Какво направих днес за себе си? тема 20

• 39 908
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
И ние с ММ ще гледам филм, но вкъщи на дивана. Малката фурия заспа и вече настъпва нашето време Blush

# 646
Взех една голяма поръчка-повечето неща бяха за мен и по нещо за децата-доволна съм. После на гости, след това преборихме с  дъщерята урока по история и сега си лежа блажено на дивана.

# 647
  • Mediterraneo
Снощи танцувах, много танцувах. Не бях танцувала толкова много от отдавна.

# 648
  • Бургас
Ровичкам си из форума на спокойствие и тишина.

# 649
Хубава разходка, прясна риба за обяд и смятам да се боядисам.

# 650
Заедно с ММ направихме едно хубаво почистване, което включваше почистване на пералнята, сушилнята и баня. Сгънах и няколко перални, за които нямах време през седмицата. Излезнахме да обядваме в една нова пицария. После ММ ми купи нови ботуши, каквито отдавна си търся. Накрая купихме балон с цифрата 2 с хелий и тежест и утре ще правим сами снимки на скоро не толкова малкия мъж на някое красиво място сред природата.

# 651
  • София
Купих си малко козметика - крем за ръце, два лака, маски за лице. Започнах нова книга.

# 652
Подарих си следобед с филм под одеалцето на дивана.
Имах нужда.

# 653
  • Mediterraneo
Вилнях в любимата си дрогерия. 20% имах купон за храни и накупих сума ти и джънк. Ама нищо де, понякога имаме нужда и от това.

# 654
  • София
Купих си топъл…много топъл пуловер с поло в любим цвят. За вкъщи..ей така да ми е топло и да ми е хубаво като дори само си стоя в нас. Създава ми настроение и някакво странно самочувствие провокира

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 00:00 от Adella9

# 655
Сложих спирала, направих си прическа. Отдавна ходех неглиже, дойде ми вдъхновението и получих няколко комплимента за начина, по който изглеждам, почуствах се прекрасно😀.

# 656
  • При децата ми
В събота пих кафе с майка ми и си купих шест блузи.

# 657
Взех си ароматна свещ ❤️

# 658
  • София
Днес малко повече от мен за мен. Маска за коса на Икаров. Чаша домашен кефир. Здравословен обяд с нахут салата. Поръчах си и кашмирена жилетка в цветът на пуловера от вчера. Много ми харесва. Като се влюбя в един цвят дълго време трупам дрехи само в този цвят докато не ми омръзне и не преоткрия следващ.
Цветът е фуксия

# 659
  • Бургас
Започнах да гледам нов сериал!

Общи условия

Активация на акаунт