Новите седмокласници 2024/2025 връзките затягат, за новата година трябва да се стягат - Тема 1

• 33 763
  • 777
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте, момичета! ИзбЕгахме семейно с тийнката да починем като за последно тази година. 10 дни не пипна НИЩО! И аз също! Релакс, релакс, релакс!
Обаче се върнахме днес и съм депресирана - студ, дъжд, ангажименти. Дъщерята пак влезе в серия, не й се ходи на училище, мързи я, не ще да преговаря, а аз искам да заспя и да се събудя края на юли месец. Със голямото дете тоя 7 клас не го усетих, обаче сега ще ми се върне тъпкано...
Привет и на новите момичета!
Кураж и сили на всички!

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 21:42 от a_val

# 766
  • София
Успешна учебна година на всички! Министърът бил заявил всяко училище да прецени кога да открие годината-днес или утре. Нашите момичета са утре. Взехме цветя, извадихме раниците и униформите, готови сме, поне за първия ден.😂 Ще видим после какво следва…

# 767
  • София
Чета Ви, виждам, че съм закъсняла, но да кажа все пак. Мина добре родителската в ОТ, уж мотивационна за децата, моята я е шубе, как ще премине през тази година и как ще издържи, та й подейства по-скоро стресиращо. Нищо не купуваме ние, всичко ще ни раздадат на 28ми на първото занятие, всичко е тяхно си! Те са си разработили система и помагала.
Успешен старт на всички дечица утре, които не са открили годината в неделя.

# 768
  • София
Видяхме програмата, два дни ще имат по 8 часа и ще свършват в 14.40. Няма да имат втори език тази година, а ще имат по един допълнителен час БЕЛ и математика. Това го знаехме от края на миналата учебна година, може би е по-добре така. Стават така по един час ИУЧ и ФУЧ и за двата предмета. Но в крайна сметка ми звучи много натоварващо като време. Плюс един час волейбол, който какво се води не знам. Поне редовни тренировки събота и неделя тази година нямат. През седмицата ще е лудница.

# 769
  • София
На моята девойка вчера ѝ беше първото занятие по БЕЛ в школата. Като приключиха и възклина: "Мамо, за първи път разбирах какво ми обясняват по литература!" Joy
Малко се обнадеждих! Grinning
Браво, коя е школата?
Коя е школата и кой е преподавателят?

# 770
Успешна учебна година на всички ученици! Наборите да са старателни и упорити, ние - подкрепящи и търпеливи!

# 771
  • Бургас
Спорна и спокойна да е ни е новата учебна година! В края ѝ всички да сме доволни от резултатите!

# 772
Успешен старт на всички!

# 773
  • софия
Успешна учебна година! Здраве за децата и здрави нерви за родителите им 🍀

# 774
Честит първи учебен ден!
Спокойна, успешна и ползотворна година за всички нас - родители и ученици!

# 775
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Честит първи учебен ден и от мен!
Здрава, спокойна и успешна да бъде за всички, интересната година, която ни предстои! 🍀

Аз изпратих учениците и ми е едно празно такова … за 12 години, за първа година няма да присъствам на никой на първия учебен ден Sad Хем се радвам, че децата се откъсват, хем ми е леко мъчно … но това е реда и така трябва да бъде.

# 776
  • Бургас
Честит първи учебен ден!🍀
Спорна,успешна и ползотворна да бъде учебната година!🍀
Децата с лекота да преминат през изпитите!🍀
А на нас, родителите - здрави нерви и Наздраве!  🍻

# 777
  • София
На добър час в НОВАТА ТЕМА!

Общи условия

Активация на акаунт