Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 941
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Случайна среща с приятелка, която от отдавна не съм виждала... След това отидохме до магазин за бельо и си накупихме разни неща...за първи път си купувам цветни чорапогащи...все в телесен или черен цвят Yum

# 376
Посещение в салон за красота, пълно разкрасяване Stuck Out Tongue Winking Eye
Като се прибрах си сипах едно бяло вино и си пуснах кримисериал.

# 377
Разчиствам си гардеробите и гледам да изхвърля повече ненужни неща. Искам да разчистя всичко!😀
И аз така. Доста работи разчистих,но един елек на ММ така и не намерих. В къщи го носеше, не е кой знае какво, но му беше удобен.
Ядосах се и излязох на кафе с приятелка, с която все не намирахме време за среща.
Сега чакам неочакваната отпуска след седмица.

# 378
Вкъщи колко неща има за разчистване. И една година няма да стигне да се разчисти. През годините всички трупахме много излишни неща. Брат ми не дава да хвърлям нищо в боклука, докато мама не навърши 1 година от смъртта й. Всичко хвърлям вече като приключи с нещо или се запитам дали ще го ползвам за бъдеще, и ако отговорът е не, отива за боклука.

# 379
Вкъщи често разчиствам. Иначе ще се заринем в боклуци. Всеки път се чудя от де са взели.
И като разчистя, после и душата ми пее.

# 380
  • Козлодуй
Свършиха ми лайковете Simple Smile
Това и мисля да си взема допълнителни часове по кормуване Simple Smile
Блазе ви че се мераклисвате за разчистване и аз искам да изхвърля много дрехи но първо ме спира времето което ще изразходя да ги сортирам и второ няма контейнери за дрехи в нашия град и не зная как правилно да ги изхвърля Simple Smile И на мен ми олеква като изчистя разни неща Simple Smile
Днес правих за мен 30 мин тренировка за горна част - не е много но все е нещо и пих кафе на спокойствие Simple Smile

# 381
Днес малко гимнастика и ми стигаше. Но имаше готини упражнения за ориентация в пространство , стабилност и баланс. Интересно беше.

# 382
  • София
Ooo, и аз много обичам да разичствам, наскоро разчистих гардеробите на децата. Моят горе-долу всеки сезон.
Днес още нищо не съм направила за себе си, но смятам на обяд да си направя слънчева разходка и да почета на някоя пейка.

# 383
Разходка с колело.

# 384
Ходих на йогалатес

# 385
  • Бургас
Леле,Вите 🤔това ми звучи много сложно и трудно! Не съм го чувала!

# 386
  • Mediterraneo
Нямам никаква нужда, но си купих едни Пуми, ей така, за разкош. Истината е, че са отдавна в кошницата ми в Амазон, днес видях, че са на 40% намаление, ММ отсече веднага да ги вземам и аз само това чаках.

# 387
Купих си нови чайове, есенна селекция.
Хубава разходка в близкия парк.
Следобеден сън.
Приятна вечеря със семейството.

# 388
TuЛи кажи нещо повече за чайовете. Аз съм голям фен и аз пазарувам всякакви и опитвам.
Сега имам в каната бял руски на липтън.
А половинката пък е фен на праясна мента и той си има кана. Минава през турския и се прибира с връзка прясна мента ....

# 389
Леле,Вите 🤔това ми звучи много сложно и трудно! Не съм го чувала!
Нещо средно между йога и пилатес. Много ми хареса.🙂

Общи условия

Активация на акаунт