Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 940
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Отсвирвам една некоректна продавачка. Любезна ще бъда. Исках нещото, но заради нейните номера предметът ми опротивя и няма да го купя.

# 361
Днес фитнесчето, еспресото, водичката и съм си топ.

# 362
Отсвирвам една некоректна продавачка. Любезна ще бъда. Исках нещото, но заради нейните номера предметът ми опротивя и няма да го купя.

Проблема е че на продавачката не и пука дали ще го купиш. Даже по добре за нея- по малко клиенти, по малко работа. Тя ще си вземе заплатата на края на месеца. Губи собственика, губят и клиентите.

# 363
Не, не съм се изразила ясно. Жената не е в магазин, продава нещо свое и след уговорката ни реши да вдигне цената с 30%. След като й пожелах успех, сега ме пита аз колко давам и вероятно щях да го взема с 30% надолу от първоначално обявената цена, обаче вече загубих интерес.

# 364
Мързелувам и пия кафе.
Разчистих един гардероб.  Мислех и да изляза на разходка,  но е много студено.
Еva+, подкрепям те. Много мразя хора, които не държат на думата си. Уважавам всеки труд, пазари за цени не правя, но някои се уливат.  И в същото време оценяват моя труд....на 2 лв.

# 365
Успях да си взема листовките пред ДАИ само с 3 грешки Simple Smile Сега ми остава изпита по кормуване който ми изглежда по-трудния Simple Smile
Поздравления за взетите листовки. Бяха ли лесни? Ще се справите и с кормуването.

# 366
  • на брега на морето
Успях да си взема листовките пред ДАИ само с 3 грешки Simple Smile Сега ми остава изпита по кормуване който ми изглежда по-трудния Simple Smile

Браво! Желая успех и на кормуването! След няма и два месеца ставам на 48 г. и мисълта за шофьорска книжка не ми излиза от главата повече от година вече! Много искам, но все не смея да се запиша на шофьорски курс.
Щом толкова много искаш- запиши се на шофьорски курс! Не е трудно, ще се справиш! И е голямо удобство да имаш книжка и кола.Blush
Успех на кормуването на Прачева!

# 367
  • Mediterraneo
Не, не съм се изразила ясно. Жената не е в магазин, продава нещо свое и след уговорката ни реши да вдигне цената с 30%. След като й пожелах успех, сега ме пита аз колко давам и вероятно щях да го взема с 30% надолу от първоначално обявената цена, обаче вече загубих интерес.
Селски номера. ММ ходи на оглед на един терен, ходи по кметства, архитекти, за да му види възможностите. Тъкмо беше на следваща стъпка, да си наеме адвокат за сделката, собственикът изведнъж реши, че парите са му малко и вдигна цената с таман 30%. Още си виси непродаден парцелът.

Ходих на зъболекар, опитвам се да свикна с мисълта, че ще слагам два импланта, както и че ще платя една солидна сума...

Довечера имаме барбекю с приятели.

# 368
След дни прекарани на дивана, днес вече се чувствам добре и направих малка разходка на есенния вятър 🤎. Имах нужда на се поразходя и раздвижа.

# 369
  • Козлодуй
Да листовките бяха лесни, ходих и на курс по първа помощ вчера и си взех картончето от БЧК - там очаквах да е по-лесно но скъсаха две момчета - дадоха им втори тест и като не решиха и него казаха, че трябва да платят половината цена за да се явят отново а те не ни попитаха за отговори макар че никой не ни пречеше да си подсказваме Simple Smile
Трудно е да се изкара книжка но ще ми липсват учениците с които бях на теория и кормуване беше много весело с тях - непрекъснато се смеят Simple Smile Да но да взема изпита по кормуване - другата седмица ще си взема допълнителни часове Simple Smile Днес направих за себе си това че станах по-късно вместо в 5 в 6 часа и имам време за кафе в сутрешната тишина и да се вдъхновявам от вас Simple Smile

# 370
Да листовките бяха лесни, ходих и на курс по първа помощ вчера и си взех картончето от БЧК - там очаквах да е по-лесно но скъсаха две момчета - дадоха им втори тест и като не решиха и него казаха, че трябва да платят половината цена за да се явят отново а те не ни попитаха за отговори макар че никой не ни пречеше да си подсказваме Simple Smile
Трудно е да се изкара книжка но ще ми липсват учениците с които бях на теория и кормуване беше много весело с тях - непрекъснато се смеят Simple Smile Да но да взема изпита по кормуване - другата седмица ще си взема допълнителни часове Simple Smile Днес направих за себе си това че станах по-късно вместо в 5 в 6 часа и имам време за кафе в сутрешната тишина и да се вдъхновявам от вас Simple Smile
Ако бЯх на ваше място, щях да взема допълнителни часове по кормуване, преди да се явя на изпита по кормуване. Виждат ми се малко тези задължителни часове, които предлагат.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 22:56 от Анонимен_7

# 371
Бях на маникюр и сложих малко есенна украса вкъщи. И двете неща ми носят настроение.

# 372
Близо 10000 крачки с дъщеря ми

# 373
  • Fairbanks, Alaska
Нощна физзарядка и след това под душа. Най-приятен е душът след физзарядка, когато си се поизпотил. Този път времето ме изчака и заваля час след като приключих физзарядката. Ако успея да си намеря и мощен прожектор, който да издържа поне 2 часа на почти максимално натоварване и да осветява трасето на 300-350 метра ще е много добре. Сегашният който ползвам на по-ниската степен издържа около 1 час и 40 минути и осветява на около 150 метра.

# 374
  • Бургас
Разчиствам си гардеробите и гледам да изхвърля повече ненужни неща. Искам да разчистя всичко!😀

Общи условия

Активация на акаунт