Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 17

• 68 774
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Толга Саръташ

# 661
Съпрузите Мурат и Имане  в Барселона!

# 662
# 663
Алекс, за съжаление и аз си мисля, че може нещо такова да стане отново. Макар че, честно казано, трея изглежда много добър. Наистина една осъвременена версия на "Не без дъщеря ми".
Актрисата ми е много позната и не мога да се сетя къде съм я гледала.🤔

Последната 1 седмица! 🫠

Първи и последен, с новата си история и нов сезон,  на 24 октомври, четвъртък, от 19.00 часа само по BluTV.

# 664
Доктор Чудо беше партньорка на Танер

# 665
Някой знае ли кога ще раздават наградите на Пантен с формата на пеперуда?

# 666
  • Кърджали
Церемонията е в началото на декември. Мисля че около 10ти.
Не знам, аз не останах особено впечатлена от трейлъра но Далечния град. Нищо ново под слънцето...
Ох, почва ми обратното броене за Първи и последен 2. Може ли да помоля ако някой намери линк по руските сайтове /откъдето да може да се сваля/ да ми го метне на ЛС. Аз ще го гледам веднага в БЛУ ТВ, ама ме сърбят пръстчетата ...

# 667

Сигурно към декември или края на ноември винаги така процедират.Ще кажат има време.

# 668
Ооо да, Назлъ, сетих се😀

Самата церемония, доколкото четох, ще е на 3ти Декември. Иначе гласуването приключило.

# 669
Ооо да, Назлъ, сетих се😀

Самата церемония, доколкото четох, ще е на 3ти Декември. Иначе гласуването приключило.

Йони това е за миналата година още нищо не е ясно. Те ще кажат.

# 670
  • Кърджали
На 3ти декември беше миналата година.
Погледнах на сайта, още стои за 2023та. За гласуването за тази година още е рано, мисля че в началото на ноември ще го пуснат, един месец преди самата церемония.

# 671
Може и на сайта да е старата информация значи. Ами като кажат, пратете ни насам😀 Аз рядко гласувам по такива конкурси, ама все пак😀

Burcu Özberk 💫

# 672
Бертан Аслани с екранната си дъщеря Heart

# 673
Поп певецът Едис също участва в 3-тия сезон на телевизионния сериал Kimler Geldi Kimler Geçti/ Кой дойде, кой си отиде.
Ece Yörenç също гледа концерта на Edis на открито наскоро.

# 674
Тази награда не беше ли от членове на индустрията, като гласове , а не от фенове?

Общи условия

Активация на акаунт