Пазаруване от about you - тема 31 (август 2024)

• 85 404
  • 1 310
  •   1
Отговори
# 585
  • 1st floor
Вчера получих поредната поръчка и днес реших, че е време за пуловери! Laughing Обаче обичайните кодове за -15% не ловят Манго. Тези от -30 извинителните го хващаха  и сега много ме е яд, че не ги поръчах. Дали са още активни и има ли някой свободен код, който няма да ползва (моля да ми го изпрати на ЛС) ? Освен да чакам да ги намалят пак...в момента малко им е вдигната цената.

Да кажа, че това яке е супер мега умалено:
https://www.aboutyou.bg/p/mango/prehodno-yake-blandi-11588138

Всички якета на Манго до сега са ми били XS, даже леко  широки. Това няма абсолютно никакъв шанс за закопчаване - има разстояние 10 см между ципа.

Марката Ecoalf знаете ли защо е толкова скъпа? Поръчах си едно яке от 350+ на 70 - не е никак лошо, ще го задържа. Обаче чак за 350 не ми се вижда... Признавам, че този бранд за първи път го чувам. Дано са качествени.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 07:36 от НеПоКоРнА

# 586
Момичета ето затова говоря. Съжалявам за вида на снимките, откъси от клипче са. Как Ви се струва, дали да го връщам?
Ще изтрия снимките по-късно! Много са смешни 😂
За сравнение:

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 23:09 от nneellyy

# 587
Да,  ръкава ти е дълъг и се вижда особено на снимките в гръб. Реши си дали си склонна да повдигаш ръкавите.щом сега ти е направило впечатление, предполагам и за напред ще го мислиш.

# 588
Освен дълги, са и широки ръкавите, в гръб също не стои добре.

# 589
Да в гръб изглежда широко наистина, но като затворя ципа ми е точно. Та ако поръчам С размер е възможно да ми стяга. От друга страна пък не ги нося затворени. Може би и кройката не е за мен.
Благодаря ви, разчитам на вас

# 590
Точно това щях да пиша - предположих, че снимките в гръб са на разкопчано яке.

# 591
Ръкави подгъвам навътре. С цип..без цип..всякакви..на всичко що не е потник:)

# 592
Според мен относно ръкавите, въпросът е за 1-2 см..
Есента с пуловер, според мен ще е точно на гърба, но виж ти как се чувстваш.

# 593
Още някой с излишен код? Поръчах едни самби, ама пустото са големи и сега искам да взема долния размер, само че са вече с 60 лв нагоре 🥲

# 594
Валидни ли са още кодовете? Ако да и аз искам отново и най-нахално. Ще връщам якето и ще поръчам С-ката. Да видим..

# 595
Валидни ли са още кодовете? Ако да и аз искам отново и най-нахално. Ще връщам якето и ще поръчам С-ката. Да видим..
Днес ми писаха,че са валидни до 18-ти.Аз моя го изполвах.Дано някой се отзове!

# 596

Изчакай новото и тогава върни това според мен. Да не стане така че новото не ти е ок и да останеш без яке Simple Smile
Опитай да подгънеш ръкавите навътре...на мен и на С и на М са ми все дълги, та не разчитай на Ската да са по-къси...

# 597
Това получих днес, доволна съм.
От елека най-много. Не знам колко елека до сега поръчах и върнах, защото все ми бяха прекалено големи, дълги или нещо друго ме ми харесваше. Този е чудесен, харесва ми как стои и си го оставям.
Детското яке също е много хубаво, не знам само дали няма да е голямо за тази зима, но няма да го връщам.
За якето на G-star още се колебая. Харесва ми изработката, цвета още повече. Но го мерих по потник и нещо широко ми се видя. Тези дни ще го пробвам с някоя блуза или сиутчър и ще преценя дали да си го оставя.
Роклята е хубава, с мъхеста подплата, свободно ми стои, но и така ми харесва. Пък и предполагам, че ще се свие малко в сушилнята.

Същия елек чакам и аз. От страшно много време си търся нормален елек, който да не е супер къс или да не се влачи по земята. В поръчката имам и едни дънки отново на Манго, кодът ги хвана. Пише, че са умалени, поръчах размер по-голям, но понякога кройките им са много особени.

Някой има ли предположения кога пак ще пускат намаление? Някое, което да си струва де, не просто да лепнат червен банер. Трябва да подготвям децата за новата учебна година и хич не ми се иска да хвърля една торба пари и после да намалят всичко. Наумила съм си, че трябва да направя обновяване на есенния си гардероб, най-вече на пуловерите, но нещо не намерих това, което си представях.

# 598
Момичета, елекът на Манго го имаше и във фешън дейс, сега отворих набързо и попадам на елека в зелено и струва 39.99 лв. Мисля че и черен имаше, но сега не ми се рови.
За коженото яке по-нагоре да кажа и аз - веднага впечатление ми направиха циповете на ръкавите - обикновено са от задната страна на ръкава, за пръв път виждам ципове отпред и на мен лично не ми допада.
Моят извинителен код за 30% все още важи, току що го пробвах.

# 599
Еееееее, толкова много кодове се раздадоха в темата, а малцина само споделиха какво са получили и кое хубаво, кое - не.

Общи условия

Активация на акаунт