Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 68 759
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Аслъ Енвер с бебчето Ейлюл:blush:

За феновете на Чаалар и Денис Байсал, като тандем. Не съм ги гледала , но щом за трети път ги събират значи има защо..

Боркооо е уауууу ! Какво тренирано тяло Hands Ok Hand

Сю е великолепна Heart Eyes. Чок гюзелим Аферим ! Какво тяло .. не случайно тренира всеки ден и роклята е страхотна и дизайна и цвета !:yellow_heart: Yellow HeartSleeping Ще ходи на вечерно събитие предполагам ..  

Хазалка с колежки и приятелки в Париж в подкрепа на турският национален женски волейбол

Париж 2024

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 23:15 от femmi2

# 46
Танътъм на Ябани. Започват на 7 септември.

https://x.com/i/status/1821982817183748263

# 47
Снощи изгледах "Шахмаран". Поредното разочарование.  Аз ли съм тъпа, че нещо не схващам замисъла. Или не разбрах финала? Какво победи любовта? Злото Лилит?  Цикъл, микъл, това ще се повтаря до безкрайност ли? Сериала е хубав, добре направен за фентъзи, играта на актьорите перфектна, но такъв необмислен(безсмислен) финал не ми хареса.

# 48
Пипи, аз изгледах снощи първите 2 епизода от новия сезон. Ами стана ми гадно и аз леко се разочаровах още на първата серия. Ми че то живи не останаха. Очаквах война, нещо ала бала. То какво става, всички май ще умрат. Хареса ми първия сезон, но втория нещо много трагичен🙄 Ще го изгледам де. Свалила съм го от Нетфликс и утре 3 часа полет, ще погледам...

# 49
  • Кърджали
Вчера приключиха снимките на втория сезон на İlk ve son.
Дано скоро пуснат някакъв трейлър, да видя какво какво са подготвили и този път, да имам време до октомври да се подготвя психически (не че няма да скоча със затворени очи в тази история).
Улаш и Хазал стоят много добре един до друг.

# 50
https://x.com/i/status/1823349028676878363

Ето и едно видео на екипа.

Рожбин Ерден - Дивак

# 51
Моите уважения към това момиче, но тук изглежда нелепо.

# 52
  • Дубай
Защо,явно стилът и е такъв.По-бунтарски,като гледам е на дискотека, което обеднява облеклото😉

# 53
След Енгин Йозтюрк и Биран Дамла Йълмаз се присъединява към екипа на Сандъка.
Въпреки Йозге аз този сериал не го виждам без Метин - лично мнение.

# 54
Защо,явно стилът и е такъв.По-бунтарски,като гледам е на дискотека, което обеднява облеклото😉
Не стила,  физиономията и е смешна ,даже я състарява още повече с едни 10 години, ако беше спомената че е тя , нямаше дори да я позная

# 55
Актрисата Ебру Джюндюбейоулу се присъедини към новия сезон на Опасни улици.

# 56
  • Дубай
Не стила,  физиономията и е смешна ,даже я състарява още повече с едни 10 години, ако беше спомената че е тя , нямаше дори да я позная
Съгласна съм с Вас, може би е на 2,3 питиета 😁майтапя  се

# 57
Някой знае ли дали ще има бг превод на Ayazın Sonu Güneş ? Ще чакам сериалите  Приказка за една нощ с участията на Бурак Дениз и Су  Бурджу Язги Джешкун както и на Черна черница с  Ирем Хавенджиоглу . Криминалния сериал с участието на Хазал Кая. За сериала Фалшификаторът не съм сигурна още .За сериала  Любов , брак и развод с участието на Бенну Йълдъръмлар . Бурджу Йозберг- Завръщане .

# 58
  • Дубай
На Ирем партньора и е Шукрю Йозилдъз
Аз си чакам червените пъпки и гении с Арас Булут

Този сериал, любов брак и развод ще е адаптация на корейския със същото име.Там бяха 3сезона от по 16 епизода ако не се лъжа. Към турския се е присъединила Мелиса Шенолсун

# 59
Много добре изглеждат заедно  Алпи и Синем Кобал.Hands Ok HandSparkling HeartSparkling Heart Имах резерви  сега като ги видях не се съмнявам, че ще си химичат и ще изгрядат образите . Синемката я мислех за по - голяма , но била на 37 години. Не разбрах дали филма ще е на платформа и коя или по кината ще го пускат .. Аз съм си набелязала няколко филмчета на колеги леки романтик и лежерни с хубави гледки Heart Eyes

Пепелчеее , подаръци за теб Gift Heart

Твоят човек с лятна фотосесия за списание  L'Officiel

Усмихнат летен  Алперен Дулмаз Smile

Лятно горееееещ красив Чачииии:sunglasses: Настръхнах и припаднах .. Може ли да е толкова харизматичееен и мъжествеееен Scream Заслужава почивка след натовареният период. Щастлив, спокоен , уверен в хармония и мир със себе си. Има верни приятели на които има доверие и разчита и те на него също.   

Съла Тюрколу Smile

Айча Туран естествена красота:heart_eyes:

Снимките на филма „39 градуса в сянката“ с участието на Айча Айшин Туран и Фуркан Андъч приключиха.

Денис Байсал с нов имидж . Пу , пу чооок гюзелиииим:heart_eyes:  харесвам я по принцип добра актриса е  макар че съм гледала само един проект с нея ми направи впечатление .

Започнали са снимките и подготовката на ''Калпазан'' за шоу тв

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 19:17 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт