Промоции на книги - тема 20

• 46 260
  • 758
  •   1
Отговори
# 15
В Ориндж имаш ваучер на стойност 10 лв при покупка над 50 лв по повод новата им програма за лоялност. Ако имаш профил, просто трябва да го активираш, а ако се регистрираш сега, го получаваш при регистрацията.

# 16
Трябва да си погледна профила в Ориндж
Кои книги си поръчахте от AMG?

# 17
  • в сърцето на един мъж...
Поръчах от ориндж, даде ми ваучъра и след това ми даде още един за следваща доставка бонус. И поръчах и от озон, от промоцията 4 за 3

# 18
И аз направих поръчка от Ориндж - една книга също с почти изчерпан тираж и още нещо, за да допълня до 50 лв. И при мен доставката е безплатна и ми даде ваучер за 3% отстъпка и такъв за 10% (след като си попълних рожден ден), но за сега няма да ги ползвам.

# 19
За една-две книги и аз се колебая за поръчка от Ориндж, към 20% идва отстъпката, ако е близо до 50 лв. общо, но не съм сигурна дали искам тези книги. Имам време така или иначе за ползване на въпросния ваучер.

# 20
По ваши препоръки днес си взех "Всичко което търсиш се крие в библиотеката" ☺️

# 21
Аз пък много искам тази година да посетя на спокойствие панаира и от там да си взема разни книжки. Рядко купувам на хартия, освен детски книги. От промоцията на Озон не се възползвах, само 2 от книгите, които искам участваха.

# 22
Моите поръчки от озон и ориндж пристигнаха днес. Много са бързи. И аз искам на алеята, обаче я пропускам за поредна година Sad

# 23
  • Sofia
Geia,Какво поръча, т.е книги?..Сподели за тях в другата тема. Благодаря!

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 09:17 от Lady Royal

# 24
Здравейте,

Възможно ли е докато тече промоцията 4 за 3 в Озон, да нямаме отстъпката, която ни се прилага, заради групата? ( моята е Злато и понякога имам отстъпка, а сега за поръчка от 57 лв ( две книги и два свещника) имам намаление едва 0,90 ст

# 25
Да се отчета, че минах през Алеята във Варна и си взех Деца на времето и Силоз с 20% намаление. Има и 30% отстъпка, ако купиш 5 книги, ако не се лъжа.

Аз Силоз я четох в ел.вариант, но толкова ми хареса, че реших да си я взема и на хартия. В момента приключвам втората част. Момичетата на щанда потвърдиха, че декември или януари ще излезе и трета част.

# 26
  • София
Артлайн имат промоция 4 книги за 2. Включили са един графичен роман, "Бял пясък" в нея. Някой с по-скъпи книжки да иска да се комбинираме? 🙃

# 27
Geia,Какво поръча, т.е книги?..Сподели за тях в другата тема. Благодаря!

Книги, да, аз рядко поръчвам друго от там.
От последните поръчки 4 за 3 си взех - Свирепа зима, Сатанинско лято и Удушвач на Федер/Педерсен, Пътника без лице на Бьогле; Отвъд лъжите и Натюрморт на Вал Макдърмит, Лека нощ, Джун на Сара Джио, Тайната на вила Алба от Луиз Дъглас; Дарбата - Нора Робъртс, Всичко, което търсиш се крие в библиотеката, Момичето от Техеран, Къде започват мечтите на Лайза Клейпас. Това от озон.
От ориндж - Плячка на Ирса, Вечно и безценно на Ребека Ярос и Цветовете на живота на Кристин Хана

# 28
  • Euskal Herria
Имам имейл от Хеликон за намаления на определени книги.
Цитат
Книжната ваканция е идеалното време за бягство от ежедневието и потапяне в света на литературата. Представете си уютно местенце край морето или в планината, където спокойно може да разгръщате страниците на любимата си книга. Без значение дали предпочитате приключенски романи, класическа литература, научна фантастика или съвременна проза, книжната ваканция ви позволява да се изгубите в нови светове и да преживеете хубави емоции. Представяме ви богата селеция от хитови заглавия с до -30% отстъпка на www.helikon.bg. Вземете ги с безплатна доставка за цяла България при онлайн поръчка над 59 лв.

# 29
  • Бургас
Така се зарадвах на Артлайн. Викам си тъкмо ще си взева 4те тома на Устоите на земята, то пък само единия е включен в промоцията. Пфффффф

Общи условия

Активация на акаунт