Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 533
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 525
Marc O'Polo нещата са страхотни! По РД на абаута накупих за без пари неща в два размера за сина ми и мъжа ми. Хубаво, че устоях на воплите им да ги връщам и за какво са им 🤣, още повече, като им гледам сегашните цени🙄Любимите ми маратонки са от тях, запасила съм се в друг цвят😉

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 16:56 от evhen

# 526
  • Пловдив
Бих приютила извинителен код за 30%. На ЛС, моля!

# 527
  • Сф
Моята сага с объркания  клин приключи- засега. След като не получих код , за да го докарам до същата цена 3+ дни, пуснаха клина на намаление на същата цена и го поръчах отново. На следващия ден следобяд получих писмо, което ме уведоми за това 😆 Междувременно пуснах един мейл на централата ,че не съм доволна от историята общо казано. Сега чакам новия/стар клин и се моля да не са объркали отново нещо и да стане. Защото и М - ките понякога не са М - ки. Чак днес ми върнаха и парите. Щеше да е много смешно да го платя 2 ри път, доста се забавиха. Вчера пък, не се добрах до код, но харесах едни маратонки и понеже бяха последни и като номер ги гръмнах бързо. Дано отново няма изненада. Те могат ли да се пробват или само да се погледнат при прегледа ? ( С наложен са). Че нещо ми се върти 15 минутен преглед при последната ми поръчка за друго. Откакто пазарувам обаче в АЮ ,гредите им напоследък почват да ме дразнят. Грешки, неточни описания, артикули, забавяне ..

# 528
Само гледаш. Без тест.

# 529
И за моята объркана поръчка отказват да изпратят код. А аз използвах извинителния код. Направо нямам думи - да се абонирам за наличност, да се обадя ако се появи пуловера и да им кажа да генерират код. А през това време кой гарантира, че някой няма да поръча пуловера (като ги знаем колко са бързи с кодовете). И никой от 4те човека с които комуникирах не пожела да разбере какво обяснявам…
Отделно за гафа им с отново анулираните поръчки, които не могат да се анулират, но не изпращат, ме пратиха да си търся правата при компетентните органи - техния юридически отдел така им наредил. Пълен смях са. Напоследък само разочарования с АУ.

# 530
Пишете отзиви и оценки на търговеца в Гугъл плей, описвайте ситуациите, когато АЮ са реагирали неадекватно.

# 531
Безнадеждно е, повече няма да си губя времето с тях. Колко мейли писах никой не реагира. Последно КЗП чакам и това е. Ако пуснат нещо изгодно в бъдеще може да поръчам, но с резерви. Сега дори се чудя дали да си взема последните поръчки…

# 532
Код са ми давали в рамките на 15мин. и съм имала случаи да чакам с дни. До колкото знам се генерират от друг отдел, различен от кол центъра. Имах и случай в който си опуках кода без да съм наясно, че като анулирам поръчка същия не се възстановява. Обясних ситуацията, помолих и ми дадоха нов, за което им благодаря. Чаках няколко дни и след това цената на артикула падна до същата като с кода за 50%, който имах 😃
Утре чакам 2  поръчки, пратката с якето тежи само 0,510кг по товарителница и ми се струва твърде малко. Вярно, че е пух, но ме учуди. Дано няма изненади 🙄

# 533
  • София
И за моята объркана поръчка отказват да изпратят код. А аз използвах извинителния код. Направо нямам думи - да се абонирам за наличност, да се обадя ако се появи пуловера и да им кажа да генерират код. А през това време кой гарантира, че някой няма да поръча пуловера (като ги знаем колко са бързи с кодовете). И никой от 4те човека с които комуникирах не пожела да разбере какво обяснявам…
Отделно за гафа им с отново анулираните поръчки, които не могат да се анулират, но не изпращат, ме пратиха да си търся правата при компетентните органи - техния юридически отдел така им наредил. Пълен смях са. Напоследък само разочарования с АУ.

И на мен така ми казаха. Ама аз съм на ръба наистина да потърся адвокат да се консултирам. Така ме издразниха..

# 534
Момичета, не се ядосвайте за глупости. Нали все пак някакви поръчки си ги получихте. Та безброй мейли, та КЗП, ще кажеш, че са ви завлекли с много пари.
За някакви си "еднодневки", с които се Ви пълни гардеробите, толкова много излишни негативни емоции и натоварване.
Аз късно видях, че е имало такъв бъг и не се включих навреме, но пак намазах с намалени Адидас за 31 лв. за голямата щерка.
Чакам и едни Nike за мен за 65 лв. Миналия месец си оставих ботуши за 65 лв,, уж естествена кожа. Стига ми, доволна съм 🌈

Разбирам, че не е приятно, но не е края на света.

# 535
Е аз нито една поръчка от намалението не получих, а продуктът който поръчах, с кода за извинение, дойде сгрешен (естесвено по-евтин). Големите фирми имат определена етика и уважение към клиента. Тук през последните месеци липсва - качеството на услугата е силно занижено - неправилно описание на артикули, сгрешени продукти, употребявани стоки, а отношението на сътрудниците в кол центъра изобщо няма да коментирам. Разбирам, че сме пазар в ЦИЕ, но все пак…И ако няма някаква реакция от наша страна, все едно сме ок, ако ще и най-големите боклуци и употребявани стоки да изпращат и да мамят с цени и намаления и т.н.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 19:46 от Blue`Sky

# 536
  • София
Въпросът за мен е принципен. Имаме си закон за защита на потребителя, където си пише, че трябва да се продаде на обявената цена. А те ми разтягат локуми как било грешка. Еми кофти, ама не е мой проблем..

# 537
  • Пловдив
Момичета,някоя от вас дали си е получила парите обратно от поръчка, платена с карта и на която пише, че е изпратена от въпросния 01.08,но в Еконт е анулирана преди изпращане ,а статусът й все още е Доставка с Еконт и не е отказана?
Преди малко звънях да ги питам кога ще има плащане -абсолютно нищо конкретно не ми отговориха, само, че и те чакат системата да се оправи.Общо взето празни приказки.На всички други отказани поръчки ми върнаха парите,стои само тази, която така и няма да получа.

# 538
Дори не е до еднодневките. Аз вече съзнателно си наложих лимит на покупките. Реших,че ще е купувам- хвърлям/ подарявам. Само зимни якета имам 5+, а реално нося две. Мен лично много ме подразни,че дефакто ми вмениха действия, които не съм извършила. А после това, което не успяха да анулират,го сториха преди да предадат на Еконт. Не мисля,че трябва да мълчим. Ясно,че никой не е останал без дрехи. На румънците шапка им свалям. Трият им коментарите на фб страницата,но те продължават да пишат. С което искам да кажа,че можеше просто да си анулират поръчките,да си пуснат извенителния код ,с ясни индикации до кога и при какви условия важи и толкова...ама да ми вменяват анулиране на поръчки ,пък те да ги отказват в Еконт...ами няма нужда. И това,че някой нещо е получил пък изобщо няма касателство. Не че се надявам,че нещо ще се случи,но подадох жалба в КЗП. Сумите са ми малки, поръчките с уж моите откази само две,та без проблем ще го преживея без да си създавам емоции.

# 539
Благодаря на всички за отговорите! По-добри намаления сякаш излизат в BS, така че ако харесам нещо в моя размер, няма да се чудя след тези препоръки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт