За сънят - Карина не се е будила нощно време, отнкакто стана на 1 месец.Спи си съвсем спокойно през цялата нощ.Ляга вече в 20,30ч. и се буди около 7,30ч. чак сутринта.Много съм щастлива от тови факт, защото си поспиваме и честно казано доста късно лягаме въчер и ако трябва да станем в 4,00ч например, защото бебето плаче....незнам, не си го представям....
За памперсите - съвсем в началото, още за болницата бях купила НАНИС, но ти ми изпускаха и хич не ми харесаха, особенно като видях веселите ПАМПЕРСЧЕТА.От около първата навършена седмица на Карина , използваме памперс и оттогава не съм и помислила да ги заменя с други.Много съм доволна,а и ми харесват дори и на мен.
Ирини, аз снощи гледах прогнозата за времето и наистина го дават лошо през цялата седмица, но добрата новина е че след лошото време, температурите, отново ще започнат да се повишават.
Целувки и приятен неделен ден.....
очаквам с нетъпрпение да ви гледам в Горчиво, радвам се че така добре сте се забавлявали 

. и да го киснем в смрадлика и после пак стерилна урина да видим има ли някаква промяна в бактериите.
И аз се развълнувах много заради Мими. Пожелавам ви много такива моменти занапред. Дано и Веси скоро оздравява, а дали не е от зъбките?
Мноого полезна информация. Тази тема доста ме вълнува напоследък. Освен киселото млякото Био, което редовно купувам не знам да има други био продукти на нашия пазар. Някой беше казал за магазинче на пазара Ситняково, в което продават плодове и зеленчуци, които са изследвани за нитрати и на всеки продукт има бележка със съдържанието му. Питах познати, които живеят в района, но не бяха чували... Някой ако знае нещо , щ е ни бъде много полезна тази информация.

/
Преди малко при поредното мазане с гелче нещо ми се стори, че дращи ама не съм съвсем сигурна. Гледах, гледах - нищо не виждам и взех една метална лъжичка и с нея леко почукнах по венеца и се чу звук, който не може да бъде объркан. В същото време говорех с майка ми по телефона и даже и тя чу звука. Голяма радост! На мама голямото момиче и като капак пак се изака в гърненцето и заспа спокойна.