Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 68 271
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
Красоти от Черно сърце

Рейтинга на Лейля

Total | (1) | 6,04
AB | (2) | 4,29
ABC1 | (1) | 5,53

Сандъка :

Total | (4) | 3,58
AB | (6) | 2,59
ABC1 | (4) | 3,92

Камък ,ножица , хартия

Total | (12) | 2,32
AB | (12) | 1,77
ABC1 | (10) | 2,61

# 271
Браво на Лейля. Добър скок. Заслужават, много са добри Алперен и Джемре😊
Това е и най-популярният сериал в социалните мрежи от вчера.

И още едно допълнение от официалния канал на Деха и неговите герои:

Седа Акман/ Seda Akman

Aysel

Опасна жена, която получава каквото пожелае със своята красота и мрачен чар. Майката на Cesur е както най-добрият поддръжник на Искендер, така и най-добрият му водач. Всяка стъпка е за повече власт и пари.

Тя не се интересува от никого, освен от собствените си интереси. 🔥

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 14:36 от YoanaIv.

# 272
#Deha Епизод 1 Резюме и рамки:

Докато Девран се опитва да държи семейството си далеч от Искендер, той не може да попречи на най-малкия си брат Боран да го обича. Когато Боран влиза в света на Искендер, плановете на Девран са принудени да се променят.

Математическият гений Девран, след като представи новаторска теорема в докторската си дисертация, планира да получи стипендия от университета и да замине за Америка с любимата си от детството Есме. Но той иска само един човек да чуе за този успех, за който всички говорят: баща му Искендер, който изостави него и семейството му преди години.

Въпреки себе си, Девран се опитва да държи семейството си далеч от Искендер, но не може да попречи на най-малкия си брат Боран да го обича. Искендер има друга цел за сина си Боран, който се появява пред него години по-късно. Когато Боран влиза в света на Искендер, плановете на Девран са принудени да се променят.

# 273
# 274
От събитието на Клеър

Доукан Гюнгьор , Озан Долунай, Пелин Акил, Ясемин Аллън

Дилян Чичек Дениз
рекламното им лице за дамската версия на продуктите им

# 275
Момичета, заповядайте🌹
Лейля, епизод 2- бг субс

https://playtube.tv/v/2JtdWcF0

# 276
Ехааа, интересно ми е какъв ще е рейтинга на "Черно сърце" от тази вечер. За мен епизода бие по точки и "Лейла" и "Приказката" Е те не са в един ден, но по моята скала за новичките. Joy

# 277
едва ли ще задмине "лейла" и "призката" с рейтингите тази седмица. засега от новите сериали почнали тия двата тръгват с много добри рейтинги. Очаквам черна черница как ще почне. Какъв ще е двубоя за вторник "приказката" срещу "Бахар" "Черно сърце" срещу "безгранична любов" "сляпо място" срещу "дивия". Дали някои от старите сериали от 2023 ще бъде cancel бързо, ще видим.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 00:01 от itshristina

# 278
И тук се планира нещо хубаво с моята любимка Берен😊 Но е филм.

Партньори на Берен Саат ще са Фуркан Андич и Йигит Йозшенер.
 Берен Саат ще играе главната роля на журналистката Ренгин Алаз във филма "Gizli Dolap".
Берен Саат се завръща на снимачната площадка с филма "Gizli Dolap". Филмът, написан от Burcu Görgün със слогана „Тестото на хората е направено от любов“, ще бъде излъчен по Prime Video. Режисиран от Caner Alper и Mehmet Binay, "Gizli Dolap" е подписан от OGM Pictures, на който Onur Güvenatam е шеф.
Във филма, чиито снимки започват на 24 септември, Баръш, съпругът на Ренгин Алаз, който е мениджър на кампанията "Виждаш ли ме?", ще бъде изигран от Йигит Йозшенер. Красивият актьор Фуркан Андъч ще изиграе Джем, младата любов на Ренгин, която го среща след много години.

# 279
  • Кърджали
Халюк Билгинер е турската номинация за международната награда EMMY с ролята му във втория сезон на сериалът Şahsiyet (Личност). През 2019г Хюлик Билгинер спечели ЕМИ за най-добър актьор с участието си в първият сезон на Şahsiyet.

Сериалът Safir (Сафир) пък е тазгодишната турска номинация за международната награда EMMY в категория теленовела. Да припомним, че тази награда беше спечелена от Kara sevda (Черна любов) през 2014г., и Yargı (Присъда) през 2023 г.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 11:29 от Aлекcандрa

# 280
Деха- Фраг 4

Цял живот ще ви нося на гърба си

- Ей, кълна се, от сега всичко е само документация. След като има покана, визата и тези неща, ще бъде лесно така или иначе.

-Сине, ти не мисли за нас. Ние си имаме всичко, ясно? Добре, какво ни липсва?
Не се смейте.
   -Ти не знаеш ли?
   -Добре, не се смейте. Това момче работи здраво за живота си.

-Е, майко, ти? Аз? Тези деца? Хайде, пресметни твоята пенсия, бабо? Не носим ли това семейство на гърба си? Не разбирам. Каква е разликата между г-н Девран и факта, че той е милионер.

-Какво е това, което казваш, братко? Не си ли заложихме ръцете за тази отговорност от години? Каквото сме правили вчера, няма ли да го правим и утре?

-Попитах майка ни, Паша.

-Добре, аз ти отговарям.

-Попитах майка.

-А аз отговорих.
Ако ми позволиш, стига да можех щях да поема всички ви на гърба си до живот. Това са пари, за Бога, това е за всички нас. Също, това не са само пари, примерно. Това ще бъде врата. Така де, врата за всеки, който го поиска.

Ако има грешки в превода, приемам корекции😉

Официален плакат на Деха

"Промлемите в главата ми, чакащи да бъдат разрешени"

Арасчик като Девран🔥

# 281

Айййй Озанката е брадясал за историческият проект ...

Вааал , тук ли си поздравче, като за петък вечер за настроение с най новата песен на любимката ми .
От теб  сръбската ракия:wink:
Обожавам я Heart Eyes ! Пълни ми сетивата и душата ! Тотален ХИТ! Давам и Хабибито без проблем и бой ето такава му подхожда страстна , опасна и провокативна и талантлива красавица . Той нали си е наше балканче и затова се отличава .

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 19:27 от femmi2

# 282
Охххх,Фемми,какво направи ти бе,човек?!?
Преди лягане пуска ли се такъв мъж?
Трябва да се поохладим малко
Хайде по едно!
Наздраве!!

И да си пусна едно парче,дето е много актуално тези дни
хахахаха

Отивам да гледам "Рибарчето" тази вечер
Очертава се интересна серия,дано да не спукат балоните пак от пренадуване

P.s.
Гледай какви красоти предлагали в Истанбул,пък аз само леща чорба нагъвам там и балък
https://www.instagram.com/p/DAJJHN0gtiZ/?hl=bg&img_index=2

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 19:32 от VAL*

# 283
Охххх,Фемми,какво направи ти бе,човек?!?
Преди лягане пуска ли се такъв мъж?
Трябва да се поохладим малко
Хайде по едно!
Наздраве!!

И да си пусна едно парче,дето е много актуално тези дни
хахахаха

Отивам да гледам "Рибарчето" тази вечер
Очертава се интересна серия,дано да не спукат балоните пак от пренадуване

Рано е за лягане джанъм ша танцим и лудувамееее .. Тоя хит на Камелия е по вървежен и от сръбският оригинал на Лепа Брена . Ноле Джокович и Гришката направийа истинско шоу в София .. Много земни хора ето това са  Големите !

ето ти ощееее питаш ли ме аз как заспивааам и кво сънувам ха , хааа:joy:

# 284
Не знам как ще го гледам това.....
После няма сън,братче

Общи условия

Активация на акаунт