Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 69 879
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Новия сериал на Ай Япъм - Далечен Град започна снимки днес в Мардин

Малко повече за сериала:

Тема на "Далечен Град":

Аля Албора идва на земята на Албора в Мардин от Канада с тялото на починалия си съпруг и петгодишния си син, за да изпълни волята му.
Това пристигане обаче няма връщане и изход от Албора.

Въпреки че Джихан Албора, главата на семейство Албора, не е безразличен към борбите на Аля, той не й позволява да отнеме детето му.

Аля Албора, която се сблъсква с мрака на миналото, пазените тайни и истината на региона, се оказва в голяма битка със семейството на съпруга си.   

Kanal D се готви да пусне на екрана забележителен нов сериал, продуциран от Ayna Yapım. „Далечен град“, чиито снимки започват в Мардин, Мидят, разказва историята на скърбяща съпруга, дошла от Канада, за да погребе съпруга си и се сблъсква с тайните и реалността на региона. „Далечният град“ с участието на Озан Акбаба и Синем Унсал ще се появи пред публиката като адаптация на известния ливански сериал „Ал Хайба“.

# 646
Мацката е Синем Юнсал да а мъжа е много добър актьор аз съм го гледала е ЕДХО на АТV
Озан Акбаба се казва ето и още

# 647
AyYapim подготвя дигитален сериал, наречен „Любов“, който ще се излъчва в платформата Disney Plus Сериалът ще се състои от 8 епизода. Бурак Мюйдечи ще режисира сериала по сценарий на Бану Киремичи Бозкурт. Както стана известно, Бирдже Акалай се яви на прослушване за ролята на Айлин. Сериалът ще разкаже ярката и сензационна история на жена, която живее богат живот с втория си съпруг Ялчин и има възрастна дъщеря на име Ширин от първия си брак в ранна възраст. И двете се влюбват в един и същи мъж. Ако Birce Akalay, която преди това е работила с режисьора Бурак Муздечи, се съгласи на сериала, тя отново ще се срещне с успешен режисьор в един проект.

# 648
От Неслихан Атагюл.
"Здравей, бебе момченце"
😊👶👩‍🍼

# 649
Бусе Мерал

# 650
Тази вечер се очаквал и първият трей на новия сериал "Далечен Град, който ще се излъчи по Канал D.

Те кога го обявиха, кога го заснеха, кога трей изкараха😀
На мен, от това, което прочетох, много ми напомни на историята на Бети Махмуди и нейната "Не без дъщеря ми".
Ето и още малко снимки от новата поредица

Скрит текст:

Скрит текст:

# 651
Този сериал кога ще го сложат се чудя на Канал Д почти всичко му е празно без четвъртък и петък
Не включвам понеделничния сериал защото няма успех и изключвам Лъжа защото мисля ,че ще остане в събота.

# 652
Ханде / Mesti Aşk

# 653
Не знам кога ще е. Но Канал D и те като Now не прощават. Ще го отрежат без време. По средата на сезона нов проект си е риск, откъдето и да го гледаш.

Kaan Yıldırım и Pınar Deniz 🧿

Сладурите от галата тази вечер

И прощалната снимка от екипа на "Камък, ножица, хартия"

# 654
Деврим Йозкан

# 655
Деврим нещо не ми допада тук..Rolling Eyes за облеклото говоря и е нормално да е леко притеснена.  

Не знаех, че Канал Д има толкоз свободни дни.. Иначе не си поплюват и спират дизита.  Синем Юнсал има спряно дизи по тоя канал още на трети епизод с Алп Навруз.  
Дано този сериал е по успешен и рейтингов.  
От вас разбирам че е римейк на много обичан, успешен и гледан сериал.  
Не е лесно да се пресъздаде сюжета на този сериал и заснеме.
Ай Япъм се е заел с не лека задача.

Всеки сериал ,който почва по ТВ е риск освен ако нямаш договор за определен брой епизоди или се разчита на продажбите в чужбина.  
Най добре и спокойно за всички е на дигитални платформи. Там и сценария се знае от - до и няма цензура. Епизодите не са по 3 часа.  Но от друга страна по ТВ е по вълнуващо всяка седмица епизод и среща. Излиза повече информация и снимки.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 20:15 от femmi2

# 656
Нил Кесер

Ханде Доандемир

# 657
  • Кърджали
Не знам кога ще е. Но Канал D и те като Now не прощават. Ще го отрежат без време. По средата на сезона нов проект си е риск, откъдето и да го гледаш.

Kaan Yıldırım и Pınar Deniz 🧿

AyNA yapım(води се дъщерна компания на Ay yapım ) и миналия сезон направиха такава глупост с Bir derdim var / Имам проблем / - пуснаха го по никое време на сезона, мисля че беше началото на ноември и съответно предварително загуби битката, тъй като хората вече си бяха избрали кои сериали да гледат в този ден. Та още им съм направо обидена, Bir derdim var си е моята болка от миналия сезон.

# 658
Улви и Хатче Heart

# 659
Март Язиджиоглу говори пред списание Episode за колежката си Мина Демирташ:
📌„Мина е невероятно умна, спокойна, страстна и талантливаактриса. Вярвам, че ако искаше да постигне повече, отколкото сега, тя би могла да го направи...”

Мина Демиртас за Мерт:
📌“Мерт Язиджиоглу е много забавен на снимачната площадка и работим много добре заедно.”

Общи условия

Активация на акаунт