Промоции на книги - тема 20

• 46 190
  • 758
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Малко кадри от нашата Алея на книгата. За съжаление някои снимки не са на фокус, но снимах в движение гонейки жълтата и синя тениски. 🙂🌼
Скрит текст:

От тазгодишната Алея пазарувах скромно. Тези книги, но пък с огромно желание и още 3 за синкото, които не снимах.🙂
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 16:14 от floren

# 31
Видях на снимката “Деца на времето” ❤.
Скромно от мен - поръчах на преордър новия комикс от поредицата “Астерикс”.

# 32
  • Варна
Видях на снимката “Деца на времето” ❤.
Скромно от мен - поръчах на преордър новия комикс от поредицата “Астерикс”.

Да, снощи разопаковах и започнах да чета " Деца на времето". Съвсем в началото съм, но за момента ми допада книгата. 🙂🌼

# 33
Здравейте, никакъв код за отстъпка за книги от Озон ли няма в момента? Тези от стр.1 не работят, а много интересно … Снощи пробвах unicreditvip и ми намали с 8%, обаче реших да оставя за днес поръчката и днес вече не хваща. Бъг ли е било …

# 34
Ozone вече не използват кодове, освен ако не пуснат някой свой. Сега има B2S15, но не съм тествала какво хваща, води се за подготовка за ученици

# 35
Благодаря. Пробвах го преди да пиша ч, но и той не става. Странно ми е че снощи ми хвана unicredit-а и ме е яд, че не поръчах. Blush Но какво да се прави...

# 36
# 37
# 38
Сега видях, че ФБ са пуснали и "до 30%". Ама по тяхна преценка си е кое да е 30%, кое да е 20, кое да е 10... И само онлайн.

# 39
Който е на оператор Yettel , може да се възползва безплатно за 6 месеца от Сторител (незнам дали има значение от плана,може би да) но е хубаво да си проверите в приложението им дали го имате като опция. Днес случайно го видях,от 3 дни съм с нов план и предполагам , че затова са ми го предложили. Имаше и други приложения но аз избрах Сторител 🤪 ( само едно е безплатно).

# 40
Аз имам 14 дневен тестови период

# 41
Явно е от плана ми .. ако някой скоро е преподписвал да си провери.

# 42
В Ozone има -20% на заглавия на Сиела (не съм проверявала абсолютно всички ли), казвам, ако вече не сте го забелязали и ви върши работа.

# 43
А на панаира да се надяваме ли на повече от 20% намаление?

# 44
Лично аз нямам никакви очаквания.. на Алеята мисля, че имаха -20%, както и повечето издателства (с някои изключения или конкретни намалени книги). От друго издателство тогава заглеждах една книга, после я взех от оферта на Озон с -25%. Но пък си намерих една ценна (за мен)  от трето - с -30% (там на повече не се и надявах).

Общи условия

Активация на акаунт