Това ми пасна перфектно, гледайки първият епизод на "Karadut" (Черна черница).
Зюхял има успешна кариера в областта на личностното развитие. Изглежда уверена, вярваща в любовта, но така ли е наистина? Живее с баща си и сестрите си. Баща ѝ буквално я е превърнал в заместничка на покойната им майка, момичето се грижи за всички в семейството, за него също. Но особено от страна на баща си среща неблагодарност, пренебрежение, подценяване. Тоз баща на няколко пъти ми идеше да хвана една дебела тояга и да го...
Тайфун /Шюкрю Йозйълдъз/ ми е все още мистерия. Затворена кутия (то не че Зюхял е много отворена). Но засега се очертава да ми хареса.
Обаче самата серия през повечето време течеше малко мудно, въпреки че ми задържаше вниманието и за миг не се разсейвах, което за човек като мен, който напоследък трудно се концентрира, си е направо чудо. (Баси, прихванала съм от километричните изречения на комшиите.) Но тази мудност ще се отрази в рейтинга предполагам.
Засега го пиша в списъка "ще се гледа", Дано да се задържи, хареса ми енергията между Ирем и Шюкрю.
Сега остана да хвърля поглед и на Deha (Гений), много го хвалят в социалните медии, да видя ще ми хареса ли....