Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 946
  • 737
  •   1
Отговори
# 390

Супер!

Чайовете са селекция на дрогериите Мюлер. Който има в околията- да се разходи и да разгледа. Доста разнообразни вкусове има.
Листа от мента аз специално често си пускам в каните с чай така или иначе, или във водата лятото.
Липтън на мен лично не ми допадат, каквото и да съм купувала тяхно през годините никога не е покривало очакванията ми поне на 1/3, затова спрях. Но може пък към момента да са си променили качествения контрол, знам ли.

# 391
  • Mediterraneo
И аз съм им фенка, винаги има поне 2-3 кутии чай от техните вкъщи. Целогодишно пием чай у нас.

# 392
Ще прегледам Мюлер за есенни. Аз не харесвам тези на Росман . В ДМ харесвам , но не тяхна марка.
Взимали ли сте подобни , давам само пример заради картинките https://www.amazon.de/Teekanne-Herausnehmbarem-Teabloom-Hitzefes … n=75&gad_source=1. Аз тези ги ползвам за гости в една кана , спец. си купих Simple Smile

# 393
  • София
От време на време си пробвам късмета с лотарийни игри... Днес имах възможност от централна гара да пробвам... Спечелих 10 лв. и веднага си купих книжка за мъдростта на шумерите Stuck Out Tongue Winking Eye срам не срам,туй то

# 394
  • София
Сутринта отделих 10 минути пред огледалото за йога за лице.
Купих си и едни стягащи гащи (ужасна дума Laughing ), тъй като съм се сдобила с ужасна херния... Да видим дали ще закрепим положението, докато намеря време за операция!

# 395
  • София
Ох...успех желая! Аз минах през операция и сега е супер !:bowtie:

# 396
Разходка в дъжда.

Сутринта отделих 10 минути пред огледалото за йога за лице.

И аз.

Отделно мобилност и йога.

# 397
Тази сутрин преди да тръгна на работа се напръсках с много як парфюм. Цял ден се наслаждавам на невероятния шлейф, който оставям след себе си. Колежката също го одобри Simple Smile
В обедната почивка седнах на пейка в близкия парк, пих кафе и се радвах на есенното слънце, галещо сетивата ми.

# 398
  • София
Искам да запомня този ден - видях се с приятелка, спах следобед, изкъпах се (докато слушах подкаст за женствеността), сложих си маска на лицето със серамиди, смених чаршафите на сина ми, изпих си колагена. Последните четири неща само за 30 мин! Сега сядам да гледам Стани богат. Всичко това с гаден, обилен цикъл. Не ме изморяват нещата, които съм свършила, а тези, които не съм, защото мисля за тях вечер преди да заспя. Тази вечер ще заспя спокойно Simple Smile

# 399
Редовната вече голяма разходка в любим квартал

# 400
Валя и при нас, но и спира. Накрая ни омръзна да го чакаме да се оправи и метнахме един музей , разходка и един магазин.
Сега се надявам да имаме по-хубаво време утре . Иначе защо сме си взели колелата ? Simple Smile

# 401
  • Mediterraneo
Организирах колеги за излизане утре след работа. Вярвам, че ще се получи добре, за първи път в този състав.

# 402
  • София
Пих кафе с маска на лицето. Успях да почета.

# 403
И аз четох с маска на лицето

# 404
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Купих си спонтанно един пръстен, който лелея от сума ти време, и все не стигам до него... Ама сега го купих.. и да кажеш, че е от злато и диаманти - най-обикновено сребърно пръстенче... Ама така му се радвам! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт