ЧААТАЙ УЛУСОЙ - ТВОРЧЕСТВО, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ПЪЛЕН ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ТЕМА 17

• 14 517
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
От Инеса:
Арабската адаптация на сериала “Inside”, в който оригиналните главни роли се изпълняват от Арас Булут Ийнемли и Чаатай Улусой, наречена “Al Ameel” ще се излъчи с първи епизод на 25 август.

# 556
Черно-бяла красота

# 557
Благодаря:)

Между другото очаквам много от сценария, горещи сцени и голяма любов.
Ебру ще бъде много добра и силна партньорка, вярвам,че ще има голяма химия, дано и добър сценарии.

Между другото Джентълмена  изглежда  доста млад, Чаатай успява да се превъплати във всеки образ  по неузнаваем начин, един след друг за кратко  време. Малко са актьорите които успяват да бъдат толкова различни  външно, излъчване, мимики, походка и т.н.

Любим герои ми е Паями, ще видим Джентълмена дали ще го измести.

# 558
Ама наистина, Чачо за толкова кратко време изигра 4 образа коренно различни един от друг.
От различен, по-различен. Трябва да отдадем заслуженото и на Енгин бей, който старателно му подбира проектите.
Не случайно са толкова време заедно. Много добър тандем са.

# 559
Нина, аз си мислех нещо подобно. Колко млад изглежда в този филм. Като гледах Шивачът и ми се стори направо възрастен. Да се има предвид, че първо гледах Ферия и там си е откровено млад. Второто, което гледах беше Пеями и направо се шокирах колко зрял и пораснал изглежда. А тази роля я е изиграл след Пеями и изглежда отново момченце. За Кюбра и Гаддар няма какво да кажа, освен че отново е доста зрял. И на снимката с дъщерята на Илиас отново е толкова свеж и млад. На сватбата също. Сякаш се събужда сутрин и решава, днес ще съм млад, днес ще съм по-зрял.

# 560
В Кюбра например на мен ми изглежда  супер странен, но   най-зрял за мен  беше образа на господин Салих, външно имам предвид.  С този мустак, в друго време и свят се пренасяш. Общо взето  заслугата е взаимна  с екипа за успешното пресъздаване на атмосферата   и различния дух на всеки проект.
Евала за работа на всички и превъплъщението на Чаатай

# 561

Това е най хубавото качество на снимката от сватбата на ,което попадам.

И бижуто:

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 00:55 от nanni_123

# 562
Добро утро! Coffee

Вчера много новини, много емоции!
Винаги при появата на нещо ново около Чачо, предизвиква у нас голяма еуфория, много вълнение и приповдигнато настроение.
А сега, когато става въпрос и за Ебру, друга моя любимка, всичко беше по 2.
За последно такава еуфория ме беше обзела при пускането на Кюбра 2.
При някоя негова поява тук-таме, също ми е много еуферично, но когато става дума за проект,
сякаш чувството се засилва.
Сега са ни завладели Сайгън и Нехир....една много красива и завладяваща двойка.

Допълвам, че забравих:
Честит да Енгин! Много здраве и късмет! Flowers Four Leaf Clover
Тамън вчера го похвалих, да продължава в същия дух сътрудничеството им с Чачо!

Прекрасен ден!

# 563
Здравейте!

Против махмурлук и за приповдигнато настроение... чашка сутрешно кафе от Ебру.

# 564
Цвети, пак ме разсмя рано, рано! Joy
Всъщност за мен не е толкова рано, станала съм още в 6 и половина....наспала се при това!
Ама какво няма да съм се наспала като снощи малко след 11ч съм заспала,
ровейки се из Туитър, Инстаграм и т.н. ... хич не разбрах как съм заспала! Joy

# 565
Добро утро, Момичета
Какви емоции, какво нещо Simple Smile
Сега да ви подгрея как целува Чачо,
А изводите, какво ни чака са от вас Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 10:50 от nanni_123

# 566
Добро утро, момичета! Coffee

Включвам се чак сега, защото снощи имаше голяма авария в Гьокчеада и нямахме ток до преди малко.
Сега заредих малко телефона и бързам да ви прочета!
Благодаря ви за всичко, което сте донесли и споделили! Направо сте страхотни!!! Hug
Всеки, който иска да прочете най- новото около Чаатай Улусой, може да го намери тук! Поднесено с много внимание и любов!
Вчера всички бяхме обзети от голяма еуфория! И няма как да не е така, след дългото чакане на Джентълмен и цяло лято мълчание!
Прекрасна двойка са Чаатай и Ебру! Heart

Съгласна съм с всичко, което сте написали за Чачо и неговата уникална способност да се трансформира така! Наистина не съм виждала друг актьор, който да има толкова много и различни визии! Този човек може да прави със себе си каквото си поиска!
Със сигурност зад това стои много труд и емоционално изтощаване, затова напълно разбираеми са тези негови бягство и желанието да се откъсне от всички и от всичко!

Започваме обратното броене до 26 септември. Остават 35 дни!

# 567
Леле Нези, без ток в такъв ден си е чисто наказание.
Нищо, сега ще наваксаш.
И Box Office Türkiye, не пропуснаха да отбележат Пълен ли е, Завършен ли е (и аз се загубих в превода) Джентълмен. При рускините е даже Истински........карай какъв ще да е - Джентълмен е!

Box Office Türkiye

Излезе трейлърът на филма A Complete Gentleman с участието на Чагатай Улусой. Филмът, който разказва живота на жиголо на име Сайгън, който се променя, когато се влюби, ще бъде пуснат в Netflix на 26 септември.
Филмът A Complete Gentleman, с участието на Çağatay Ulusoy , който последно се появи в телевизионния сериал Gaddar , ще бъде пуснат в Netflix на 26 септември. Филмът, чийто сценарий е написан от Deniz Madanoğlu , проследява променящия се живот на жиголо на име Saygın, който живее ослепителен живот, но е дълбоко нещастен, когато се влюбва в млада жена на име Nehir.
Онур Билгетай е режисьор на филма Джентълмен , продуциран от OGM Pictures . Актьорският състав на сериала, в който Чаатай Улусой играе жиголо, се състои от Ебру Шахин , Шенай Гюрлер , Хаки Бичичи и Назлъ Булум
.
https://boxofficeturkiye.com/haber/cagatay-ulusoy-un-basrolunde- … i-aciklandi--6125

# 568
Само за 23 часа 2,3 милиона гледания в ИГ

# 569
Жаки, той спря вечерта, но пък през деня много обикаляхме и нямах възможност да чета нищо. Ще ви покажа снимки.
Вчера, преди да тръгнем  много набързо изслушах трейлъра.
Сега го пуснах на бавна скорост и има корекции.
Пускам превода пак.
"Аз съм Сайгън!
Става въпрос за спортен дух. Не пари.
Случвало ли ви се е да целунете жена там, където я боли най-много и да я излекувате?
Ще бъда какъвто искат да бъда.
Но в края на деня всички те имат едни и същи нужди.
Не се срамувй!
Бъди пълен джентълмен!"

Цвети, ти си! Wink
За заглавието- буквалния превод е "Пълен джентълмен ".Питах тук туркините.
И по принцип думите за истински и завършен са други. Но те турците си имат такива изрази, които на нас ни звучат странно,  така че нека си е "Пълен джентълмен ".

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 12:08 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт