Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 906
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Вчера проведох един разговор, за който се подготвях от няколко дни и ме държеше в напрежение.

# 631
Не вярвам "Гладиатор" да е филм за релакс.
След малко отивам да спортувам, а след обяд кафе с приятелка и евентуално шопинг.

# 632
  • София
Не съм гледала все още Гунди. Ще го изгледам все някога... И Гладиатор бих гледала. Едва ли ще е добър колкото първият филм, но ще видим.
По темата - изчистих и си запалих ароматна свещ. След малко ще си сложа маска на лицето и ще пия кафе.

# 633
Много исках да гледам Гладиатор, но в една друга тема една нетактична потребителка разкри голяма част от филма и сега не ми е интересно...Мразя такива непоискани спойлери, но на хората не им пука.
По темата - пих чаша хубаво вино с вкусен обяд. Сега ще почета.

# 634
За същата, на която и написах поне в скрит текст да го беше сложила и започна да ме обижда?

Днес преглед на детето направих и съм запланувала семейна вечеря

# 635
Г-жа Рамацоти, същата, да! Ядоса ме тази, а рядко ме докосват писаниците на непознати. Че и нагла беше, на всичко отгоре.

# 636
  • Бургас
Отметнах един приятен за мен шопинг!
По принцип не обичам да пазарувам,но виж книжарница,парфюмерия, цветарски магазин обожавам?

# 637
  • Fairbanks, Alaska
Много исках да гледам Гладиатор, но в една друга тема една нетактична потребителка разкри голяма част от филма и сега не ми е интересно...Мразя такива непоискани спойлери, но на хората не им пука.
На мен и да ми го разкажеш целия, пак ще ми е интересно да го гледам. Просто всеки детайл е важен за мен. А коя е темата?

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 00:28 от Natael-1485

# 638
  • София
Купих нова книга,стенни календари и тефтер календар! Simple Smile

# 639
  • София
Книжарници и аз обожавам! Не само заради книгите, но цялата канцелария - тва тефтерчета, листчета, моливчета, като луд с картечница. Sunglasses
По темата - с щерката си направихме йога вкъщи. Wink Не ми се излизаше на студа, а и в студиото ми  леко хладно.

# 640
На мен и да ми го разкажеш целия, пак ще ми е интересно да го гледам. Просто всеки детайл е важен за мен. А коя е темата?
Не съм го гледала, за да го разкажа Joy
А темата не е филмова, ако това има значение. В Звездни компромати беше коментарът.

# 641
Обикаляхме 2.30ч с ММ. Довечера отиваме пак само двамата на кино, а след това може би ще се видя с приятелка, която живее в чужбина и само за 2 дни е тук

# 642
  • Бургас
Разходихме се с момчетата из комплекса!

# 643
Разходих се в парка и си купих блуза.

# 644
Видяхме се с приятели, беше хубаво

Общи условия

Активация на акаунт