Новите седмокласници 2024/2025 връзките затягат, за новата година трябва да се стягат - Тема 1

• 33 798
  • 777
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Сигурно ли е за черните химикали на НВОто, че да не стане грешка......
Сигурно е това, което ще напишат в указанията преди НВО-то Wink
Аз лично тогава ще ги мисля химикалите. И ДЗИ-то на дъщеря ми беше с черен химикал, аа НВО-то със син. Имаше в годините най-разнообразни идеи по въпроса с цвета Simple Smile Когато голямата беше в 7 клас пишеха със син химикал, а арбитъра с черен.

# 631
  • София
От днес започна школата по БЕЛ, математиката си върви веднъж седмично.
За Школо още е 6-ти клас, лошото е, че до последно т.е. до 16-17 септември няма да знаем програмата, а тя е едносменен режим, като обаче през първия срок имат 1 ден в седмицата 8часа, всички останали 7. Така беше и 5 и 6-ти клас, а доколкото знам така бяха и 7-ми предишните два випуска ( откакто са едносменно). Това ми пречи да наредим часовете по БЕЛ и Мат, защото искам да е веднага след училище и двете са близо до училище, за да няма празни часове. Ние живеем доста далеч от училището. Най-вероятно ще трябва да рискуваме и после да местим часове...

Здравната карта от месец е при мен и на двамата, минаха очен профилактичен, трябваше девойката на зъболекар да отиде, но явно ще е като започнат. 

# 632
  • ту тук, ту там
На нас ни изпратиха програмата. Само два дни имат по 7 часа, останалите - по 6. Защо такава разлика се получава в броя часове? 🤔

# 633
  • София
На нас ни изпратиха програмата. Само два дни имат по 7 часа, останалите - по 6. Защо такава разлика се получава в броя часове? 🤔

Предполагам, че е заради така наречените ФУЧ - те са допълнителни и при нас са уплатнени с езика ( имат по 7-8 ч. немски на седмица). Възможно е при вас просто да нямате такива. Иначе тези, които са задължителни - там всичко е еднакво.

# 634
  • у дома
Сигурно ли е за черните химикали на НВОто, че да не стане грешка......
Сигурно е това, което ще напишат в указанията преди НВО-то Wink
Аз лично тогава ще ги мисля химикалите. И ДЗИ-то на дъщеря ми беше с черен химикал, аа НВО-то със син. Имаше в годините най-разнообразни идеи по въпроса с цвета Simple Smile Когато голямата беше в 7 клас пишеха със син химикал, а арбитъра с черен.
От както работите се сканират и проверяват на комп изискването е за черен химикал.

# 635
Ученическите карти тази година щели да им ги дават от училище. Казаха ни, че задължително се представя на изпита, независимо дали ученикът има лична карта или не.
Младежът днес започна домашното по математика. Над 100 задачи са, щял да ги приключи за ден-два. Да видим. 😀 От произведенията останаха непрочетени До Чикаго и назад и половината Бай Ганьо, но категорично отказва да ги дочита.

# 636
  • Бургас
Мина срещата, -120 лв за помагала, като сумата е по груби сметки. Ще имаме обща поръчка и с отстъпката би трябвало да се вместим. Имаме 2 нови госпожи по разказвателните предмети, като едната още не е назначена дори, не знам дали и кандидат имат.
По БЕЛ госпожата ще организира задължителни консултации веднъж седмично, на които ще правят основно преразкази. По математика консултациите ще са пожелателни.

Нищо не ни казаха за ученически карти, талон 5 и 6 са по-важни Simple Smile

# 637
Какви са тези талони 5 и 6....?!?

# 638
  • Бургас
Ооо, здравната карта, ама аз така си ги знам Simple Smile

# 639
Ааа, ок, тенкс. Реших, че съм пропуснала нещо....

# 640
Ми и аз не знам😂 чудя се какво би ме накарало мен да купя черен химикал една година преди изпита 😂 и почнах да гадая
Синът ми като трябваше да се яви на НВО в 10. клас и минах да му взема черни химикалки, не беше останала нито една черна химикалка по книжарниците. Добре че купувам периодично някакви комплекти с цветни химикалки, та се сетих, че има един, в който имаше и черни.

# 641
  • София
Днес бяхме в Джъмбо, перфектно, че още няма хора и опашки...накупихме всичко, както и черни химикалки, иска ги учителката по бел за уроците. И лична карта купих...нищо не са ни казали да дават от училище, остава да отида за здравните карти, да се снима младежът и да подържем учебниците. Той ще си ги надписва.

# 642
  • Бургас
На нас от школата по БЕЛ ни искат син, зелен и червен химикал. Голямо подчертаване ще е.

# 643
Ми и аз не знам😂 чудя се какво би ме накарало мен да купя черен химикал една година преди изпита 😂 и почнах да гадая
Синът ми като трябваше да се яви на НВО в 10. клас и минах да му взема черни химикалки, не беше останала нито една черна химикалка по книжарниците. Добре че купувам периодично някакви комплекти с цветни химикалки, та се сетих, че има един, в който имаше и черни.
Не залагай на това, че имаш от началото на годината. Миналата година две седмици преди НВО се сетих за химикалките. В офиса се зареждат кутии от различни цветове. Взех три дадох ги на младежа да пише с тях, та да свиква. Но кой ли ме слуша. Останаха си на бюрото.
Два дни преди заветната дата ми се наложи нещо да подчерта. Взимам едната -ми тя прекъсва. Почвам да пиша с втората и тя така.
Та тичах до магазина за химикалка с която писа два дни преди датата.

# 644
  • София
Е кааааак, бе, как да се наруши многогодишната традиция помагалата да се дадат СЛЕД Алея на книгата и всякаквите онлайн аналози...

Общи условия

Активация на акаунт