Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 68 183
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
  • Кърджали
Хората, които правят цялото зло на света под името "добри намерения", се наричат ​​семейство Sad
Това ми пасна перфектно, гледайки първият епизод на "Karadut" (Черна черница).
Зюхял има успешна кариера в областта на личностното развитие. Изглежда уверена, вярваща в любовта, но така ли е наистина? Живее с баща си и сестрите си. Баща ѝ буквално я е превърнал в заместничка на покойната им майка, момичето се грижи за всички в семейството, за него също. Но особено от страна на баща си среща неблагодарност, пренебрежение, подценяване. Тоз баща на няколко пъти ми идеше да хвана една дебела тояга и да го...
Тайфун /Шюкрю Йозйълдъз/ ми е все още мистерия. Затворена кутия (то не че Зюхял е много отворена). Но засега се очертава да ми хареса.
Обаче самата серия през повечето време течеше малко мудно, въпреки че ми задържаше вниманието и за миг не се разсейвах, което за човек като мен, който напоследък трудно се концентрира, си е направо чудо. (Баси, прихванала съм от километричните изречения на комшиите.) Но тази мудност ще се отрази в рейтинга предполагам.
Засега го пиша в списъка "ще се гледа", Дано да се задържи, хареса ми енергията между Ирем и Шюкрю.

Сега остана да хвърля поглед и на Deha (Гений), много го хвалят в социалните медии, да видя ще ми хареса ли....

# 301
Аз се влюбих в Деха, но аз съм пристрастна. Арас ми е любимец😀 Един от тримата ми любимци де😊
Като го гледаш, сподели впечатления😊

# 302
Значи, установих, че ми е грешна стратегията Joy
С това да поглеждам само сериали, в които играят актьори, кото харесвам
В резултат сега има стари поне пет и нови поне пет.
Ужас, не мога да насмогна
Майтапа на страна, истината е, че кастовете в повечето нови са много силни.
Ще видим кой ще удържи.

# 303
  • Кърджали
Аз пък виках че този сезон няма да гледам щото нямам любимци на екрана. (Добре, Ирем я харесвам, ама това не се брои Smiley) Щях спокойно да си чакам втория сезон на "Първи и последен" и да я карам на принципа "не ме занимавайте с глупости". Вече съм с два сериала в листата ми.  Е, не е много. Само трябва да не харесвам още. Stuck Out Tongue

# 304
SHOW TV канала извади такива сериали, всичките със страхотни рейтинги и са номер едно в този показател. Браво на тях. Като тръгнем от шербета до новите Деха всичко е топ. Другите канали да го мислят.

# 305
Show Tv са ми слабост на мен😀 Любимите ми продукции все там са били😀 Стар също. Now или бившето Fox не ги уважавам много честно казано. Не знам защо, не ми харесва политиката им на спиране на проекти още в зародиш🤷‍♀️

Лейля с нов сет от снимки към епизод 3. За тези, които го следят.

# 306

Рейтингите от снощи

# 307
Калпазан със своя първи трей по Show Tv

# 308
Калпазан със своя първи трей по Show Tv

Ееее не! Joy Тъкмо се канех да пиша, че списъка ми е пълен, даже отрязах "Сляпо петно" и " Черницата", поради "Нямам място" и сега това! Е, заради Тимучин Есен няма как да го подмина просто! Heart До тук с добрите ми намерения да контролирам списъка, той отново излиза извън контрол. Но както и да е, имам си фаворит-" Гений", който ще гледам онлайн, пък за другите, според времето и интереса за момента след превод. Hug А и доста от старите вече са с мишката. Joy

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 23:24 от pipilota65

# 309
За Генийчето сме заедно в клуба , Пипи😀 И аз хлътнах😆
Аз чакам и "Моята майка, Анкара" с Берги. За останалите няма да имам никакво време. Лейля скоро ще я оставя с мир.

Пънар Дениз. Много е красива.

#PınarDeniz обяви пристигането на Beybi Yıldırım. Голяма част от хората прогнозират бебето да е момче... Дано да дойде със здраве...

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 01:19 от YoanaIv.

# 310
За очакващите Бахар най - сетне ЕвБах се целунаха.

# 311
За тези, които следят Лейля.

Сет снимки- част 3 от епизод 3- тази вечер по Now Tv.

# 312
Зе феновете на Халил Ибрахим и Зейнеп Heart

# 313
  • Дубай
Майко, това момче много дръпна в кариерата си... Помня го още от Авлъ, какъв злодей беше...

# 314
Привет
С нетърпение чакам Безгранична любов
Хареса ми и Гений , с който списъкът ми стана Дълъг, но... Рибарчето отпадна, Лъжата и Дивия - също.
Комшийският брояч на рейтинг ще ме отърве, вероятно с още 1-2, което прави списъчето приемливо, засега.
Очаквах с интерес  Черна черница, заради Шюкрю, но нещо не му е добра класацията. Дано дръпне със следващия епизод.
В Шербета нещата забуксуваха с това бебе.

Ползотворна вечер за всички

Общи условия

Активация на акаунт