Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 934
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Вчера маникюр и фризьор ❤️. Също се сдобих с нови дънки и блузка.

# 316
След малко отивам на фризьор.

# 317
Уникална 60- минутна йога парктика, ресторативна, с акцент таз и тазобедрени стави. Не усетих как мина времето, през цялото време се усмихвах, от време- навреме попъшквах (от кеф), много ми хареса.
Води я Elle Potter  от платформата на UDAYA.

# 318
Имам среща с приятелка, която 3 месеца не съм виждала

# 319
днес моята гимнастика е следобеда, но сутринта използвах за една разходка и слънчицето в градината използвам .

# 320
Днес ми е лечебен ден, да се допълня 😊 обедната почивка на физиотерапия, лежа и играя на покер не телефона 😂уча се, че предстои компания да играем

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 13:08 от Лавандулa

# 321
Ходих на масаж и компреси на гърба с черен пипер.

# 322
  • Козлодуй
Аз вече седмица ходя на шофьорски курсове и се гордея, че решавам листовките, но ми куца кормуването - много е трудно но се боря Simple Smile Сега пия кафе и ставам да гладя че през седмицата не успях да наваксвам с шетането Simple Smile

# 323
  • София
Бях на фризьор.

# 324
Днес посетихме с ММ и приятели археологическия резерват Кабиле,манастира до село Кабиле и Ямбол.Обядвахме на гръцки ресторант,а после пазарувахме.Купих си суитшърт,риза,тренч, блуза и дънки.

# 325
Много хубава разходка и над 10000 крачки

# 326
Тренировка си направих, нищо необичайно, необичайното е, че за три месеца имам пропусната само една. Направо съм редовна, чудо на фона на заетостта
Празнувах с 4 бр фалафел ☺

# 327
  • на брега на морето
След пълноценен ден на работа, тренировка 30 мин, маска на лицето, сега релакс: филми+ бира, а дъждецът си ръми отвън, на леко отворен прозорец към терасата. Blush

# 328
Поседях си самичка на терасата при залез слънце, изключително приятно и спокойно време.

# 329
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Пих кафе сравнително спокойно и се удържах цял ден в добро настроение без да ме ядосат кардинално дечурлигите.
Misc Alien

Общи условия

Активация на акаунт