Говорна практика - български/руски

• 651
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте. Видях във форума, че има участници, които искат да изучават и практикуват руски език. Аз съм носител на руския език (украинка), журналист по образование и редактор по професия (не съм преподавател). Живея в България и активно уча български език. Търся човек, на когото е интересен разговорният руски, за да организираме онлайн разговори два пъти седмично (нещо като разговорен клуб), например 30 минути да говорим на български, 30 минути на руски, като избираме теми, които интересуват и двамата участници: филми, литература, традиции и т.н. Как мислите, реално ли е да намеря такъв събеседник тук? Знам, че има много приложения за английски, а за българския, възможно е някой да подскаже...

# 1
  • София
Според мен идеята е много добра! Бих се включила.

# 2
  • Sofia
Чудесна идея. Аз съм скарана с езика, но си имам вкъщи едно човече говорещо езикът. Абсолютно самоук от 1кл. Сега ще е 8кл. и единственото му желание беше да е в учишище където ще се преподава руски език .Влезна в паралелка с интензивно изучаване по 18ч седмично и мисля, че едни такива разговори и беседи биха му били доста полезни, а съответно той би отвърнал с различни теми по български език  😉

Общи условия

Активация на акаунт