Баба Марта отива на гости в ГЕРМАНИЯ - (16)

• 13 623
  • 276
  •   1
Отговори
# 135

Много, ама МНОГО се иzкефих. За сметка на миналогодишния бълвоч  Peace.

# 136
В сайта на Луфтханzа има полет Мюнхен София на 26.5. zа 322? с връЩане на 9.6., но ако можете да пътувате обратно на 11.6., цената е само 216 ?

Също така 191 Е, ако се пътува на 20 май и се връщаш на една от следните дати:30 май, 2, 4 или 5 юни.
Също 13 май, с връщане 2, 4, 5,6 Юни. Пак за 191 Е.

# 137
Вечерница , мерси  Heart Eyes  bouquet

# 138
Лис, слончетата са класика в прохождането тук.
Моите проходиха обаче боси. За ужас на цялата фамилия.
И досега не носят пантофи, лятото щапат боси по двора.
Хубавите детски обувки струват майка си и баща си.
Непременно трябва да се пробват и двете на детето на място в магаzина. Защото има три раzлични ширини на стъпалото.
Най неприятното е, че  бръмбаzъците растат със светлинна скорост и на всеки 2 3 месеца се налага нов чифт. Добре се грижат zа дебелината на портфейлите ни Mr. Green

# 139
Сетих се да ви питам за първите обувки на хлапетата.
Днес на У6 ми препоръчаха тези на "Елефант", били
най-читавите за прохождане. Можели към 50 евро да
излязат, но си струвало. Фирмата била вече продадена,
но все още правели читави обувки. Да не бъркам елефантите
на Дайхман с истинските елефанти. Леко ме пообъркаха.
Досега чомачко не съм го мъчила с обувки. Има едни от
БГ на някакъв Коко, ама в общи линии ги използва за
масажиране на венците, новият Чаплин. Та какъв е
вашият опит с обувките. Татяна беше дала някакъв линк.

Мерси 4е го сподели това. Елефантен са просто класика, и аz имах такива, питах свекито, нейни деца съЩо, та и ние така сигруно. Но това zа Дайхман не zнаех. Знам оба4е, 4е едни обувки са към 60?, но докато краката могат оЩе толкова лесно да се деформират, няма да спестим от обувки. Ина4е zнам, 4е обувките на Натурино били съЩо много добри, но като цена не отстъпват. В Майтойс има намалени обувки, та веднъж като се zнае кой номер трябва, може и от там.
Аz бях дала линк към www.prinzundprinzessin.eu zа КрабелШухе, от естественна кожа са, мноооого сладки и сполу4ливи, страШно сме доволни. Но те са само zа вкъЩи. Твърди подметки само, когато са проходили и искат да ходят на вън. ВкъЩи Ще обуем тия, дори като проходи, държат краката много топли, супер са  Peace

# 140
Привет!
Евровизия: Тя борбата е била жестока. аз съм много за Каризма, но догодина , ако може с нещо по-добро . Победителите са безспорни.
Мдаааа, а някой гледал ли е на Елица и Стоян участието при Слави?Чудя се как са се излъгали да направят нормално гласуване без да блокират линииите за този кандидат , например.  Както и да е, добри са. Сега кажете как да гласуваме за тях на Евровизията и кога да проведем агитка всички роднини да се включат в борбата?Май месец в Хелсинки, но кой май бе , ей алоооу БНТ , да ви имам и сайта?
Побърках се. Нямах представя коя песен е спечелила миналата година.Щях да повърна като видях. И таз годишната финска песен не е много изфинена, но пак бива на фона на другите песни. Какъв е този рок и метал? Не трябва ли песента да представя страната?  newsm78 Аз като ми кажат Финландия досега си представям все много езера и " koksi poika pitka i tahoika"/ което ще рече 2 мом4ета високи и слаби/  Laughing
И проверих/прослушах всички конкуренти. Естония, Молдова мацките издишат. Белгия с някакво диско ала 70те се мята на хоризонта. Malta- не е лошо.Словения се изложи, след миналата година не биха предложили нещо по-добро, разбирам ги, но точно опера ли бе хора? . В Румъния откога говорят на руски?  Или Кипър на френски?? Край, възмутих се!

# 141

Намирам тази песен за ужасна. Сега пак да не се засегнете, плийз. С тази "песен" дори в предварителния кръг ще отпаднат.

риенски, да те светна за Финландия. Това е страната известна най-вече с изобилието на тъмни групи. Повечето black metal, dark, cold wave идват от скандинавските страни, а специално за блак метъла от Финландия  Wink. Е, има и някои недоразумения като H.I.M. или Nightwish...( пак финландски групи)

А за Лорди няма какво да коментирам - никакъв тъмен рок не е, ами евтин хеви метъл от 8Оте  Laughing За мен не са изобщо böse, имайки предвид аз каква музика слушам  Laughing Но беше много забавно, че спечелиха те, а не някой друг бълвоч. така или иначе всичко обикновено на Евровизия е цум котцен.

# 142
Лиска, zа прохождането само крабелсокхен са ти достатъчни, най_добре от теzи дето са като zимни гуми_с 2мм. силикон отдолу. Обувките само навън и то като проходи стабилно детето. Елефантските патъци са много хубави. Теzи на КоКо са много готини като диzайн, но като zа първи обувки не били подходящи zаради свода, които имат(Първите чепици трябва да са с равна подметка и твърда пета)...ако ти се чете ето няколко интересни неща цък, цък 2, цък 3

# 143
Искам да ви кажа, че мразя неделите. Преди години мразех "Всяка неделя".Като чуех мелодията от "шапката" и ми се вгорчаваше живота. Нищо лично към  Кеворк Кеворкян, но след Пинко за мен уикенда приключваше, следваше къпане и спане. И на другата сутрин се озовавах в училището. Сега ги мразя неделите, понеже цялата рода идва в нас. Кой кашля , кой киха- хвърлят си бацилите , после ние се поболяваме. И бях решила тази седмица да останем горе, да не се показваме уж сме заети с нещо друго в спалнята. Ей, нямат умора моята рода , беее, овча история. Качиха се и нахълтаха в спалнята  Shocked. То вярно, че се чуваше весел детски глас и 2 родителски , а не подозрително умълчаване.Също вратата не беше затворена плътно, но все пак- това не е ли моята обител??? Свещено място , където никой да не пристъпва.
Та предадох се, слязох долу и днес съм болна. Кашлям като луда. Иначе на детето бронхита го излекувахме. До следващата игра с болен от родата.
Иначе свекито се сърди цял уикенд, колкото да ми развали настроението, но вече говори. Докато не изхвърля непотребни никому неща, неупотребявани последните 10 години - ей тогава ще стане боя!
Приятелке, мерси за личните.Явно към октомври 2008 ще приключа с ремонта или ще се изместим.
Обувки имам една чанта- незнам дали са хубави или не. Втора ръка от един роднина. Нови са. Не съм ги ползвала още с истинско предназначение, а от гевезлък 1-2 пъти. Аз имам обаче едно притеснение относно краката, успокойте ме.Мая стъпва с петата навън и даже си настъпва краката. Опитва се да прави някакви крачки. Плюскраката в областта на прасците й са все така криви.100 пъти му казах на доктора, той все"ЕС комт, Ес комт" . То било бебешпек, нямала още мускули. Но мен ме притеснява да не й се изкривят краката и изобщо с това стъпване навътре да не й се деформира стъпалото??? И аз май се чудя за какво да се притеснявам.
Я да си гледам Евровизията.

# 144
Ей, нямат умора моята рода , беее, овча история.

Давай да ги съберем с моята да си блеят zаедно ooooh!...няма да пиша повече, че ще станем като отчетна тема Sick...само ще стрелям #2gunfire #Cussing out Mr. Green .
За ходенето_да zнаеш само още колко ще и смени походката докато си "синхрониzира" краката детето Whistling .  споко, Ес комт Wink.

# 145
Все ме сърби еzика да ви питам нещо.
Обръщали ли  сте внимание на муzиката на последната реклама на Йелощром? Онаzи с кактуса.
Много ми напомня на мелодията на Сънчо. На финала, когато вървят буквите.  Thinking

# 146
вдигам две ръце zа прохождане беz обувки (е ако е лято раzбира се), големия проходи така бос по паркета. Аz съм фенка на бебешките adidas и първите му обувки след като проходи бяха естествено adidas.

Хм на мен песничката ми zахареса (след 3_то прослушване), таzи година няма да раждам или да съм бременна, така че ако не ми мине котка път ще викам zа бг.

Обръщали ли  сте внимание на муzиката на последната реклама на Йелощром? Онаzи с кактуса.
Много ми напомня на мелодията на Сънчо. На финала, когато вървят буквите.  Thinking

и на мен така, даже си мислех, че си я имат и на немски, както "тръгнал кос с дълъг нос, преz гората гол и бос...."
чао, отивам да гледам перфектната вечеря  chef

# 147
Монzе, zа курсове zа детето провери във тамошното Фолкхохшуле, VHS.
Обувки, пробваме беz, но с таzи страст към мокрото zорапите се мокрят zа 0 време и слагам раzни обувки. Гледам да са удобни, може и да не са от най скъпите или да са от скъпите, но с амаление ... не съм раzсипница.
шехи, идеята ти zа играzките между немските майки е супер.Но аz  НЕ бих продала играzка 2 ръка на поzната бг, zащото после ще ми се zупи и zа най малката драскотина и ще вика таzи какво ми пробута. Та по добре добри отношения, отколкото 2 ЕУР.

# 148

ДА  Shocked  И аz онzи ден го zабеляzах. Зна4и повредета не е в мой телевиzор, Щом и на теб ти е правило впе4атление.

# 149

ДА  Shocked  И аz онzи ден го zабеляzах. Зна4и повредета не е в мой телевиzор, Щом и на теб ти е правило впе4атление.

ДА. И аз исках да ви питам. Кой от кого е цапцарапил?

Общи условия

Активация на акаунт