ЧААТАЙ УЛУСОЙ - ТВОРЧЕСТВО, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ПЪЛЕН ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ТЕМА 17

• 14 511
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Гери, от показаното в тийзъра, той Чачо ще е или с костюм, или гол.
Нези, заповядай, ще се радвам и там на твоята компания.

Ново от Бусе

# 586
Гери, от показаното в тийзъра, той Чачо ще е или с костюм, или гол.
Нези, заповядай, ще се радвам и там на твоята компания.

Цвети- разсмя ме! Joy
Вече ви следя! Wink
Някой знае ли коя е тази актриса?

# 587
Позната ми е като физиономия, но не се сещам дали съм я гледала.

Ето и такива сцени ще гледаме Animal See No Evil

# 588
Нези, това е Шенай Гюрлер. Не съм я гледала, но гледам, че е играла в сериала Вътре героинята й се е казвала Лейля/Leyla Işık. Сигурно от там ти е позната.

Ето част от сериалите, в които е снимала

# 589
Здравейте момичета,
Едва смогвам днес, но ви чета,
Нези и аз започнах да следя темата на Ебрушка,
Много я харесвам, гледала съм я и преди ....
Но, не съм я следила ..... никога не е късно 😉

# 590
Нани, тамън си правих гифче като твоята снимка....телепатия!
Черпя те с това гифче!

# 591
Да прехвърля и тук програмата на Нетфликс.
Аз пък ви черпя с нея.
Там го има и Джентълмена, като заглавие.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 20:48 от cvetansk

# 592
IG sifanurgull:
Днес отново работих здраво!

Скрит текст:

# 593
И Сумие

nanni, аз не съм я гледала до сега и ми е много любопитно да я видя! Blush
Цвети, благодаря! Да, най-вероятно от там ми е позната!

# 594
Вчера нямахме време главите да си вдигнем от информация и снимки, днес затишие.
Нези, започна ли да броиш пак чертички или ще го караме само на обратното броене?

# 595
Цвети, ама много ме разсмя. Ако е само по костюм и гол, как ще обърна внимание на играта. 18+ ми е интересно как го определят. По турските или по световните стандарти?

И ще си призная какво друго ме развесели. Виждам как Нези щяла и темата с Ебру да чете, та се замислих, че ще е добре да надникна и там за някоя клюка. Не, че не вярвам във вас, че веднага ще ни я донесете. Отворих я и гледам то там сте само вие и разлика много няма. Стана ми забавно и малко шизофренично. Направо дублаж на темата. Няма лошо. То вие сте същите, вилма е същия, други новини и без това няма.  До преди малко, когато си отварям браузъра на телефона, рефрешвам и се чудя кое не е наред. А то просто не съм в темата за Чаатай Stuck Out Tongue Winking Eye
Ех този Джентълмен, направо ми заварят главата.

# 596
Ами, Гери, то няма как, момичетата от темата на Ебру не влизат тук. Така че Джентълмена неминуемо ще се повтаря. А и само двете с Джаки и понякога Онче и Даниела носят там инфо. Но пък анализите и обсъжданията на сериалите на Ебру са много хубави там.

# 597
Рекламата на сериала Genius е готова и Al-Qamar Company чака подходящия момент да я покаже (и се очаква да бъде показана тези дни)

- Рекламата беше отложена, тъй като режисьорът искаше да добави някои сцени от това, което беше заснето в Кипър и сега е завършено. Към рекламата бяха добавени снимки и всички необходими клипове

# 598
Жаки, няма да прекаляваме. Wink
За сега оставаме само с обратното броене.

Гери, аз не съм чела цялата тема, видях, че последните постове са от нашите момичета за Джентълмен, но това е нормално.
На мен щеше да ми е интересно да прочета мнение за партньорството с Чаатай, за филма, за играта от другите фенове на Ебру.
От гледна точка дори и на това, че ние сме пристрастни, а  сме чели  и доста негативни коментари за колежки и партньори на Чачо.
Та щеше да ми бъде интересно, как други пристрастни към Ебру фенове ще приемат това партньорство.Hands V

# 599
Нези, то когато обявиха партньорството бе голямото разискване. Момичетата там харесват Чачо. Сега само чакаме филма да го пуснат.

Общи условия

Активация на акаунт