Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 936
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Мама днес направи 3 месеца от смъртта си. Отбелязахме го. Точно в този момент започна погребението на двете загинали момчета пилоти. Много военни имаше и хора. Видях министъра на отбраната Атанас Запрянов. Стана ми тъжно за тези млади момчета, които се простиха с живота толкова рано. Беше напрегнат и уморителен ден. После като се прибрах, се заех с домакинските си задължения. Остава да се изкъпя и лягам след 30-40 минути. Няма да ям нищо от преумора.

# 331
Наслаждавам се на трите почивни дни. Започнах още от петък вечер с театър в Летния театър (въпреки силния дъжд и студа), вчера се разходихме и обядвахме с детето навън, днес отново, но със сестра ми. Утре сме планували пътуване, надявам се отново да си прекараме чудесно.

# 332
За първи път от много време ,прекарах един прекрасен ден на топъл
басейн. След това поспах.

# 333
При нас басеините ги затвотиха за съжаление. Ние изкарахме един топъл ден в градината .

# 334
Днес поспах половин чак на обяд. Докато гледах телевизия, заспах неусетно. Днес си почивах активно. Имах нужда. Вчера се преуморих много и едва се изкъпах и легнах.

# 335
След като отметнах слугинската работа, се наградих с разходка сама!
Сега пия бира и ме радва мисълта, че утре е почивен ден

# 336
  • София
Днес успях  си почивам хубаво! Имах нужда малко нищо да не правя Heart

# 337
  • Бургас
Цял ден бях сама със себе си!
С мислите си,проблемите и решенията им,които не знам какви са!🤔😞

# 338
  • При децата ми
Вчера маникюр. Днес, нищо особено, освен много домакинстване и едно фрапе изпито на спокойствие.

# 339
И моята щерка иска още веднъж на открит басейн, но и около нас ги затвориха, при седем градуса нощем водата изстина. За съжаление няма наблизо топли минерални басейни, а нямаше как да идем трите почивни дни по-далеч, защото тя ще има много входящи нива другата седмица. Иначе вчера си направихме разкошна разходка до Плевен.

# 340
  • При децата ми
Днес имах майстори. Утре също ще идват и отсега се подготвям за чистене!

# 341
  • София
Поспах следобед и лекувам гърло.

# 342
Бързо оздравяване. И на мен ми се струва че утре ще лекувам гърло. Затова от днес съм започнала чайчета и витамин ц

# 343
  • София
След малко на маникюр! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 344
  • София
Днес се отдадох на голям шопинг. Купих си сешоар, яке за есента, чанта, един клин, панталон и бельо. От кварталният магазин, но съм много доволна. От всичко имах нужда. Е, без чантата... Но не съжалявам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт