Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 69 888
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Нови кадри от сериала : #KudüsFatihiSelahaddinEyyubi

# 616
Описание на героите в сериала Фалшификатор :

📌Описание на героя Caglar Ertugrul:

Картал е по-малкият брат на Адем. Харизматичен измамник. Той има таланта и интелигентността да овладее всяка маскировка и има много други таланти в арсенала си. женкар. Той може да говори много добре.

📌Характеристика на Дениз Байсал:

Айше е възпитаник на академията, комисар на бюрото за джебчийство и измами. Мина много време, откакто се разведе със съпруга си. Тя има малка дъщеря на име Дуру, на същата възраст като Арда.

📌Описание на персонажа на Шюкран Овала:

Джанан – въпреки че вече не е толкова лъчезарна, както в младостта си, красотата й все още се забелязва. Това, което помрачава светлината на Джанан, е монотонността на живота й и икономическите трудности. Но какви мечти е имала като млада? тя е луда.

📌Описание на характера на Тимучин Есен:

На ​​пръв поглед Адем е домашен, наивен, домашен човек. Неговото виждане за ситуации и събития противоречи на външния му вид. Той вижда много фино и дълбоко.

# 617
  • Кърджали
Зад кадър от "Първи и последен 2". Вече съм страшно нетърпелива.

# 618
И за този филм нямам търпение😍
От сторито на Деврим Йозкан- Mavi Magara/ Синята пещера. В очакване на Петък в Prime Video.

# 619
Онур Гювенат беше домакин на вечер по повод Златните глобуси!

Онур Гювенатам, ръководител на OGM Pictures, спонсорира вечерта на Златните глобуси, проведена като част от Лондонския филмов фестивал.

Вечерта се състоя миналата неделя в Soho Mews House. Партито, организирано от OGM Pictures, събра изтъкнати гости от филмовата индустрия. Вечерта, която се проведе като част от 82-рите годишни награди "Златен глобус" на Лондонския филмов фестивал, беше домакин на президента на "Златен глобус" Хелън Хоен и основателя на OGM Pictures Онур Гювенатхам.

На великолепната вечер присъстваха Ейдриън Броуди, Джереми Стронг, Себастиан Стан, Джеси Айзенберг, Денис Вилньов, Мария Бакалова, Саша Барон Коен, Кингсли Бен-Адир, Аса Бътърфийлд, Джорджина Чапман, Дженифър Грей, Бен Харди, Силия Имри, Стивън Мърчант и други.

# 620
Баръш и Еврим кадър от предстоящия 72 еп.

# 621
Can Ulkay стана новият режисьор на телевизионния сериал Annem Ankara

📌 Телевизионният сериал Annem Ankara, с участието на  Bergüzar Korel и Mehmet Günsür, ще се срещне с публиката през ноември.
📌Поредицата с подпис BKM , чийто плакат е публикуван, разказва впечатляващата история на силна жена с 3 деца. Сериалът, чиито първи два епизода са режисирани от Faruk Teber, се развива в столицата Анкара през 90-те години на миналия век. Faruk Teber, ще прехвърли задълженията си на Can Ulkay, започвайки от 3-ти епизод .

# 622
Мехмет Йълмаз Ак

# 623
Alperen Duymaz & Cemre Baysel

Leyla-  set 💥

Сладурчета😍
И още малко зад кадър.

# 624
Tour активно съобщават, че Ема Уотсън от филмите за Хари Потър ще дойде в Турция за среща относно филмов проект. Това е вторият път, в който турците ухажват Ема в турски проект; по-рано беше съобщено, че тя ще участва в проекта #Ataturk от Disney+

# 625
Още малко снимки "закачки" из сторитата на Джемре Байсел и Алперен Дюмаз😀

"В очакване на новия епизод"

"Всяка безсънна нощ"

Лейля спрях да го гледам за малко, че нещо не ми е интересен, но тези двамата са ми все така симпатични😍

# 626
Бурак Дениз в реклама на Lufian!

Скрит текст:

# 627

Взаимствах от темата на Разузнаването, благодаря на момичето там.

Това за първи път ми се мярка като подход м/у тях, за снимка говоря. Обикновено са на разстояние.

# 628
Днес се навършват 7 години от Siyah Beyaz Aşk, който беше пуснат на 16 октомври 2017 г.
Този емблематичен сериал предефинира любовта за мен.
Незабравимата фонова музика и всеки силен момент направиха този шедьовър наистина неописуем

https://x.com/i/status/1846497982444650995

# 629
Привет, момичета 🌺

Някои интересни неща прочетох за снощната серия на Лейля, които ми харесаха и смятам да погледна епизода.

Алперен Дуймаз, в ролята на Дживан за насилието срещу жени, деца и животни по време на сцената на тормоз над жени в сериала получиха аплодисменти.

„Откъде тези хора намират смелост да нараняват жени, деца, животни? Разбира се, те са толкова облекчени, защото знаят, че накрая няма да бъдат наказани. Какво стана с тази държава?“
Тази вечер беше дадено много добро съобщение 👏

Тази вечер Leyla- Hayat Aşk Adalet даде толкова красиви послания за неотдавнашните убийства и насилието над жени, че епизодът трябва да се гледа отново и отново, а други телевизионни сериали също трябва да дават същите послания, дори във всеки епизод, ако е необходимо.

„Още не съм свършил, какво искате от жените, оставете жените?" 🥺

"Беше много хубава сцена, благодаря на усилията на екипа 👏"

А ето и рейтингите от снощи:

Скрит текст:
Дневни сериали:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт