Еритроцити

• 539
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте мами.На профилактичните изследвания на дъщеря ми ,която е на 1 годинка еритроцитите и бяха доста увеличени.Педиатърката ни каза др седмица да пуснем нови в др лаборатория за да сме сигурни. Но не знам как ще издържа до др седмица . Някой от вас имал ли е подобен проблем ..?И как се лекувахте?

# 1
Колко доста увеличени? Ако е само еритроцити, според мен няма диагностична стойност. При бебетата, особено, показателите често играят, заради приема на АМ.
Ако детето е видимо добре, няма място за притеснение. Повтаряте кръвните и толкова.

# 2
Колко доста увеличени? Ако е само еритроцити, според мен няма диагностична стойност. При бебетата, особено, показателите често играят, заради приема на АМ.
Ако детето е видимо добре, няма място за притеснение. Повтаряте кръвните и толкова.
В урината е увеличена и да само те (6). Нямаме никакви оплаквания ..

# 3
Ама, кажи, че за урина става въпрос. Simple Smile
Еритроцити в урина е кръв в урината. Ако няма левкоцити, значи може пробата да е замърсена. Пусни една нова урина, де. Биохимичен анализ на урина + седимент. Не чакай цяла седмица. Даже пусни в същата лаборатория, ако ти е по-лесно.

Ако заедно с еритроцитите има и завишени левкоцити в седимента, вече можем да говорим за цистит или ури-инфекция.

# 4
Ама, кажи, че за урина става въпрос. Simple Smile
Еритроцити в урина е кръв в урината. Ако няма левкоцити, значи може пробата да е замърсена. Пусни една нова урина, де. Биохимичен анализ на урина + седимент. Не чакай цяла седмица. Даже пусни в същата лаборатория, ако ти е по-лесно.

Ако заедно с еритроцитите има и завишени левкоцити в седимента, вече можем да говорим за цистит или ури-инфекция.
Благодаря .Всичко друго и е в норма само те да повишени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт