да си го ползват победителите, тях ще ги дават на 2-ри март. Първо ни събраха всички в една зала и на един огромен монитор ни пуснаха записи от стари предавания, за да ни покажат колко свободно трябва да се държим. После пуснаха част от американско такова шоу, за да видим колко по-освободени пък са те. То не бяха раздаване на шамари, спорове, голям майтап. После Къци ни обясни правилата и разни подробности и след това извикаха първата тройка семейства, която снимаха за 2-ри. Всички останахме като публика. Закачиха ни мартеници, че нали шоуто ще се излъчва в началото на март и не може без тях Naughty hahaha Първите печеливши получиха страхотен хладилник. Ние бяхме във втората тройка, на първата маса, няма начин да не ни познаете на 5-ти. Аз бях най-ухилената newsm47 Водещият се държи много майтапчийски, но и ние не му останахме длъжни. Та с мъжа ми в началото тръгнахме супер, в първи и втори кръг всички отговори ни съвпадаха. Но сгафихме в четвърти кръг. Оставиха жените да отговарят на въпроси за половинката си и после поканиха и тях, за да отговорят на същите въпроси. И тук мъжа ми ме изуми с отговорите на 2 от въпросите. Shocked Единият беше: "Какво е нещото, което мъжа ви е правил преди брака ви, а сега вече не го прави?"
а) не гледа еротични филми
б) не ходи на футболни мачове
в) не се напива безпаметно
И аз отговорих, че понеже никога не е споделял с мен преди да е бил почитател на еротичните филми, избирам в). Той водещият хубаво ми каза, че няма начин да не е гледал, ама аз... hahaha И познайте после как отговори мъжа ми? Ами точно с а) Laughing
И другият въпрос: " Какво държи семейството ви здраво?" (май цитирам по памет, беше нещо подобно):
а) взаимното доверие
б)забавлявате се с едни и същи неща
в)правите секс след скандал
Аз веднага отговорих с а), дори подчертах, че си имаме прекалено голямо доверие ( а водещият ме опонира, че не бивало така hahaha) А моят мъж се изръси за секса. Нещо, което изобщо не е вярно. За 5 г. брак такова нещо ни се е случвало не повече от 2-3 пъти. Ние скараме ли се, на никой не му е до секс. Laughing После ми се оправда, че водещият ни казал да побързаме, че времето изтича и той нямал време за мислене. Ако на този въпрос беше казал истината (за доверието, защото и той мисли така), щяхме моментално да грабнем наградата, защото въпроса беше за 10 т. и щяхме да изпреварим сегашните победители с 5т. Но уви. Няма нищо! По-важното е, че стана голямо шоу. Аз лично съм много доволна от нашето представяне. Като ни гледате на 5-ти ще си кажете мнението.
И накрая искам да кажа, че посвещавам това ни участие в "Горчиво" на моето мило татенце, което си отиде от този свят преди 4,5м. Знам колко много щеше да ни се радва, нищо че не спечелихме. И колко щеше да се гордее с нас. Обичам те татко! Мисля за теб, където и да си.  Flowers Rose Flowers Rose Беше любимото му предаване.
sparki, моята Веси изяжда по 150мл мляко, но не всеки път. Даже много често оставя по 10-20мл. Не се притеснявай излишно.
Благодаря на irinii за новата красива темичка  bouquet. А списъчето и аз съм си го копирала. Simple Smile
Благодаря на tonnita за хубавото заглавие!  bouquet
Честита половин годинка на Рая на stes и 5-та месечинка на Марти на carrigan! Да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват! newsm51
Ави, много ме е яд, че не ни остана време да се видим. После ходихме у кумците и там много се замотахме. Тръгнахме си в 16ч. с бясна скорост, че снощи Веси беше цяла нощ с температура и така я оставихме на баба и с едно шише Калпол.
Приятна вечер! smile3524

# 31
Здравейте мацки!!
!Честито на Рая и Марти! Да са весели, здрави и обичани дечица!
Ей, вчера супер си изкарахме! Ян после не спа до вечерта, а както от 2-3 седмици си беше глътнал езика, от вчера не е спрял да бърбори Joy Simple Smile Не знам от срещата с наборите ли, от поредния скок в растежа ли, но  е мн сладък и всички го слушаме и заливаме от смях, едни такива дълги мнонолози и диалози ги реди...
майка ми вчера имаше рожден ден, и с брат ми и неговата мацка организирахме парти, че тя нещо не й се празнуваше. Изкарахме мн весело, така не съм се смяла отдавна, даже пийнах и малко уиски накрая, та се понапих Simple Smile Легнахме си към 1 ч, а Ян от 1.30 до сутринта реши, че ще се буди на всеки час Rolling Eyes А сутринта подари на майка ми букет от балони, и тя чак се просълзи.
След малко отиваме на рожден ден на една от най-добрите ми приятелки в Антре. Дано утре още съм жива Simple Smile
Ходихме до Била, накупих някои пюренца за зхарнване на Гербер, не знаех, че има толкова малки развасовки - по 80 г. И Яни утре ще опита първия си зеленчук морков.
Валентин, на мен преди 6 г ми гориха раничка, усещането е като леко боцкане, не е страшно. Дори имах белег до раждането, а сега всичко се е изгладило, както разбрах след последния преглед. И аз съм за зъболекар, трябва да ми се извадят 2 мъдреца, ама все го отлагам.
Спарки и другите мами с подобни вълнения, всичко ще се оправи, нали сме  в ревливи периоди, зъбоникнене и т.н. Ние сме на кърма, но почти всяко хранене е едно блуждаене наляво-надясно
Ирини, така е, както е казала Стес за лъжичките. И нашите цветни накрайници стават с цвета на самата лъжичка, когато е горещо.
Марианка, на 5 март сме пред ТВ-то! Но дай някоя ваша снимка, да ви знаем предварително кои сте. Нищо, че не сте спечелили, важното е участието за удоволствие и за твоето посвещение Simple Smile
Телетъбис, жалко че не се видяхме вчера, а Алекс е мн готин.
хайде целувки на всички

# 32
Добър вечер, приятелчета!

Нали обещах да пиша по-често и сега няма да се отървете от мен! Crazy

Да взема отношение по някои въпроси:

Термолъжичката на Нуби промени цвета си към бяло като я сложих под течаща вряла вода.

За забелването: Всеки път на консултация питам педиатъра какво да правя с пишката и той все ми казва "нищо". Това ме устройваше. Като си дойде татито, изумен ме пита що за педиатър съм избрала. Януари месец пак питах педито и той погледна и каза "Ама много е залепнала пишката" и каза по малко и лекичко да придръпваме. И понеже татито къпеше Сашко, започна всеки ден по малко. Стигнали сме до някъде без да предизвикваме плач, но има още работа, която май аз ще трябва да свърша. Тати нали е хирург и каза, че нали е "мойто" и му е жал. Ако било чуждо, от раз щял да го забели без да се колебае.

Марианка, поздравления за участието ви в предаването! Пред нас ще има и други възможности за срещи. Надявам се, че Веси е по-добре.

Лека нощ и целувки от нас със Сашето.  Hug

# 33
Ехо-о-о-о- мами !!!!!
Явно 4е сте ми липсвали и след срещичката ( за която пак благодаря на Ася и Денис че ми казаха по кю-то) ще се постарая да съм по-активна Wink
Пак се заредихме с енергия и сме много доволни!Току що сложих снимките и аз - не са много ама са от сърце.И никак не усетих да съм се отчуждила от вас въпреки дългото ми отсъствие от форума  bouquet Благодаря ви милички!Толкова ми е хубаво че дойдохме с Мия.
Виждам,че има много нови мами - добре дошли и от нас и специални поздрави на адашката Снежка
А на сладурските ни Рая (вече отдавнашна приятелка ) и Марти честитки за тази полукръгла годишнина (хихи)! На всички вече големи 6-месечни бебоци също много целувки и прегръдки!
Марианка,чакаме с нетърпение да те гледаме!Насълзих се като те четох..
Целувки-вече двузъби от Мия ( да се изфукаме на тия дет не ги видяха на срещичката  Mr. Green и ми е приятно че сте тук! Hug

# 34
Телетабис, напълно ти разбирам настроенията напоследък  - и аз съм ту така, ту иначе... Едно готино гледане на кафе или карти върши чудеса за нежните ни женски души   bouquet а в този ресторант още не сме ходили. Мерси за препоръката ти!  Crazy
Чочи, шапка т исвалям за уискито, безсънната нощ и купонджийския дух днес!
марианка, очаквах включване. Най-важното от цялото ви участие е, че е с посвещение и че ви е било приятно. Следващия понеделник сме на линия /ще му направим рейтинг на Къци, когото не мога да понасям иначе/
Стес, весел празник!!! И аз смятам за 6тия ни месец да спретна празник! За лъжичките, благодаря ви за коментара. Аз все си мислех, че трябва някакъв коренно различен цвят да очаквам, а то избледняване...
ей бонесперанс, как се радвам,че се включваш. Днес точно си мислих как пропуснах да видя зъбчетата на Мария... ooooh!
ави  Hug

Последна редакция: сб, 24 фев 2007, 20:23 от irinii

# 35
Здравейте момичета:)

Весела срещичка, а и сериозни по-размери, супер:)

Честито на празнуващите бебчета Simple Smile Живи и здрави и много радости. Стес, да не забравиш да ни покажеш тортичката, чакам с нетърпение, че и аз замислям празник:)

Марианка, вече чакам 5.03:) Аз пък преди 2 години на този ден бях кума, свтбата беше супер Simple Smile

Аз съм сигурно една от най-верните клиенти на памперс, ползваме си ги вече 2 години и половина без забележки. Пробвала съм и Либеро, но според мен са по-твърди.

От снощи тези младежи са решили да ме побъркат. Ивайло спа супер неспокойно, аз до 4 не можах да мигна, не издържах дадох му малко Нурофен успокои се детето и си заспахме като къпани, но ето ти в 5 бебе Бобо се събуди за папане, а в 7 окончателно от сън... днес отново се състезават кой повече да мрънка..... май и двамата зъби ще им избиват, а до тогава.... абе и ние сме от киселия отбор, искам си и аз доброто бебенце:)І

Тати и леля са на път, в 19 часа бяха в Монако.... купували яхта и хващали широкия път... ми казаха  Mr. Green

Чочи, и на теб сериозни емоции са ти се събрали, супер Simple Smile

Хехе, Ирини лека бременност на приятелката ти:) много обичам и аз такива новини:) ние нещо за последните 2-3 години много се нароихме, някои вече и потретват дори:) абе такива новини да се чуват:)

Ави от кога те чакаме да ни досаждаш... досаждай си спокойно:) За пиката, ами и ние така, бавно, но славно, определено действам по-смело от колкото с Ичи. Педиатърката ни казва, че това трябва да стане до 2 годишна възраст, имаме време, а и доста сме отворили.

bonne_esperance, честити зъбчета... ама вземи верно се влючвай по-честичко да разказваш за сладка Мия:)

# 36
  • Sofia
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА РАЯ, да расте жива, здрава, усмихната и за радост на мама и татко!
Момичета, прекрасно сте си изкаралаи, както виждам, надявам се следващия път да се включим и ние Hug

# 37
Привет и от нас с Дари Hug
Честито на всички празнуващи днес малчовци-Рая и Марти-растете здрави и усмихнати сладурчета Heart Eyes
Ави здравеи мила Hug
Марианка-чакам с нетърпение5-ти/няма да е лошо и да ни подсетиш завсеки случаи че аз понякога съм много разсеяна  Blush/-а пък наградата не е важна важно е че сте си изкарали страхотно и ще ви остане един невероятен спомен Wink
bonne_esperance-честити ви зъбчета -да растът бели и здрави!
Чочи -поздравления за приятното изкарване-браво/и по често такива разтоварвания Wink/
Иринии-за лъжичката виждам че вече са ти обяснили така че аз само ще ти благадаря отново за страхотното оформление на темичката ни-както винаги си супер  bouquet
А сега малко за нас -днес както никога мъжът ми си беше в къщи и ходихме да си харесваме хладилник и после до няколко магазина -търсим си мебели за банята но засега не успя нищо да ни хване окото/обзавеждаме ново жилище-в което се надявам да се пренесем напролет Wink/
Иначе Дари е доста кисела напоследък -кърмата вечер определено не и достига а и каша не изка да хапва/абе лоша работа/със захранването иначе както ви споменах вече ще изчакаме докато не отидем на алерголог.Почвам да се притеснявам вече че неможе да си набави необходимите за организма неща/витамини и др./-вие какво мислите?
За мамите чиито мъничета са с АД изкам да ви споделя че засега най-добър ефект имаме от крема на др.Таис
А сега спирам че стана пак много дълго Blush
Еи забравих да ви поздравя за срещичката-виждам че сте си изкарали страхотно-и да ви кажа всичките мамчета и вече пораснали мъничета-ИЗГЛЕЖДАТЕ СТРАХОТНО Heart Eyes
Пожелаваме ви приятна и спокоина вечер Wink

# 38
Здравейте момичета!

Първо честито на днешните мини рожденници, нека са здрави и палави и весели!

Току що разгледах качените снимки от срещата ви. Много настроение лъха от тях явно сте прекарали страхотно  Simple Smile. При следваща среща с удоволствие ще се присъединя.

Идеята за махане на списъка с мами е много добра, главно защото според мен той отдавна не беше актуален. Има към 20-тина пишещи момичета и останалите само фигурират. Не че това пречи някому, но нямаше май много смисъл  newsm78. Иначе аз никога не съм настоявала за включване в списъка първо защото пиша отскоро и второ - ами не е чак толкова важно.

Ние с мойта зайка (забелязвам, че само умалителни на животни употребявам за дъщеря си, просто не знам какво ми става Joy) напредваме баавно-бавно в захранването. Както вече ви казвах отначало всичко ядеше, а сега е супер недоверчива и устата се отваря само в извънредни ситуации пред лъжичката. Чакам да й дойде времето да се разяде, а дотогава breastfeeding
Което ми напомня, момичета, пишете ни в отбора на въртящите се и извиващи пумпали при сукане -  ooooh!. Иги яде две минути и се разсейва още пет. Особено пък ако и баща й е в стаята - това е най-интересният човек за наблюдение. Следи всяко негово движение, хвърля му усмивки, нещо му говори. В такива моменти просто му казвам да изчезва, защото смущава хранителния процес hahaha
lillka, не се притеснявай. Основната храна на беето до годинка спокойно може да остане кърмата. Даже много дечица карат само на нея като им никнат зъби. Бебчо ще расте й само на кърма, ако трябва да изчакаш със захранването заради алергия - направи го. Иначе детето повече ще страда, а хранителните алергии се израстват.

Снежка-смешка, става дума за играта на памперс, при която се събират мечета от опаковките на техните пелени и се изпращат на посочен от тях адрес, а те ти изпращат играчка на Фишер-прайс (много харесвам техните играчки). По принцип всеки изпратил получава играчка. Иги вече има пате, плуващо в прозрачна топка.

Мами, родили със секцио виждат ли ви се белезите? Моят много си личи, въпреки, че мажа с контратубекс. И е един такъв дълъг - около 12 см. При вас как е?

# 39
Добро утро, мацки! Спи ми се...

Снощи качих един линк на първа страничка за нитратите и за това как да ги редуцираме в зеленчуците. Предстои ни да започнем д аготвим за дребосъците си и е добре да знаем това-онова...
Иначе ние сме на крак от 7.30. Нещо му се измести режима за ставане на Спаси с 1 час по-рано от обичайното. Дано после се корегира. Помните ли кога се връщаха стреките н ачасовника?  newsm78
Днес от 13.30 сме на погача на един януарски касавец  Heart Eyes Колко мънички ми се виждат новородените бебочета в сравнение с нашите  Party

В момента Спаси се пидвижи сам до шакафа  и започна да преподрежда. Много ми е сладък вече как сам се мести /макар и само изпозвайки върховете на пръсчетата и тежестта на тялото си, з ада засилва проходилката/ Върти се, пипа всичко, дърпа кабели, преподрежда... Представям си каков ще стане след някой друг месец. то сега дръпна една снимка заедно с тежката рамка на земята.
Лиллка, не се тревожи за захранването. Наистина има мами, които хранят изключително с кърма до 7-10 месец. Аи ти скоро ще минеш през алерголог и нещата ще се урегулират. Пробва ли да даваш оризова каша с чай??? Много е вкусен и бебоците го харесват. Спаси така прояде каша и сега хапва с огромен апетит. Давам му през ден по 100гр в 20.00 Иначе и той си е с основно хранене кърма. Просто го запознах с много различни вкусове...
Май това е засега.
Някой гледал ли е прогнозата за времето. Цяла седмица ли ще е такъв студ? Thinking
Хубава неделя.

# 40
Честита половин годинка на Ана на МарияХ. и Павел на Десси1! С пожелание за едно незабравимо детство и много усмивки! smile3525
Честита 5-та месечинка на Андрей на Ева 77, Филип на МарияФ.! Живи и здрави да са ви сладурковците и много, много щастливи! newsm51
=blue]Avana, честита 5-та месечинка на твоята принцеса с прекрасно име Божидара! Да расте здрава, красива и умна. В живота и [colorкъсмета да бъде вечен спътник![/color]  bouquet newsm59 Gift
Добро утро, хубавици! smile3503
Веси цяла нощ беше с температура и почти не сме спали. Давахме Калпол през няколко часа. Бузките и бяха целите червени, а тя самата много мрънкаше, плачеше, на моменти беше като парцал. Успяхме да измерим Т, беше 39 градуса. Днес изглежда добре, не се усеща да има температура и май доста и се спи вече, след вчерашната тежка (и за нея) нощ. Татито я люля в люлката и тя се унася. Днес сме си всички у дома и като се постопли на обяд, отиваме на разходка. Grinning
Аз още не съм разгледала снимките от срещата ви, но веднага като си напиша постинга, отивам да хвърля едно око (даже две). Сигурна съм, че сте били много сладка гледка.
Преди малко по бтв даваха някакво детско предаване. Разни дечица пееха песничка. Едно момиченце започна да пее един много известен блус на английски (съжалявам, че съм забравила името на оригиналния изоълнител Embarassed) и Мими грабна една запалка (ползвайки я за микрофон) и започна да пее. Много точно, дори и думите улучваше. Shocked Мъжа ми само успя да ми каже:"Виж я." и захлупи лице с ръцете си, разплака се. Като ревнах и аз след него... После се гушнахме двамата и песента като свърши, Мими дойде при нас и също се гушна. Много силен момент изживяхме. Никога преа 5-годишния ни съвместен живот не съм виждала сълзи в очите му...
lillka, в щатите бебоците до една годинка са само и единствено на кърма. При тях захранването става след годинката, така че не се притеснявай. Както ти е казала venush, хранителните алергии се израстват. Така е, появят ли се дечицата ни на бял свят, появяват се и проблемите. Без тях няма как да порастнат Grinning, но ние сме за това, да им помагаме. Hug  bouquet
Отивам да преспивам Веси, че много взе да плаче и баща и нещо не се справя добре.
Много усмивки през днешния слънчев ден! newsm51

# 41
Пишете ни и нас в отбора на ранобудните.Не се оплаквамобаче,защото Майчето спинка цяла вечер от 19 до 7ч. с едно кратко помрънкване за водичка в 2ч.До сега си играхме и пяхме,а сега отново спинка.
 Мари анка много ми е мъчно за Веси да не б пък да и избива зъбче,след като и бузките са зачервени,въпреки че температурата е по-висока.Бързо да се оправя малката бубка.Леле как се разчуствах за емоционалния момент с Мими,тя е явно малък скрит талант и сега само попива,сигурна съм,че ще направи чудеса и тепърва ще ви изненадва все така приятно.Прегръдки.Много се радвам за хубавото ви изкарване в предаването,важно е шоуто и участието,много ме разсмя с отговорите на мъжа ти,ами те са си такива.Ще гледам на всяка цена.
 Иринии браво на Спаси,че така бързо се развива детето.Аз понеже нали се притеснявам че Мая не е много подвижна ми казаха че при нея е темперамент,просто е по мудничка,но то май е генетично,защото и татито е бил много спокойно бебе,до 8м.където го оставяли там го и намирали.А за времето така ще е до понеделник и после отново затопляне.Вече разбирам още по-добре вълнението ти за очакваното бебенце през септември,защото и моя много близка приятелка ми съобщи вчера че очакват бебче около 29.09,страшно ме развълнува и зарадва.
 Алексал ами нека си похапва Мишето щом му е сладко.А как наддава,може да изразходва повече енергия затова да има нужда от повече храна,а Мая нали си е мързеланка и често спинка,явно не огладнява толкова много.
 Е щях още да пиша,но вече забравих,но нищо може да се включа по-късно,ако имам достъп до компютъра де,че голяма борба пада.

Честити месечинки на малките сладурковци нека бъдат много щастливи и големи късметлии!

# 42
Добро утро и то нас:)

Честито на празнуващите бебчета, живи и здрави и много, много щастливи:)

Марианка, страхотно... все повече и начесто такива моменти да имате...това предаване и ние гледахме, бе голям интерес за Ичи:)

Лилка, не се притеснявай, кърми си я. За щатите не знам, но съм говорила с една много стара баба. Казвала ми е, че едно време до 1 година дечицата са била само на кърма... пък да знаеш какви мъже по 2 метра е отгледала самите те вече дядовци:) И не си внушавай разни....

И ние напоследък ставаме в 7, абе ужас, от рано ме започват и двамата. Първо игра и бой с възглавници с Ичи, Бобо и той отнася някоя друга възглавница, но се залива от смях, и така после обличане, закуска и сега ще ходим да готвим, че нашите пътешественици ще се приберат изморени и гладни. Този нашия луд тате вече е в Хърватска, сигурно е раздал и буркани да се пишка в тях, само и само да не се слиза от колата... дива работа. То не стига, че ми е притеснено за тях, на такъв дълъг път тръгнали, а те и почивка не си дават та съвсем ме притесняват.

хайде отивам нещо да движа, че вече място не си намирам от притеснения и вълнения:) Ние няма да сме  много на линия тази седмица, защото ще сме изцяло отдадени на леля:) но вие ще ни разберете:)

# 43
Добро утро мамита,

За съжаление тази седмица дават ниски температури, но може да има и изненади.

Честито на празнуващите бебчета!
Ирини полезна информация си поместила за нитратите, благодаря ти, добре е да сме информирани за това и да предпазим децата си колкото е възможно. Относно биологично чистите продукти - има вече почти във всички страни свободно на пазара, само в България още няма кой да се захване да отглежда, а не е трудно и невъзможно. За сега мъжа ми се е амбицирал да внася на българския пазар и да направи магазини за органик продукти, въпреки че бизнесът му е друг и това му е хоби. Ще видим. До миналата година една фондация беше спечелила няколко милиона по програма за да организира български производители, но се появих аза кратко само домати и мляко и след това изчезнаха от пазара, а не е сложно, просто технология и прочистване на почвата за 4-5 години.

Относно съня - ми е много сложно, защото Алекс си създаде режим да заспива към 8 - 8:30pm и спинка до 6:30 - 7:30am различно, но на мен все не ми стига съня пак, защото не лягам с него и след 8 върша основно работата си и ми е общо взето тогава свободното време.

Щастливка къде обикаля твоя тати бе Simple Smile ? Какво е правил във Монако?
Венуш, моят белег започна да се свива и да избледнява когато открих кремчето "Дерматикс"/ малко е по-скъп/, преди това мазах с Контрактубекс, но нищо. Сега дори гънката ми изчезна и почти го няма.
Мариянка и ние сме така, това е от зъбките, не се притеснявай.

хайде приятен и весел ден

# 44
venush и при мен се личи белега. Измазах 1 опаковка контратубекс но не виждам ефект и се отказах, а иначе съм чула че трябва да измажеш поне 3-4 опаковки.
Марианка, нямам търпение да ви гледам, а на мъжа ти да кажеш че ти дължи една почивка задето се разсейва когато не трябва, пък и ти се полага, с всичките тези грижи. Дано Веси скоро се оправи. Предаването май е Бон-бон, много е забавно, всяка Неделя го дават, пускай го на Мими и пейте заедно, явно и харесва. А скоро ще станете и трио, като пропее и Веси  Joy
bonne_esperance честити ви зъбчета, лесно да пробиват и да растът бели и здрави!
Чочи и Крис няколко седмици беше доста тих, като не броим мрънкането и плача, но от 2-3 дни не можеш да му затвориш устата.
Голяма радост е като му помогна да седне, като го хвана за ръчичките
Ирини съвсем скоро ще трябва да обезопасяваме домовете си, да заключваме шкафове, да раздигаме всичко от долните етажерки и т.н. А как приготвяш каша с чай? Аз взех оризова безмлечна на Милупа и е супер безвкусна. Не че Крис не я яде, на мама лакомника, но така ще приема и ценните съставки от чая, който иначе не иска да пие.
Лек ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт