Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 69 920
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Şevval Sam даде много добър отговор на тези, които свеждат ситуацията до това, което известните личности са казали или не са казали и които правят списания и го разводняват, вместо отговорните хора, които трябва да носят отговорност. В центъра на проблема са законодателите и изпълнителите и техните действия. Не трябва да допускаме тази ос да се изплъзва, защото вече е ясно, че ситуацията е манипулирана в това.

https://x.com/tokyophonline/status/1844311994301554715

# 496
Hafsanur Sancaktutan & Burak Tozkoparan 🥰

Siyah Kalp/ Черно Сърце -  CihMel 💥

# 497
Нещо което само аз и Алекс ще разберем мисля Heart

# 498
Туба Бюйюкюстюн ще играе в нов филм.
Заглавието е: ”Най - красивото момиче на Мардин”.
Ще й партнира Акън Акънзою

# 499
Kerem Bürsin & Melis Sezen 💥

Son of a Rich/Şımarık/

Пишат, че официалния постер за филма ще бъде излъчен утре😍

# 500
Ебру и Мурат ще бъдат гости на фестивала на културата на Турция в Париж през ноември.

# 501
Kerem Bürsin & Melis Sezen 💥

Son of a Rich/Şımarık/

Пишат, че официалния постер за филма ще бъде излъчен утре😍

Ехааа супер уж викаха в оригинала ,че нямало кой знае колко АШК ама тука няма да е така Heart

# 502
Ново от Ханде, от “Yas Island” Абу Даби.
Красавица!!!

# 503
# 504
  • Кърджали
Нещо което само аз и Алекс ще разберем мисля Heart

Баръш 🤍
А този сериал как го следях... Тъкмо бях започнала да разбирам езика като хората, нямах търпение за всяка нова серия. Докато не се случи онази катастрофа...(първият турски сериал, който гледах, беше основно гледане по картинки, но това е друга тема)

Аз з продължавам да ритам с краче, чакайки Първи и последен 2. Явно не ми е мила психиката 😂
Следя си Карадут и Черно сърце. Но Черно сърце май ще го гледам в ютуб, за да мога да прескачам досадните сцени и особено тези на Едра (не я харесвам нея и това е)

# 505
Преди няколко дни, Шюкрю Йозйълдъз беше видян да излиза от ресторант в Етилер. Демет Акалън коментира снимката, която актьора сподели с приятелката си Сибил Четинкая миналата седмица. На въпрос за коментара на певицата: “Искаме пръстен на пръста ѝ, веднага!“, той се засмя и каза:
📌"Не искам да коментирам такива неща."

# 506
Алекс този сериал мога да го гледам до писване толкова да ги обичам и двамата , а Мерве Севи никога не пропуска да спомене Баръш толкова миличко ми става като видя и тези снимки зад кадър не бях ги виждала.Много хубаво ми стана някак си като видя тези неща той е безсмъртен просто нямам думи това което щеше да е днес не искам да го говоря.Даже и Йозгюр като видях вчера как се ожени се сетих пак за Баръш и Академията на която съм търсила всички изпълнения на Баръш и Йозгюр.

Oкончателното кадро на Холдинг и почват сет утре.

1birsenaltuntas
Сериалът "Холдинг" с Ердал Йозяджълар ще излезе утре

📌#Atv #LimonYapım подписан сериал #Holding", в който беше представен за първи път миналата седмица, ще започне утре с подводни сцени в Каш.
📌 #Holding сериал разказва историята на тежката битка на млада жена срещу доведените си сестри и мафията, за да поеме контрола над едно от най-големите притежания в страната. Майстор актьор #ErdalÖzyağcılar се присъедини към актьорския състав на сериала с ролята на Осман Алтънорду.
📌Сериалът, в който #DenizYılmaz ще седне на режисьорския стол, ще излезе утре. Част от екипа започва снимките утре в #Kaş сцени на гмуркане.
📌Датата на завръщане от #Kaş е планирана за петък, 11 октомври. Снимките на сериала ще продължат със сцени в Истанбул по-късно.
📌 Сериала вклюва следните имена: Туба Сунгуруоулу , Джанер Топчу,Шебнем Хасанишоги,Юзнюр Серчелер, Мелиса Дюнгел , Маджит Копер, Али Ил, Сади Джелил Дженгиз , Гюн Копер.

# 507
Актьорите от Yalı Çapkını, Gözde Kansu и Gülçin Santırcıoğlu, участваха като лектори в панела,
 озаглавен „Приносът на сектора на киното и телевизионните сериали към туризма“
на Панаира на туризма, проведен в Eurasia Performance and Art Center.

В изказванията си на панела Гьозде Кансу подчерта, че приносът на турските телевизионни сериали и киноиндустрия за туризма нараства експоненциално всяка година. Посочвайки, че стотици фенове се стичат всеки ден на бреговете на Босфора, където е заснет телевизионният сериал Yalı Çapkını, в който тя участва, Кансу каза:
„Този ​​интерес едновременно ме прави много щастлив и ме мотивира“.

Заявявайки, че техните фенове са дошли на снимачната площадка на сериала както от сушата, така и от морето и са чакали с часове, за да ги видят и да направят снимки, Кансу коментира:
„Да видим усмивките на лицата им е безценно за нас.“

„Турските сериали разкриват красотите на страната ни пред света"

Кансу сподели, че е имал подобни преживявания по време на пътуванията си до Лондон и Париж и каза:
„Хората ме разпознаха в Лондон и получих същото внимание в Париж.
Турските сериали запознават целия свят с природните красоти и културните богатства на страната ни“.

„Снимането в истински болници е трудно и болезнено“

Докосвайки се до трудностите, изпитвани от телевизионните сериали и кино индустрията, Гьозде Кансу заяви, че е много тъжно, че някои сцени трябва да бъдат заснети в истински болници и каза:

„Ако имаше зони, посветени само на тези снимки, като Kundura Film Studios, това би било голямо удобство за индустрията и тези зони биха допринесли за туризма. В допълнение, създаването на големи обекти за производство на филми, като Universal Studios в световния гигант pHollywood, предлага невероятни възможности както за развитието на индустрията, така и за туризма.
Туристи и фенове, които следват декорите, идват да посетят такива специални зони, като по този начин печелят както индустрията, така и туризмът..."

# 508
Рейтинга от доста конкурентния ден четвъртък
Перлите първи .Честно казано не знам какво толкова се харесва от нашите съседи.За мен е изключително скучен ,и неприятен сериал от това което съм гледала в началото

Безгранична

Лека полека се връща там където беше миналата година.Който го следи знае.Има лоялна публика, и си държи рейтинга.За малко да бие Перлите по Total.
Сърцето нещо зацикля.Безгранична го мина .Пада доста сериозно и в другите категории.Да се стяга защото и предния сезон така беше .Покрай Безгранична любов изгърмяха други сериали защото той си покачваше лека полека рейтинга докато другите сериали падаха.(За Перлите не говоря ,те си бяха първи като цяло винаги от както го пуснаха)Харесва ми сериала но нещо както казах зацикли.Леко скучно става .

# 509
  • Кърджали
За Черно сърце - да, жестоко зациклиха. Всяка серия се въртят около това - ще се жените - ще избягам - ще те хванат - ще се жените.Ето и във фрага пак същото. И с това защо Сумру е изоставила близнаците - ни хък, ни мъх. Общо взето 5 серии и нищо съществено не се е случило. Като добавим и логическите грешки - близнаците бяха на 27 уж, после  се споменава 30.
Сценариста трябва да се стегне и да пише като хората или да закриват сериала /втората опция не искам да се случва, но както са тръгнали/. Мразя варианта "смяна на сценаристите" защото така се развалят героите, но тук май дори такъв ход ще е от полза.

Общи условия

Активация на акаунт