Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 324
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 105
Току що ми отказаха едната поръчка от вчера, която беше в процес на обработка.

"За съжаление, част от продуктите не могат да бъдат доставени. Редовно актуализираме артикулите, но все пак, поради високия интерес, някои продукти се изчерпват бързо. Извиняваме се за причиненото неудобство. Ако избраните артикули все още са налични в онлайн магазина, потвърдете данните за доставка, тъй като това може да предизвика проблеми с обработката на Вашата поръчка.
Ако сте поръчали още продукти, информацията за тях ще Ви бъде изпратена след малко в отделно съобщение.
Надяваме се, че сте удовлетворени от доставката и ще се наслаждавате на Вашата нова покупка."

Не е част отменена, а цялата. На коя част да се насладя е неясно. Как да е. Вчера достатъчно време загубих с тях.

И аз преди малко получих същия мейл за единствената не анулирана поръчка.
Надявах се поне нея да изпратят, че бяха 2 неща за детето, които само си избра. И двата артикула са налични, но без намаление. Ядосах се и пуснах нова заявка с по 2 броя от всеки. Интересно ми е дали ще анулират и нея.

# 106
При мен 2 от 3 поръчки бяха анулирани вчера. От третата само 1 артикул ми отказаха и все още седи в процес на обработка. Да видим до кога...

# 107
Значи това пък съвсем не е редно на някой да оставят и изпратят поръчките , а на други да анулират. Моите също са анулирани. И аз пуснах една жалба в КЗП, не че вярвам, че нещо ще се случи , но за спорта. Пък и може да се обърне някакво внимание ако има голямо количество жалби. Ясно ми е ,че е било грешка от тяхна страна. но пък те не излязоха с достойнство да си понесат последствията.

# 108
Момичета, новото странно нещо, което сега видях е, че в приложението на еконт излиза, че аз съм заявила връщане на праткя за АЮ!!! Това вече минава всякакви граници на наглото им поведение! Веднъж отказват вместо нас, пишат ни, че може/ не може да бъде отказана поръчката ни..отговарят, че уж без да искаме сме натиснали да откажем поръчката....вече прекалиха доста май.. как така от мое име връщат пратка, за която дори не знам, че е съществувала в еконт !? Нямам думи... Ако решите нещо за колективен иск ме включете и мен, че това май прелива чашата вече..еконт как пък и те приемат отказ от мое име,без аз да съм потвърдила?!  То по тази логика май всеки може да си прави каквото иска от наше име из сайтове и куриерски фирми!!!

# 109
Много се надявах да изпратят анулираните поръчки от вчера, но почвам да губя  надежда  - в поръчката ми имаше панталон, който беше 1 брой. След като го поръчах, даваше изчерпан, а сега отново е наличен в същия размер.
Две гневни писма им изпратих, писах им на съобщение няколко пъти/бързо отговаряха преди/, но сега даже и не са ги прочели, звъня няколко пъти на тел, но постоянно дава заето, предполагам са го изключили. Имам и друг номер, но  немски оператор се включва. Ако някой знае немски, мога да му го препратя.

# 110
Нищо различно няма да кажат сега. Ако имаха какво да кажат, щяха да вдигат или да отговарят по имейл. Няма какво да се хабите с тях, според мен. Жалби се пускат лесно и онлайн.

# 111
Момичета, новото странно нещо, което сега видях е, че в приложението на еконт излиза, че аз съм заявила връщане на праткя за АЮ!!! Това вече минава всякакви граници на наглото им поведение! Веднъж отказват вместо нас, пишат ни, че може/ не може да бъде отказана поръчката ни..отговарят, че уж без да искаме сме натиснали да откажем поръчката....вече прекалиха доста май.. как така от мое име връщат пратка, за която дори не знам, че е съществувала в еконт !? Нямам думи... Ако решите нещо за колективен иск ме включете и мен, че това май прелива чашата вече..еконт как пък и те приемат отказ от мое име,без аз да съм потвърдила?!  То по тази логика май всеки може да си прави каквото иска от наше име из сайтове и куриерски фирми!!!

"Kогато получиш пратка мисля, че автоматично обратната товарителница се появява в приложението на Еконт, в случай че искаш да върнеш пратката. И направо кликаш на него и викаш куриера."

Цитирам ти коментар от по-предна страница, за да не се повтарям

# 112
Aвгустинa, при положение, че нещата Ви са налични и имате имейл, че те Ви отказват поръчката, а не че "Вие сами сте се отказали" имате право да си изискате съответния код, който да намали цената до вчерашната. Ако някой изобщо отговори на телефоните.

# 113

Това имам, аз го разбирам като насочена от мен към тях,може и да бъркам...🤔

# 114

Това имам, аз го разбирам като насочена от мен към тях,може и да бъркам...🤔

Не, това означава, че има подготвена товарителница за теб, и това което виждаш е автоматично създадената товарителница за връщане, в случай че искаш да върнеш продукти. Така мисля, но може и да греша, да не те подведа нещо, нека някой ако е по наясно да се включи.

# 115
Точно така 👍

# 116
Тези почват много да наглеят. Значи за абсолютно същата поръчка, която касае горепосочения имейл, получих и втори. С текст, че не мога да я откажа вече тази поръчка. Отказаната от тях поради "неналичност". Значи въпреки всичко правят опити отново да отказват поръчки от наше име, за да няма основание за искане за код за намаляване утре като станат въпросните линкове пак активни.

# 117
AeroJ, и при мен така.

# 118
Относно тениските на Aeropostale, по мои наблюдения, мъжките си отговарят на номерата. Като качество нямам никакви забележки, качествен памук, щампите издържат на високи градуси пране и сушене.
И аз без да искам съм си отказала трите поръчки от вчера Grinning
Не успях да се свържа по телефона, писах им и жалба в КЗП подадох.
Не ме е яд толкова, че анулираха поръчките, яд ме е че са нагли до безобразие!
Едно LC Waikiki например при същата ситуация изпращат всички поръчки!

# 119
И друго. Заради това, че вчера скриха продукти любимите ми намаляха наполовина. Преди малко изнамерих единия и гледай ти какъв надпис ми се появява.

В същото време бройката на любимите ми.

Явно са преценили, че на мен 6 ми стигат.

Общи условия

Активация на акаунт