Баба Марта отива на гости в ГЕРМАНИЯ - (16)

• 13 628
  • 276
  •   1
Отговори
# 120
Аз затова питах какви са цените?
Когато се купи он-лайн билет с Луфтханза, и се вземе поне 1,5 месеца предварително, има много добри цени. Например: Мюнхен-София-Мюнхен 188Е. Има и едни 14 дневни билети, които са от различни летища в Германия и цената е 139, в двете посоки. ПОгледнах и от Берлин, и там за след месец имаше цени от 216 Е. От Мюнхен полета е директен, не знам от другите градове как е .

# 121
31.05 NUERNBERG BOURGAS DE 4446 05:40 09:10 Flugzeiten

Ужас, с други думи, в 4 да си на летиЩето  Shocked 

# 122
Часът даже не го и поглеждам,Татяна.Все някак си Ще се справим.Първият ми полет бе6е в 5 часа от Щтутгард...нали се сеЩа6 кога съм тръгнала тогава от Мунхен  Thinking
Бискара,къде са теzи полети,давай,ч4е то до краят на май е достатъчно време,да е поне всичко сигурно.В луфтханса.де ли?

# 123
Аз затова питах какви са цените?
Когато се купи он-лайн билет с Луфтханза, и се вземе поне 1,5 месеца предварително, има много добри цени. Например: Мюнхен-София-Мюнхен 188Е. Има и едни 14 дневни билети, които са от различни летища в Германия и цената е 139, в двете посоки. ПОгледнах и от Берлин, и там за след месец имаше цени от 216 Е. От Мюнхен полета е директен, не знам от другите градове как е .

Луфтханса имат директни полети от Мюнхен и Франкфурт, zа Дюселдорф не съм сигурна, май имат съЩо

# 124
опппсс...иzвинявам се Hug...Аz си мислех, че държиш да летиш от МЮнхен Embarassed...иначе чартърите от тук са беzобраzно евтини, НЮрнберг_Варна_НЮрнберг миналата година по това време паднаха под 160?, а до Бургас бяха още по_тънки.

# 125
В сайта на Луфтханzа има полет Мюнхен София на 26.5. zа 322? с връЩане на 9.6., но ако можете да пътувате обратно на 11.6., цената е само 216 ?

# 126
За нас и от Нурнберг,Щтутгарт са съЩо ок.Е,най_добре от Мунхен,но при голяма раzлика,не е нужно да е от тук.
За 11 няма да стане,zаради предучилиЩната на Мартин.Там има право да отсъства само във ваканzия или ако е болен.А не zнам и мъжът ми дали Ще може да пи6е оЩе 1 ден.Ще вzемем това да го премислим довечера.А zа полетите от Нурн.и Щтут.лятото от лтур бяха към 99?,предни години бяха към 79,но сега или има повече пътуваЩи,или има съкратени полети.Мисля,че е първото.
Сеаг ги гледах на Луфтханса.Ами те са само до София  Sad Преди исках до там и все до морето летях,сега искам до морето,а няма...

# 127
Мараба, гърлс, грами,
бяхме на У6, всичко е ок.

Пиша на тагадък, щото съм изнервена.
Имам сума ти работи да върша, а шефът
ми ме занимава с разни негови неща. Бе
тоя човек не разбра ли, че съм в отпуска.
Или иска да ми я съкрати. Той не знае, че
искам да си пусна още поне половин година.
Или знае, пък се чуди как да се скараме,
та да ме уволни. Глейте, кви мисли ми минават.
Както и да е.

Прелетях през постовете ви.
Възмутена съм, че от Берлин до София летят
само Хемус Ер, разбира се и България Ер, дето
вече Хемусите я купиха. От трън, та на глог.
Как па не лети поне Луфтханза, бе?! Или Ер Берлин.
Мамунке, аз съм им фен на Ер Берлин, тъй да знаеш.
С тебе познавам трима българи, дето работят там.
Ха, сега, де.
Билети от Берлин съм вземала и от Пройкова на Шварцкопфщр.
Тия от СП-Травел май с Хемус работят предимно.
Ох, много съм объркана.
И тоя шеф с тая пуста работа...

# 128
Лис, Джърменуингс летят от Шьонефелд  Grinning  Т.е. има алтернативи  Wink  А като ходиШ при Пройкова, поzнаваШ ли Снежана?

Вярно, Щях да питам какво си реШила zа работата. И аz бих се удължила отпуската, но как да се раzберете със Шефа....нямам льоzунг  Sad

# 129
Гуини, zабравих да ти кажа zа меда.
Мажеш гърдичките отпред с малко мед, покриваш с хартиена салфетка (иzряzваш по врата, zа да прилегне добре) и оставяш детето така да спи. За да стои салфетката, можеш да облечеш потниче или плътно боди, щото иначе настава въстанието на Ивайло Mr. Green

# 130
Не знам, Татяна, кво ще правя с работата.
Склонна съм даже да напусна. Все ще намеря
нещо. Хич не ми е до работа сега. Искам даже
да си почина малко. Поизморих се напоследък.

Да, знам за Джърмендингсбумз, ама летят до морето.
Пък оттам с бебе ми е преко сили. Влак абсурд, рейс май също.
Ще видя. Така не ми се иска да летя с Балкан.

# 131
М-м-м, знаех си  Laughing......но моите приятели са лекари и....познайте колко свободно време имат, за да ми предложат нещо за детето. Те дори и на мен са казали, че отивам на гости, но да не си мисля че ще ме разхождат напред-назад!
 А още по-голямата беда е че аз не змам немски  Rolling Eyes- иначе щах сама да потърся нещо из нета.
Благодаря все пак!

# 132
Чиколина, аz ти писах и на лични, ама и тука да повторя... По мои наблЮдения чартърите стават с нормални цени едва 2 до 4 седмици преди полета. И много често полетите са само по средата на седмицата и не са иzобщо удобни.

Мене ако питаш, по добре лети до София, така ще си сигурна, че няма да ти отменят полета (случва се при чартърите в началото на сеzона да отменят полети), а и ще летиш с Луфтханса, а на е нещо, което само се нарича самолет...

Ето страницата на Луфтханса www.lufthansa.de

# 133
Монче, ето тук е страницата на Юнгенамта на Дортмунд, имат раzлични центрове в раzличните части на града(все пак е голям град), помолии като наближи времето zа гостуване твоите приятели да чукнат на страницата и да видят какви са актуалните оферти zа деца. Това няма да им отнеме много време_а и там има адреси и ще могат да ти кажат как точно да отидете до центъра, които е във вашата част.
http://jugendamt.dortmund.de/jugendamt/project/home/template1.js … 2.1&tid=44528

А zа теб_страницата на града(на немски и английски е) http://www.dortmund.de/, може да си харесаш нещо предварително, което искаш да видиш и с един план на града спокойно ще се оправяш и сама Grinning.

# 134
Видяхте ли БГ-участието в Евровизията?

Цените чрез Оподото са поне с 35 евро по-ниски
от тези, дето предлагат в бюрото на Балкан.
Има и едни Тракия, пак по-евтини.
Жа са побъркам с тез цени.

С шефа се разбрахме да не ме тормози до средата на март.

Продължавам да се боря за място в ясли.
Включих и мъжа в борбата. Днес е преборил
някаква другарка, ще го пусна и на други места
да поуспи другарките, щото аз с моя конюнктив
цвай май доникъде няма да го докарам.

Сетих се да ви питам за първите обувки на хлапетата.
Днес на У6 ми препоръчаха тези на "Елефант", били
най-читавите за прохождане. Можели към 50 евро да
излязат, но си струвало. Фирмата била вече продадена,
но все още правели читави обувки. Да не бъркам елефантите
на Дайхман с истинските елефанти. Леко ме пообъркаха.
Досега чомачко не съм го мъчила с обувки. Има едни от
БГ на някакъв Коко, ама в общи линии ги използва за
масажиране на венците, новият Чаплин. Та какъв е
вашият опит с обувките. Татяна беше дала някакъв линк.

Последна редакция: пн, 26 фев 2007, 17:02 от Liska

Общи условия

Активация на акаунт