Агументин ,потъмня ?

• 162
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, агументина течният който е , го погледнах, понеже трябваше сега да го дам на детето и си е променил цвета .. беше по-бял когато го направих а сега е жълтеникав на цвят .. от 8 дни е и съм го съхранявала под 25 градуса ,какво пише ,но не съм го слагала в хладилник. И вчера беше така и съм й го давала го дала и се притеснявам да не й стане нещо ?  Ще купим нова опаковка и ще го направим ,за да си завършихме 10 дневният курс.
моля за мнение. Благодаря

# 1
Е как ще държите течния Аугментин извън хладилник? Надали ще й стане нещо, просто действието му е отслабнало.

# 2
Е как ще държите течния Аугментин извън хладилник? Надали ще й стане нещо, просто действието му е отслабнало.

Прочетох как да се съхранява и пишеше под 25 градуса , а в хладилника е много по-ниска температурата!! Затова го сложих в стая ,която е под 25 градуса. Грешка ли съм направила ,като това си го пише на листовката ?

# 3
Не сте прочели внимателно листовката! Под 25 градуса се съхранява, когато не е разтворено. След като е разтворено, цитирам: "Приготвена перорална суспензия Да се съхранява в хладилник (2°C - 8°C). Да не се замразява."

# 4
  • София
Аз такова нещо не бих дала...Особено като не се съхванява правилно малко губи смисъл цялото лечение.

Общи условия

Активация на акаунт