Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 941
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Mediterraneo
Вчера водих детето на китайски ресторант, само двете, говорихме си много.
Днес ходихме рано сутринта с ММ на кафе на плажа- спокойствие, хлад, шума на морето, прекрасно.

# 346
Пуснах си още 2 дни отпуска и резервирах хотел за кратка почивка на планина.

# 347
Синът ми има скоро рожден ден. Той си мисли, че ще получи за подарък нисък клас слушалки, защото това поиска. Това лято с част от заплатата си купи, но загуби едната и още го свива сърцето. Обаче ще получи дооооста по-хубави, защото заслужава, защото е пич, защото е възпитан, защото въпреки пуберската възраст с него можеш да говориш като с човек. Добре, де, в повечето случаи не се държи като напълно откачен. Предвкусвам радостта му.
И още нещо направих за себе си...нарочно години наред държах да имам само пасивно онлайн банкиране, защото имам склонност да се оливам от време на време с крайно неразумни покупки. Днес промених нещата, време е да вляза в 21 век.

# 348
  • София
Курдулисах се в близкия парк за малка почивка..

# 349
Успях да извадя два важни документа в обедната почивка. Хвала на двете дами,  че няма да пускам отпуск.

# 350
  • Козлодуй
Успях да си взема листовките пред ДАИ само с 3 грешки Simple Smile Сега ми остава изпита по кормуване който ми изглежда по-трудния Simple Smile

# 351
pvacheva успех!

# 352
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Наспах се до късно, преди обяд.
"Брънч"нах едно разкошно свинско със зеле, което снощи готвих до среднощите.
Пия си кафето на спокойствие с котка в скута.
Направих си мисията по френски и си събрах всички бонуси.
Измих си косата Hug

# 353
  • Mediterraneo
Уговорих пътуване с приятелки, супер набързо и импровизирано, намерих евтини билети и нямам търпение да дойде денят. Междувременно трябва да наглася почивните дни, да видим какво ще каже шефката днес Wink

# 354
Над 10000 на Витоша + обяд в приятно заведение + час сън

# 355
Времето е разкошно и се почерпих с един топъл басейн с всички екстри: солна стая,сауна,парна баня.

# 356
Аз си отбелязвам добър плюс при влизането във форма и днес си взех неща за възобновяване на едно зарязано заради децата хоби . Също не издържах на последната книга която бях подхванала и я зарязвам , рядко ми се случва с книга , и ще започна нова.

# 357
Какво е хобито☺️Че събирам идеи.

# 358
Значи хобито е плетени вълнени чорапи за коледен подарък.
А иначе планирам и една идея за чердже от парцалени ленти или стари чоропогащници. Но не съм правила, гледах в нета идеи.

# 359
  • При децата ми
Успях да си взема листовките пред ДАИ само с 3 грешки Simple Smile Сега ми остава изпита по кормуване който ми изглежда по-трудния Simple Smile

Браво! Желая успех и на кормуването! След няма и два месеца ставам на 48 г. и мисълта за шофьорска книжка не ми излиза от главата повече от година вече! Много искам, но все не смея да се запиша на шофьорски курс.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 10:35 от Hrispa76

Общи условия

Активация на акаунт