Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 68 254
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Не знам как ще го гледам това.....
После няма сън,братче
Как ще го гледаме с успокоителни и с елексир:joy:JoyNature FireWine GlassWine GlassWine Glass
Филма ще е доста горееещ за червена точка и аз не знам после как ще се освестя... Само да не завърши зле в стил ОГМ . Искам добър край и силен сценарии и въздействащо изпълнение. В последното изобщо не се съмнявам. 🥵🥵🥵🥵🤯

Вал, това знам че много го харесваш..People Dancer https://www.youtube.com/watch?v=NnuLlnzBzZI
Ти от Пловдив ли беше?  Ще идвам в твоя град до Бачковският манастир.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 00:08 от femmi2

# 286
Ех,Феми....
Кои години ме върна
Луди,млади....
Да,от Пловдив съм
Приятно наслаждение на манастира
и да ядеш кебапчетата на Джамура,или на Тунела- известни са:hibiscus:

# 287
  • Кърджали
Аз доживях май да си харесам сериал за този сезон. Черно сърце/Siyah kalp.
Едже Услу по прицип е от актрисите, които харесвам още от преди сто години, от един от първите ѝ сериали Zerda, а и след това от Сълзи над Босфора/Elveda Derken. Тук усещам, че с героинята ѝ няма да се разберем...
Хафсанур ми харесва. Бурак Тозтопрак досега май не съм го гледала, ама ми допадна.
Връзката между близнаците Мелек и Нух /понашему Ной/ е много хубава, много чиста. Дано да я запазят такава, аз на турските сценаристи много много вяра нямам. И двете очертаващи се двойки са добре...
Джихан засега ми се очертава симпатяга, още няма да го пиша джентълмена на сезона, но натам ми върви.
Има и слабости сериала, но се надявам да ги изчистят, и да задържи, че и да повиши рейтинга. И да не развалят историята.
И Кападокия е наслада за окото. Ама не знаех, че да се качиш на балон е баси и цената... /за какво се хванах докато гледам серията само Sweat Smile/

# 288
Споделям мнението на Александра. Hug
И на мен много ми харесва "Черно сърце". Особено втората серия ме грабна и не откъснах очи. Двойките са чудесни, близнаците докосват сърцето. Интересно ми е тайнственият господин, който ще вземе на работа Ной кой е, дали няма да се окаже истински баща на някого. И много други неща са ми интересни, за красотата и операторското майсторство да не говорим. Blush

Така че- този сериал твърдо ще се гледа този сезон. Няма как всички, които предизвикват интереса ми, че има три  и от миналия. Grinning Но така или иначе трябва да се остави нещо за лятото, да няма и там суша. Grinning

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 11:11 от oncee

# 289
Едже Услу е наистина много добра актриса.
Надявам се Сумру да приеме най-накрая близнаците и да обясни защо си е тръгнала от тях.

# 290
  • Кърджали
Е то ясно че така ще стане, ама до тогава явно ще ми изпили нервите.
Снощи изгледах първият епизод, днес засядам и не мърдам докато не изгледам и втория.

# 291
Алекс, вторият е още по-вълнуващ и по-динамичен. И близнаците, и другите двама са още по-готини! Blush

# 292
  • Кърджали
Бях мернала кратки сцени в Туитър от вторият епизод. То и така ми привлече вниманието този сериал. Засега наистина се очертава да го следя с интерес. За превод няма да се захващам, тъй като съм в период на доста активно търсене на работа /стискайте по едно палче/ и ако стане, то няма да имам време.

# 293
Хей, привет.
Аз исках да си споделя и впечатленията от Лейля. Изгледах и втори епизод. На мен малко повече ми дойде разтегната ретроспекцията в 2 епизода. Макар да беше страхотно да гледам малката Лейля и детето, което я играе. Накъса ми се действието и честно казано малко ми стана скучно.
Също малко в повече ми дойде и наивитета, с който ни представят жена, която успява така с лека ръка да манипулира всички. Толкоз да са глупави мъжете...доста нереално ми се стори. Като на сериал го приемам, но аз някак обичам по-реални действия и събития да гледам. Иначе Нур е лош образ, но не мога да приема действията на майка й и това, че я е оставила да живее на сметището. Такъв живот би извадил най-лошото от хората. Аз я съжалявам до известна степен. Актрисата играе жестоко.
Та истината е, че ми доскуча лека още в началото. Ще дам шанс заради Алперен и Джемре и дано се променят нещата.
Това, разбира се, е само мое виждане за сериала😉

След толкова хвалби за този Черно сърце, може и него да погледна, макар че едва ли ще ми остане време за всичко😀

Алекс, стискаме палци🤞🍀

Скрит текст:
-Виж, може би не си наясно какво направи точно сега, но..
Искам да кажа, направи нещо огромно знаеш това, нали?

-Дължим ти живота си. Благодаря.

- Какво почувства?

-Когато я прегърнах ли?

-Как се почувства, когато майка те прегърна?

-Аз дори не знам какво значи "майка".

-Ще ми се да знаеше истината. Ще ми се да пожех да ти кажа.

-Истината, която знам е, че ти си сгоден.

-Но те двамата ви предоставиха на нас. Трябва да има някаква компенсация за това, нали?

-Искаш нещо от мен.

-Те са мои деца.

Скрит текст:

# 294
  • Once there was a Hushpuppy...
Споделям мнението ти за Лейла, Йоана!
На мен също ми доскуча втори епизод, малко се уляха с ретроспекцията. А, можеше да я редуват за повече динамика, но за съжаление първият един час беше най-зле.
За актьорския състав мога да кажа само хубави неща, възхитена съм дотук! А, Нур е уникално пресъздадена, толкова зло същество!
Първият епизод беше достатъчен, като филм. Уникален, хваща те за гърлото и те разтърсва, но виждам че се започва с разтягането за пълнеж на време и този факт може да ме откаже.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 15:47 от Hushpuppy

# 295
Имало едно време в Чукурова започва на 30 септември по Diema Family и ще се излъчва от понеделник до петък в 21:00 часа.

# 296
2ри трей на Лейля.

Скрит текст:
Веднъж възникнали съмнения

-Детската ти любов, която ми описа току що...Лейля...

-Да?

-Лейля не е умряла. Жива е

-Лейля, Бог на я прости, умря преди 14 години. Отиде си. Няма я

-Лейля...

-Съмнението вече се е прокраднало в нея. Тя няма да спре, докато не разбере истината.

-Какво правиш тук?

-Всъщонст аз трябва да попитам този въпрос. Какво правиш тук?
Скрит текст:

# 297
Среднощно включване, ама досега гледах Шербета.
Там читав герой не остана, големи катаклизми. 😂

За Черно 🖤   слагам на всички по един лайк- от новите ми е на първо място. Засега. 😂

За Лейля и аз се отегчих с тези дълги и обяснителни ретроспекции и ако продължават така, ще ме откажат.
И без това следващите сериали чукат на вратата.
КНХ ми се стори някаква каша, може и да го зарежа.

Утре маратонът продължава, докато филтрирам кандидатите за зимната ми плейлиста. 😂 😀

# 298
  • София
Привет!
ЧРД на Чаатай Улусой ! 🎂

# 299
Днес е починала известната турска режисьорка и продуцентка Томрис Гиритлиоулу. Била е на 67 години. Била е болна от рак.
Поклон!

Общи условия

Активация на акаунт