Социална промяна и изкуствен интелект в УНСС?

• 633
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте, дали някой е чувал нещо за новата магистърска програма в УНСС, която се казва Социална промяна и изкуствен интелект? Звучи ми обещаващо... Всяко мнение ще ми е в полза и благодаря предварително.

# 1
Какво може да се работи като я завършиш?

# 2
Стана ми интересно какво наистина може да се работи и прочетох какво пишат в сайта на самото УНСС. Общо взето може да се работи като коментатор в новинарски сайт, работник в маркетингова агенция, съветник на бизнесмен  и работник в неправителствена организация Laughing

# 3
  • Beyond the stars
По-безсмислено нещо скоро не бях чувала.
Това може да е тема на дискусия/форум/семинар, но не и на магистратура.

# 4
Стана ми интересно какво наистина може да се работи и прочетох какво пишат в сайта на самото УНСС. Общо взето може да се работи като коментатор в новинарски сайт, работник в маркетингова агенция, съветник на бизнесмен  и работник в неправителствена организация Laughing

Всички тези длъжности биха могли да се заемат и от хора с друго образование.

Може да е интересно за някой, който просто иска да мята крачоли и да харчи парите на техните, но не е най-практичния магистър.

# 5
Вие май за пръв път чувате за УНСС - университета на хилядата манекенки...
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 6
В УНСС всичко е възможно. Там играят парите, друго няма значение.

# 7
Е то името си го казва - Утре Носи Съответната Сума. Sunglasses

# 8
  • София
Звучи като пълна загуба на време и пари.

# 9
Аз се занимавам и с маркетинг и си мислех, че социологията в комбинация с изкуствен интелект може да е  доста полезно допълнение...

Общи условия

Активация на акаунт