Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 949
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Една мелбичка си взех днес в центъра на едно градче. Но ми се беше доял сладолед и кафе, а и награда за колоезденето

# 406
  • София
Днес си направих мн хубави снимки в парк музей... След като трябваше да ходим на гробищата...Cry

# 407
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Снощито да си похваля - отидох на сбирка с колегите от университета. Тази година станаха 10г. откак завършихме. Някои хора не съм виждала от тогава.
Беше приятно и забавно. Пак бих отишла.

# 408
С колегите от университета така не се проведе среща. Минаха се доста години от дипломирането. И аз не копнея да видя, който и да е от тях. Само с една колежка поддържам контакт по телфона от дъжд на.вятъра. Бяхме доста добри приятелки, но времето и разстоянието ни отдалечиха. Променихме се. Станахме познати.
А за колегите дори вече не помня имената им и колко мъже имаше.
Срещнах една колежка преди 2 седмици. Беше седнала в едно кафене и аз минавах край него. Два пъти ми каза здравей. Спрях се и се вгледах в нея. Тя ме попита не ме ли позна. Тя ми каза как се казваше и бяхме колеги в университета. И сред 2-3 минути се сетих. Извиних й се, че бях я забравила. Казах й, че много неща ми се случиха в живота и съм забравила повечето познати от миналото.

# 409
Наградих се с обяд по мой вкус: препечена филийки с домашно направен хумус и чаша много хубаво червено вино. Малките удоволствия от живота.

# 410
Неделен мързел. Е, минахме сто километра, случайно поръчахме мебели за спалнята и пазарувахме, но това не го броя за работа. Заредих сушилнята с червени чушки на парченца за зимата. Лежах, четох книга, наградих се с чаша червено вино, синьо сирене и грозде от нашето лозе (охромно е, цели пет лози).

# 411
И аз се отдадох на мързел днес и скролване в интернет през телефона. Изгледах един любим филм по телевизията "Без инструкции" и пак се просълзих. Какъв само баща. Всичко даваше и правеше за дъщеричката си. Като че ли вече не мога да мързелувам така, без да правя нещо?!

# 412
  • При децата ми
Вчера се къносах, сега отивам на обяд с мама.

# 413
На разходка съм в парка край реката.  Много духа обаче, а аз се облякох с тънка жилетка като за тиха и жълта есен.

# 414
  • София
За сега отпанясах набекязаните задължения и вече малко почивка тук Simple Smile Доволна съм

# 415
Минах през фитнесчето със закъснение и затова не успях да направя лентата. Но и на другото съм доволна!

# 416
Купих си цветя, които ще засадя по-късно. Привечер ще ида и на йога.

# 417
И моите лайкове са свършили, не знаех, че са ограничени 😌 аз се вдъхнових от голямата Берьозка в Парадайз център, откраднах им рецептата за едни пилешки кюфтенца, направих ги с броколи, моркови и едър лук, много вкусни станаха 😌наготвих доволно за седмицата. Когато дойде началото на есента, ми е едно уютно да разпаля печката и да наготвя домашни вкусотийки 😌 напекох чушки, а за днес съм замислила един сладкиш да опека, и също една чеснова разядка с извара, да употребя в нея едни маслинки подарък 😌

# 418
Едни работни панталони разкрасявах.  Много обичам да шия, преправям.  Сега един зелен плат на бели точки глася за коледни елхички. Винаги майсторя елхички за Коледа, слагам късмети и се забавляваме на банкета. И за базари заделям.
Сега ще пия кафе и после ще изляза на разходка.

# 419
  • София
Днес си отвисвам в коридора на болницата,но поне майка ми ме забавлява! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт