Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 954
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Една разходка сутринта , че вечерта съм на родителска среща и ще изпусна плуването.

# 436
  • София
Разходихме се. Вкъщи си направих голяма чаша чай от мента. Опънах се на леглото и ще почета.

# 437
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
И аз запазих час за лекар, а довечера - на танци! Hug

# 438
В компанията на “вкусен” чай изядох последното парче от морковения кекс, който направих онзи ден.

# 439
Още го карам(е) по лятно му, но вече с по-забавено темпо.Разходки и срещи с приятелки и компании.Дано не застудява скоро, че няма да мога да си намеря място.

# 440
  • Русе
И аз съм още на лятна вълна. Вчера след работа разходка с приятелка. После започнах нова книжка, която стои на нощното ми шкафче от началото на лятото, но все нямах време да я започна, защото предпочитах през лятото да се разхождам до късно. А тази сутрин се облякох за работа с лятна рокля, нали наобед ще бъде топло.

# 441
Вчера ходих на хематолог. Почти всичко е наред, освен с левкоцитите и тромбоцитите, които са ниски. Също така и бързото изморяване и оставяне без енергия, когато върша нещо. И това чувство на припазане, което получавам всяка вечер. И също така падането като талпа на колене от време на време и усещането, че краката ми стават каучукови.
Като оставим всичко, което описах. Вчера след приключването при хематолога, се разходих и се наслаждавах на хубавото "циганско лято". Не искам да си заминава топлото време.Cry Не понасям студа. Постоянно ми е студено, свивам се от студ, депресирам се и не ми се върши нищо. А като вземем предвид, че тогава се появяват страшните грип и Covid, които никога не ме подминават.

# 442
  • София
Днес сутринта, след като изпратих детето на училище, се върнах в леглото за още един час!
Обикновено използвам този час за сгъване на пране, зареждане/оправяне на миялната и други такива битовизми... Днес беше за мен!

# 443
  • Mediterraneo
Пих кафе със сестра ми и й помогнах с някакви административни задачи.

# 444
  • София
Анонимен, виж си хормоноте на щитовидната. Един от симптомите на хипофункция е постоянното усещане за студ.
За да не е спам - работя от вкъщи и гледам болно дете, но се възползвам и си посвърших разни забатачени неща. Освен това на обяд си взех поръчка от ХМ. Този път всичко ми става - дънки, жилетка, спортен суитчър. Simple Smile
Довечера сме на юбилей.

# 445
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Занесох си едни любими и сравнително нови обици за почистване, че лятото жестоко почерняха. Сегола ще скокна в дъжда да си ги взема. Joy

# 446
  • Бургас
Закусих с прегрешение !☺️ С бАнбони Рафаело! Обожавам ги!😍

Момичета, черпя ви с една зареждаща снимка! Да подсилите батериите!

# 447
  • София
Почерпих се с шоколад. Не трябваше, защото имам излишни кила, които трябва да сваля. Но пък това не е всеки ден. Оставила съм си и за след вечеря. Simple Smile

# 448
  • София
Купих нова мушама за масата...Накупих си да парцала от втората употреба Simple Smile И отказах подарък...Yum

# 449
Днес забелязах как есента е дошла вече. Минах по алея с пожълтели липи, огрония кестен насреща е с кафяви листа, дървото пред съседната къща е с черве ни листа ...
А до вчера сякаш не беше толкова явно.

Общи условия

Активация на акаунт