Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 318
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 75
Моя опит със съпорта, поръчах Адидас Самба, дамски на 96лв. Питам защо е отказана поръчката и то видимо от мен, а аз не съм го правила и дамата от кол центъра “най-вероятно сте го направила без да искате”...
Излагат се... Това е малоумен отговор. Ами тези които имат 2-5-10 поръчки и те ли са ги отказали без да искат???
Каза ми, че не могат да предоставят купон за същата цена, нито да ме компенсират на този етап, защото проблема бил огромен… на кратко ще получим едно голямо НИЩО. Надявам се поне някои дами тук, да си получат нещата и всичко да е наред..

# 76
Изключително непрофесионално търговско поведение!
Вместо да спрат сайта, на челно място  с огромни букви да напишат, че има технически проблем и част от поръчките ще бъдат анулирани, платените за тях суми ще бъдат върнати до еди-колко дни. С едно огромно извинение! Те се крият зад отказване по инициатива на клиента. Крайно недостойно поведение, а служителите им, разбира се, че не трябва да се хокат и обиждат, но те са връзката ни с търговеца. Не можем да се свържем нито със собственика, нито с управляващите. Е, какво ни остава тогава! ?
Нищо фатално няма да ни се случи, точно без тези парцалки, но поведението им е изключително  обидно към нас.
Няма нужда от адвокати на АЮ в темата, след всичко което забъркаха ( според мен).

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 13:46 от Tony Maria 22

# 77
Аз лично се съмнявам, че и да бяха се извинили, това щеше да донесе утеха на клиентите .
Но пък съм сигурна че след 3 дена нещата ще изглеждат по-друг начин Simple Smile като се поуспокоят страстите...

Мнение за тениските на Aeropostale ? Не съм купувала нищо на марката, чудя се размерите как са им...еластично ли е трикото, такива неща...

# 78
  • Бургас
Умалени са с един номер и са дългички. Някой беше писал , че са уголемени с два номера, но се наложи да върна 4 броя-големи ми бяха. Като материя много добре бяха-мекички, но различни.Едните бяха доста плътни, а други тънички и чудесни. Описанието им е едно и също.
Примерно тази хубава но плътна:https://www.aboutyou.bg/p/aeropostale/teniska-east-coast-15200089
а тази много тъничка и също хубава материя:https://www.aboutyou.bg/p/aeropostale/teniska-jki-script-15817473

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 14:32 от margo**

# 79

Аз лично се съмнявам, че и да бяха се извинили, това щеше да донесе утеха на клиентите .
Но пък съм сигурна че след 3 дена нещата ще изглеждат по-друг начин Simple Smile като се поуспокоят страстите...

ИЗВИНЕНИЕТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Първо на сайта, общо към всички клиенти и после персонално към всеки с отказана поръчка.
А не възприетата от тях тактика, че клиента е виновен.
Но е вярно,че всяко чудо е за три дни, явно юристите на фирмата така ги съветват.
Минало,заминало - черно на бяло нещата са други. Това ще прилагат към проверките по жалбите, отказ по воля на поръчалия.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 13:32 от Tony Maria 22

# 80
Нека да се образоваме малко по европейско право.

Ще ги атакуваме по тази линия. Щом ще се гаврят с нас, че всички сме си отказали без да искаме поръчките...

https://www.google.com/amp/s/europa.eu/youreurope/citizens/consu … s/indexamp_bg.htm

# 81
Момичета, преди няколко дни пристигна якето на ММ на Tom Tailor, което бях хванала на много добра цена (65лв мисля), сега гледам, че цвета е изчерпан, но го има в друг цвят на малко по-висока цена, но в сравнение с редовната му си е попадение. Якето на живо е уникално. Ако имаше номер и от другия цвят, щях да му поръчам и него 🤭

Оставям ви линкче в случай че сте в търсене на зимно мъжко яке ❤
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/tom-tailor/prehodno-yake-12024830?utm_me … _campaign=product

# 82
Ако откажат да ми изпратят поръчките на цената, на която съм ги купила, ще си поиграя с КЗП. Ще им излезе доста по-скъпо да си плащат глобите, отколкото да изпратят наличното с по-малка печалба.

# 83

Мнение за тениските на Aeropostale ? Не съм купувала нищо на марката, чудя се размерите как са им...еластично ли е трикото, такива неща...
Точният номер  стои  по тялото, иначе са меки и еластични.
Някой беше писал, че са умалени, за мен са си просто по тялото.

# 84
Дали няма някоя дама която работи в КЗП Simple Smile Аз ще изчакам до другата седмица да видя какъв ще е официалния отговор, така ме помоли и дамата от кол центъра. След това ще сигнализирам в КЗП и европейските органи, ако отново е неуважително и неудовлетворяващо отношението и отговора. В най-лошия случай, поне с някакви смислени кодове следва да компенсират злополучните поръчки. Между другото почти съм сигурна, че служителите на АУ  четат и тук Simple Smile
В момента нито ми се гледа сайта, нито мисля да поръчвам каквото и да било. В Еконта имам една поръчка, чудя се дали да я откажа или да я взема. Отделно върнах една рокля по време на “намаленията”, която беше още намалена вчера.
Доста горчиво усещане оставиха след снощното изпълнение.

# 85
  • Бургас
Леле teta75 объркала съм се. Не са уголемени , а са УМАЛЕНИ с един номер. Дано не си поръчала вече.
Извинявай! Ще оправя и в горния пост.

# 86
По сто имейла за поръчка получих, ще ми задръстят пощата. Ако има как, и с гълъб очаквам да ги анулират.

# 87
Аз доколкото четох навремето старите теми, при панаира със забавените връщания на суми от около месец, стана ясно, че КЗП не ги лови, тъй като не са регистрирани в страната /нямат бг булстат и т.н./. Това важи и за другите такива търговци като Емаг и т.н. Така че им през онази работа. В договора за покупко-продажба не беше ли казано, че при претенции и съдебни спорове трябва да се обръщаме към съда в Германия?

# 88
Споко, не си ме объркала. Те си личат че са опнати по тялото на манекена, то и за това ги мисля, че вече не искам да ме извайват...
Мерси и на Спенса...

# 89
На мен от вчера след анулирането са ми изпратили два рекламни имейла. Доста нагличко въпреки, че знам че са автоматични е дразнещо.

Общи условия

Активация на акаунт