Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 211
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Мъжа ми е военен и точно миналата година в края на февруари кандидатства за карта,друг е въпросът вече кога ги одобрява комисията. Като ги получат в Стара Загора ще ви пиша.

# 376
  • София
Пуснати са. За ВА още на 31.01. ММ ми прати техните на 12.02., тогава видях и нашите за центъра.

# 377
  • Пловдив
Ехаааа, толкова рано.
Да взема да се поинтересувам и при нас, макар че най-вероятно пак май ще чакаме, че си имаме не само дестинация, ами и определен период Joy

# 378
  • Пловдив
Има карти и при ММ. Направо се чудя дали да кандидатства, ми то като за нас няма нищо. Ние сме двама, а двойните стаи са малко. Силно се изненадах, че се появиха толкова рано. Те винаги са били последни.

Момичета, на 5 март ще имам нужда от здраво стиснати палци.

# 379
И при ММ има карти, явно тази година са по-организирани. На мен все още ми се ходи на военните бази, много спомени от младите години имаме там, радвам се на всички деца около нас и все си мисля колко бързо пораснаха нашите.
Дунди, дано всичко е наред при теб, ще стискаме палци, разбира се.
Дано всички сте здрави, ей го къде е лятото!

# 380
  • Пловдив
При нас още няма карти Rolling Eyes
Дунди, отбелязвам си 5! Да се постопли малко времето и ще се разберем, да се видим, че "бизнес" имаме да правим с теб Grinning

# 381
Да, както каза Дунди, при нашите мъже има карти... Ще видим какво ще стане с желанията.
Дунди, ще стискаме, дано всичко е наред, ще чакаме да споделиш! 🤗
Мъниче, само с Дунди бизнеси значи... Ще я видим ние тази пловдивска работа! 🤣
Лунно цвете, как е бебока?
Дафиново листенце, Фло, чакаме ви да се включите уикенда!
Радинка, вие как сте, сигурно вече на градина и работа с пълна сила..
Магиии, кога се връщате, как изкарвате, чакаме те с разкази!
Приятна вечер на всички, ще се включа пак утрее!
🍀

# 382
  • София
Защо да чакам почивните дни?
Надникнах и гледам, говорите си за картите. Дано успеете да се вредите коя за където иска. Ето ви сега стимул да спазвате диетите. Ама че съм гадна. Нали?
Аз не се стягам за морето, но за сега не мога и да се похваля с отлични резултати - все нещо се случва и съм в прегрешение.
Пазете се, че тези грипове причиняват много пневмонии и синузити. Такъв бум не е имало до сега според нашата детска ЛЛ. Голямата внучка е със синузит и е на АБ, малката и щерката също са болни - всичките са с Т. Освен с Магнавир и всичко останало, ги лекувам с пилешка супа и компот от малини. Изпробвала съм го - работи. Понижава Т.
Хайде, лека нощ и приятни сънища. А утре нов ден, нов късмет!

# 383
Фло, уикенда, защото обикновено тогава имате повече време и се включвате със сигурност, поне така съм си го забелязала аз де, може и да греша..🙄
Като каза разболяване, дайте някакво решение за запушен нос... На дребчето вече 3ти ден е, почнахме инхалации, давам някакви хомеопатии... Нищо няма друго, надявам се и да не се появи друго, но нослето си е запушено... И бабини илачи, ако знаете, ще пробваме, че до края на месеца няма как да отсъствам от работа, а пък баща й... Не ми се коментира дори положението там... Тааа трябва да сме ок за градина другата седмица 🥴

# 384
Добро утро!
И запомнете, че дори и когато сте най-отчаяни винаги има поне един човек, на когото му пука за вас!

Разписали сте се, браво.
Дундни, стискаме Hands Plus1
Мис Ю, Фло - всички да оздравяват бързо!
Мис Ю, страхотно стихотворение!
Абе имате си вие работа с Дунди, но все пак май е време да направим една среща, когато се стопли. То минаха 3 години откакто съм тук и само се каним и нищо не правим.
Аз днес ще поизчистя, много е студено и май никъде няма да ходя.
В момента съм в някакъв застой и това не ми харесва. Като цяло нищо не ми се прави. Дано отмине бързо това състояние. Другата седмица се прибирам в Шумен и няма да имам компютър на разположение, така че, няма и да ви поздравя за баба Марта, 3-ти март и да сервирам кафето.
Ами това е от мен за момента. Доизпивам кафето и яхвам метлата.
Хубав ден!

# 385
Добро утро,
Днес  почитаме любимите ни хора, които вече не са сред нас... Но винаги ще са в сърцата ни! 🤍

Ние сме с обикновена събота сутрин, студено е, но слънчево, на топличко вътре си е страхотно! 🌬️❄️❤️‍🔥

# 386
  • София
МИС Ю, миличка, ти пък защо ми обясняваш? Не усещаш ли, че се гъбаркам. GrinningНикак не грешиш - виж, че се събираме съботно неделно, около кафето и мъдрите мисли на ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ. През седмицата, ако някоя намине и се обади, пак добре.
За хремата нали знаеш - без лечение минава за една седмица, а с лечение - за 7 дни. Аз имам апаратче за правене на сребърна вода, та с тази вода напоявам клечки за уши и пъхам в ноздричките. Навремето в една торбичка имах морска сол, ЛЕКО я загрявах във фурната и слагах на челцето. Може и в чорапче да сложиш солта. Дано по-бързо да му мине на сладурчето. Аз само като усетя да хремясвам, включвам котлона, но не на най-силното, нагрявам си леко челото и накрая пръскам малко захар и вдишвам дима. Обикновено не стигам до хрема. То от нея тръгва  надолу инфекцията.
ДУНДИ, имаш моите палчета и положителните ми мисли, да ти се случи това, което искаш.
ДАФИНОВИ ЛИСТЕНЦЕ, има такива моменти - липсва мотивация за каквото и да било. Споко - няма да е все така! Hug Поздрави на Шумен. Можеше да сме роднини с теб. Преди много години около 1932 дядо ми натоварил каруца с покъщнина, баба ми и трите деца и заминали за Шуменско. Там вече се били изселили нашенци от Пернишко. На дядо ми не му харесало и се върнали, но там са останали наши роднини.
ЛУННО ЦВЕТЕ, как е юначето? Добре ли наддава?
МЪНИЧЕ, във ФБ май някъде видях, че пак обра наградите. Е как го правиш тоя номер? На мен нищо не ми се пада, ама и аз не участвам никъде. Joy
Чакам МАГИ да рапортува как е минала разходката и обучението в Немция. Simple Smile
СЕТИ_БЕТИ и РАДИНКА пак ще получат неизвинени. Stuck Out Tongue Winking Eye
Отивам да поработя, че болка не търпи.

# 387
  • София
Бърз бегом! Тук е невероятно. Утре ще изпращам дъщерята и тогава вечерта ще рапортувам. Тук съм още седмица!

# 388
Добро утро!
Неделя..
Бавна и лежаща.
Сънена, рошава и усмихна.
Спокойна чакана. Искам всеки ден да е неделя.
Искам хората да са неделни, слънцето да е неделно, трафика да е неделен.
Ден за себе си, за близките, за мекици с кафе и захвърлен някъде телефон, дълги разговори на къси теми и неделен филм, чийто край остава за следващата неделя..

Фло, интересен разказ за дядо ти, но знаеш ли какво не му е харесало там? Любопитно ми е.
За какви награди все говорите?
Мис Ю, Мъниче и Дунди - май ми подминавате подканването да се видим Thinking Wink
Аз днес ще готвя, разкрасяване и то деня свършил. Тези почивни дни никъде не ми се излиза - взех си отпуск от излизанията Laughing
Да знаете, че ще мисля за вас и съм ви поздравила от сега с Баба Марта и Трети март.
Ако се добера до компютър, ще пиша.
На 2-ри март било Сирни Заговезни и се наредиха нещата при мен. Две години не съм била с нашите на Сирница и майка ми много страда от това. Тя си го почита този ден.
Ами това е от мен. Хубава и спокойна неделя!

# 389
  • София
Добро утро, прекрасни.
ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ пак ни събра на кафе и мъдри мисли. Прегръдка от мен, миличка! Hug
Дядо ми е работил в мината в Перник. Не се е занимавал много, много със земеделие. На село са гледали животни.
А по Шуменско - необятни земи. За там е заминала само една от сестрите му. Явно му е липсвало и семейството - родители, братя и сестри. Толкова знам. Съжалявам, че преди да си отиде татко, не направих връзка с роднините. Има наши хора в Шумен, има и в Преслав. Дали да не направя опит да ги издиря?
А за наградите питай МЪНИЧЕТО. Тя е специалист. Където и да участва, все печели. За мен най-голямата й печалба е семейството й! Винаги много им се радвам, като ги видя във ФБ - заедно, усмихнати, щастливи!
Отивам на визитация, че всичките ми деца и внуци са болни. Старата гвардия за сега удържаме фронта.
Бъдете здрави! Нека да ви е топло на душите и стойте от правилната страна на прозореца. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт