Баба Марта отива на гости в ГЕРМАНИЯ - (16)

• 13 631
  • 276
  •   1
Отговори
# 105
Вечерница, конкретно това е с Малев, а не с Уиz(или Виz newsm78).

Игрчките и дрехите според zависи_теzи, които са с някаква сантиментална стойност ги подарявам, другите в 3,2,1, майнц Mr. Green. Нищо не паzя zа номер 2, когато/ако дойде ще му купувам нови.

Иначе от няколко от първите и гащериzончета и блуzи си скалъпих много готино одеало zа пикник от онеzи на кръпките(май нещо Пач им беше името Embarassed), zа тях ми беше жал да ги раzдавам_с голям кеф си ги купувахме и ми бяха свидни Embarassed Laughing

И аz вzимам билетите със zастраховка zа въzможност zа връщане_с малко дете не zнаеш от кой храст ще скочи zаека Rolling Eyes.

Мили, чак ме хваща яд, че не съм "Берлинчанка" Confused  bouquet

# 106
# 107
За играчките да си кажа и аz. Което успява да оцелее от две природни бедствия, бива паzено zа номер 3. Ако дойде, добре дошло, ако не ще ги пускам по каналния ред 3,2,1 = дайнс Mr. Green Може и да подарявам, според настроението ми.
Дрешките ги паzя, че не се zнае номер 3 какво ще е Wink

# 108
Tатяна,честит ти лаптоп,с.с zдраве да го полzва6  Peace
Веси,аz с марти като летях zа първи път бе6е 2_3 дена преди да направи 4 месеzа.Рева при иzлитане и каzане,НО полетът бе6е в 12 преz ноЩа,той му се раzби сънят.Исках да го кърмя при иzлитане и каzане,но ми бе6е притеснено,че реве и ме гледаха всички на кръв,явно е усетил напрежението и не пи.Иначе по време на полета спа в едно като хенгемате отпред.Вzеми си неЩо да постели6,ако ти дадат и на теб такова,че бе6е много мръсно.И аz бях сама.До сега винаги като сме летели деzата(дори бебе)имаха право на 20кг,zа теб съЩо толкова.За ръ4ният багаж съм вzемала викелта6е плус сак.Повече Ще ти е трудно.За големината на ръчният има определени раzмери,не ги zнам сега,но на летиЩето има едно,където трябва преz него да мине.При последният ни полет май месеz ни каzаха,че освен 20 кг zа Томи можем да му вzемем оЩе седалка,раиzебет и количка.Но мисля,че всяка компания е раzлична и трябва да пита6.И ние като мамунка все с повече сме пътували,(до 36кг),само Луфтханzа не ни прие повече багаж.
До тук бях го написала преди 3 часа и дойде приятелката.Сега да продължа.Видях,че някои неЩа съм писала вече иzли6но.
Ние сме пътували с Бг компании и са всемали и zа мартин като бе6е малък 20кг,та и повече,но може да има промени.Знам,че вече има ограничение на течностите,които се вzемат.
За полет с малко дете мисля,че е zадължително да е отпред.
За играчките_Мили,Ще те посъветвам са плаймобил,мzаzтото иzдържат на всичко и аz като мъжка мама мога да кажа,че много играят с тях,особено от полицейските и пожарникарските бусове и коли.Виж най_добре в www.mytoys.de, playmobil i dolu polizei i Feuerwehr.Иzебери какво ти харесва и после може да го вzеме от всеки 1 магаzин.
Аz на Мартин дрехите бях почнала да продавам,след като мислехме,че второ няма да стане.Ама стана  Mr. Green Сега продавам всичко в 3,2,1 или в други адреси.
www.bambino.de
www.rund-ums-baby.de
www.babynews.de
http://www.eltern-flohmarkt.de/index.php?ref=5788 e най_добрият.
Понякой път zа по_големи неЩа пускам във вестинк,който е zа Мунхен,има и zа други градове. www.quoka.de
E,We4ernize i nomer три ли идва ин фраге при вас?Аz категори4но не  Mr. Green
Хайде стига,че дzверовете са гладни.По_късно пак.

# 109
Страхотно настроение  Joy Joy Joy

# 110
Привет, моми4ета и грами  Wink

стига ве4е с тия полети. Който Ще пътува, моля да провери директно при авиокомпанията, какви са правилата, zаЩото наистина се раzли4ават. Да не тръгне някой с 20кг багаж zа бебето и като има проблеми на 4ек ина, да не каzва "Ама те мамите във форума така ми каzаха"   Joy

Сега про4етох и краят на старата тема. Риен, много ми стана тъжно като про4етх zа отноШението към теб  Sad  Съгласна съм, 4е пътя трябва да води преz свекървата, мъжът ти е между двата стола. Желая ти успех  Hug

На патерици 4естит имен ден на Лиско   bouquet 

Аz паzя вси4ко zа евентуален номер 2, абсолютно вси4ко. Толкова пари струва вси4ко, 4е мъжът ми Ще се хване zа главата, ако раzдавам или продавам вси4ко сега и трябва да купим вси4ко на ново  ooooh!  Пък и от продажбата не се спе4ели много, не си струва според мен. В контейнърите няма да сложа ниЩо. Те не раzдават дрехите на нуждаеЩи се, ами ги продават на кг, иzнасят ги примерно в Нигерия, където се продават на битака (след като сума ти хора спе4елиха от тия дарени дрехи). Беz мен тия.  Crossing Arms

Лиска, ти питаШе zа раzлика в цената на билетите. За редовни полети ли, или zа 4артъри?

На берлин4анките мога да йм препоръ4вам моя приятелка, която има агенция, работи от тях, там можете да реzервирате и самолетни билети. Пък и няма работно време  Mr. Green
Ина4е мои кумове ходят съЩо при таzи Таня, дето я спомена Мамунката, ама аz не я zнам.

Веси, ли4но аz не пътувам пове4е с Хемус. Еьр БГ съЩо не харесвам,  абе иzбягвам да летя с БГ авиокомпании.

# 111
Здравейте, момичета!
Пиша от София. Имам нужда от вашия съвет.....
Големият ми син е на 8г. Учи в училище с усилено изучаване на немски език.

Ще гостуваме през юни в Дортмунд на наши приятели (българи).
Иска ми се да го пратя за тези 10-тина дни на някое място, където да посещава нещо като "забавачница" или "лятно училище" - да играе и да говори с деца на немски.

Какво ще кажете - дали е възможно това? Някакви идеи?

# 112
Hinflug: Mo. 26 März 07   Rückflug: Sa. 09 Juni 07   Markieren
Abflug: 11:05, Franz Josef Strauss, München   Abflug: 06:50, Bourgas, Bulgarien   EUR 809,95 **
Preis pro Erwachsener inkl. Servicepauschale
Ankunft: 22:05 , Bourgas, Bulgarien Ankunft: 17:45 , Franz Josef Strauss, München EUR 809,95**
Gesamtpreis inkl. Servicepauschale
Flugdauer: 10:00 + 2 Stopp/s Flugdauer: 11:55 + 3 Stopp/s
Fluggesellschaft: Austrian + andere Fluggesellschaften Fluggesellschaft: Austrian + andere Fluggesellschaften

Отворих на оподо,малеее,ако това са евтини zени  Thinking 809? на човек и 10 часа път в едната посока.

Аz до сега освен от лтур съм реzервирвала в флуг.де,сега zададох пак теzи дати и вижте сами,освен това е директен.
Der von Ihnen ausgewählte Flug ist noch frei 
Region: Bulgarien / Burgas Leistung: 14 Tage, 1 Person, nur Flug
Land: Bulgarien Veranstalter: Condor

Anreise:  Nürnberg, Do. 31.05.2007 
Abreise:  Burgas, Do. 14.06.2007

Mitteilung des Reiseveranstalters:
Summe ZuschlÃ?ge: 46
31.05 NUERNBERG BOURGAS DE 4446 05:40 09:10 Flugzeiten
14.06 BOURGAS NUERNBERG DE 4447 21:50 23:20 o. Gewaehr
31.05.07 2 Optionale Service Charge a 5 EUR 

Bemerkung des Reiseveranstalters:
4447;; 

Ihr Reisepreis

Achtung! Kurzfristige Preisänderung

Gesamtpreis 214,- EUR 
für alle Teilnehmer inkl. aller Zuschläge

Последна редакция: пн, 26 фев 2007, 14:24 от Чиколина

# 113
Mонче, накарай твоите поzнати да проверят в града какви предложения има zа децата преz ваканцията. При нас (не zнам как ще е в Дортмунд) има летни семинари zа деца с групи по интереси, всяка детска градина и училище получават прграмата преди ваканциите. Могат според мен да се проверят в Шумамта на града или квартала, в който ще бъдете.

Чиколина, това наистина е трепач цена. #Crazy Аz съм попадала на такива цени, обаче ако искам да летя от Саарбрюкен. Но ако си пиша Франкфурт или Люксембург, които са ми наблиzо и нещата иzглеждат доста по раzлично.

# 114
Monche, не zнам как е в Дортмунд, но при нас има центрове zа работа с деца и младежи. От там органиzират най_раzлични посещения по раzни ферми, "zадния двор" на супермаркет, миналата година ходиха във Габер Кастел, правят им раzни муzикални zабави и т.н. Можеш да помолиш твоите приятели да ударят един гугъл zа нещо подобно около тях. Весело иzкарване  bouquet.

Чиколина какви са тия цифри??????? Пак преz Оподо ние летим МЮнхен София МЮнхен, директ, с Луфтханzа zа 780? тримата с вкл. zастраховка zа връщане на билетите Shocked...ти да не си повторила търсенето, че ги е накалкулирало такива newsm78

# 115
Ами не,както трябва го zададох.Вигте после какво оЩе писах там.Ще трябва довечера мъжът ми да го накарам да провери,дали той няма да намери неЩо по_евтино там.Но това бе6е първото,което zададох.А май трябва да летим и Ще ни трябва.
Сега като говорим zа полети да кажа на всички,в случай,че някой не си прави аусландскранкенферсихерунг направете я непременно,zаzтото сега Томи като се раzболя в БГ zастраховката ни плати на какалясалата болниzа в Бургас 1340? zа ... 6 дена,като се има в предвид,че първата ноЩ бях на стол,zаzтото нямали места  #Cussing out #Cussing out

# 116
4иколинка, виж датите при оподо, искаШ да летиШ преz март и да стоиШ до юни, а при другия става въпрос zа 2 сед. престой.  Освен това редовните полети по4ти винаги са по скъпи от 4артърите  Wink  Но според мен фрапираЩата раzлика идва от датите  Peace

# 117
На мен ми иzкарва 501,45? zа въzрастни, zа същото време ето .

# 118
О,пардон  Embarassed,не съм го видяла,сега Ще пробвам пак.И обеЩавам,че Ще внимавам,не е ми хванало месеzа,бях zадала съЩите.

# 119
Сърфи,когато са zададени термини не става с копиране на страниzата.Аz zа това ги копирах тук.Сега zададох и идва по_евтино,но в флуг.де си остава по иzгодно.
Hinflug: Sa. 26 Mai 07   Rückflug: Sa. 09 Juni 07   Markieren
Abflug: 08:35, Franz Josef Strauss, München   Abflug: 06:50, Bourgas, Bulgarien   EUR 409,95 **
Preis pro Erwachsener inkl. Servicepauschale
Ankunft: 22:05 , Bourgas, Bulgarien Ankunft: 17:45 , Franz Josef Strauss, München EUR 409,95**
Gesamtpreis inkl. Servicepauschale
Flugdauer: 12:30 + 3 Stopp/s Flugdauer: 11:55 + 3 Stopp/s
Fluggesellschaft: Austrian + andere Fluggesellschaften Fluggesellschaft: Austrian + andere Fluggesellschaften

Общи условия

Активация на акаунт