Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 205
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро, момичета!
Навън е мрачно, но аз много обичам този ден, преди доооста годни бях булка. Blush
Тогава денят беше слънчев и имаше сняг, бяхме млади и красиви! Сега гушкаме едно малко съкровище, което вече ни се усмихва и гука, сякаш ни напомня, че всичко ще започне отначало.
Мис Ю, много се радвам за теб, мислих те, знам колко е трудно да започнеш нова работа и да имаш малко дете. Добър ти е работодателят.
Преди години, повече от 20, започнах нова работа и още първия месец забременях с дъщеря ми. Започна да ми става лошо и аз излязох в болнични. Тогавашният началник ме извика и ме попита строго смятам ли да работя или не, стиснах зъби и работих. Много съм била глупава:blush:
Поговорих с вас, до скоро!

# 406
Мис Ю, поздравления за работата! Желая ти дълги години да ходиш с желание и ентусиазъм на работа!
Аз имам една колежка, която много ме разсмива и нямам търпение да отида, че да се видим и бъбрим.
Лунно цвете, честита годишнина! Бъдете здрави и поздравления, че сте съхранили любовта!
Ние днес имаме излизане, навън е кално, мокро, мрачно, сега гледам, че дъждът вече е сняг. Но за сметка на това за 8-ми март някакви 18-19 градуса ми показва прогнозата Simple Smile

# 407
  • София
Привет, прекрасни!
Уважавам традициите и днес събрах всичките си деца - нашите и сина на брат ми. И той си е наш! Изкарахме много весело. Скоро така не бяхме се веселили. А хамканело беше върха на веселбата. Смяхме се много с хлапетата на племеника.
Мило ЛУННО ЦВЕТЕ, Честита ви годишнина! Бог е събирач - добре ви е събрал! Да сте заедно още мноооого години. На внука децата да дундуркате. А сега - Гор - чи - воооо! Изпълнява се поне до 3 пъти. Stuck Out Tongue Winking Eye
МИС Ю. поздравления. Доказала си се, а и са те оценили, щом имаш назначение.
СЕТИ_БЕТИ, Hug
МАГИ, възстанови ли се от "разходката"?
ДУНДИ, помня, че на 5.март трябва да стиснем палчета за теб. Каквото искаш, нека да стане!
Как ли прекарва дните си ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ?
МЪНИЧЕТО май трябваше вече да е свършила с изпитите. Кой да ни каже? Grinning
РАДИНКА, ще те накажем с непоряд. Питай момчето ти какво е това, ако ти не знаеш. Stuck Out Tongue Winking Eye
И за финал - Конфуций е казал: Най-голямата грешка е, ако не поправиш стара грешка.

Понеже никой не е писал след мен, та продължавам.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, РОДИНО! ДА ПРЕБЪДЕШ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ!

Свободна си и знамето ти свято
развява се над всеки дом и връх.
Една единствена си на Земята,
в сърцето ми и в българската кръв.
Едно сме с теб.Ти - моята Родина
и аз съм твоя днес и твоя бях.
Не водим битки с враг, това отмина,
но водим битката за залък хляб.
Помръкна гордостта ни, заменена
от евтини , парцалени неща
а ти стоиш все тъй непроменена
каквато завеща те стар баща,
каквато завещали са на него
бунтовни, горди нашите деди.
А ние, заслепени в свойто Его
сме сянката на тяхното преди.
Но ти безсмъртна си.Ще дойде време
под името ти пак да се роди
едно бунтовно, героично племе
и гордият ти дух ще наследи.
3.03.2021
Боряна баба от КГБ

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 10:21 от Flo 51

# 408
Привет, не пуснах сутрешно кафе, че спахме до късно днес... Но пускам празнично следобедно!
Честит празник! 🇧🇬
Трети март! Преславен ден!
Празник скъп на свободата!|
Нека погледи сведем
и целунем знамената

# 409
  • Пловдив
Момичета, благодаря за палчетата. Не казах предварително, но вчера ме оперираха. Сега предстои дълго възстановяване. И дано ремонтът на шията ми е успешен.

# 410
Dundi, бързо и леко възстановяване ти желая! Почивай си и се грижи за себе си!

# 411
Дунди, бързо и леко възстановяване и от мен!
Сега повече почивка, слънчеви разходки и релакс!
Без много притеснения, всичко да минава бързоо! 🍀🌞

# 412
Дунди, бързо възстановяване ти желая! По-трудната част е отминала!
Честит имен ден на ТМ, Мис Ю! Много любов ви желая
Нямам търпение да дойдат почивните дни. Седмицата беше кратка, но натоварена.

# 413
  • Пловдив
Дунди,цял ден те мисля!
Бързо възстановяване!
Мис Ю, да ти е жив и здрав именника! Много да те слуша и да ти носи толкова пари, че да не можеш, да ги изхарчиш Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз днес нещо си прецакаха глезена на танците Rolling Eyes Учим едно ново хоро и нещо ми изпука глезена, едва съм се прибрала. Вързах го сега с глезенка, да видим утре как ще е.

# 414
"Никога не се отказвай от хубав ден, хубаво цвете,  хубава музика, хубав плод и хубав човек!"
Добро утро! 🌷 ☕ 🌸

Благодаря за поздравите, предадени са, само здраве да има, всичко друго ще го нагласим заедно! ❤️
Дунди, как си?
Мъниче, дано да няма проблеми и днес си по-добреее!
Лунно цвете, при бебчо ли ще сте уикенда?
Сетии, отивам да видя петъчния ти поздрав за добро утро 🤭🍀🌞
Магии, как си? Почина ли си малко вече?
Флоо, къдее сии, как е при теб?
Радинкаа, съвсем ни забрави, момичее?!

Пожелавам ви хубав ден и много усмивки днес! 🍀
В Пловдив тези дни следобедите е пролет, това време чаках... И зимата я обичам, ама като свърши 😆🌞

# 415
Аз съм жена, аз съм вода,
без форма, цвят, но напоявам!
Аз съм жена, аз съм нощта
и с тъмното успокоявам!
Аз съм жената, аз съм дом
и топля, храня, приютявам.
Аз съм жената, аз съм стон
и в слабостта си побеждавам!
Аз съм жената, извор съм –
грехът, измиващ греховете.
Аз съм жената, аз съм сън
и моста между световете!
Аз съм жена, чувствеността –
врата и път съм към душата.
Аз съм жена - и мъдростта,
и лудостите на Съдбата!
Аз съм жена, аз съм начало
и бъдещето на света.
Чрез мен Земята оцелява,
защото аз съм Любовта!
Мадлен Алгафари

Добро утро и честит празник! Бъдете здрави и все така прекрасни!
Честито и на имениците /не знам имаме ли такива в темата, но все пак/ - здрави да сте!
Дунди - бързо възстановяване!
Мис Ю, честито за договора! Хубаво да ти е там! И аз чакам за такъв. Достойно си ме заместила, благодаря!
Мъниче, как е глезена?
Фло, аз си бях с роднините, и ние почетохме празника като вас, видях се с приятелите си и така. Уморително, но хубаво беше.
Имам малко битови проблеми, както казах на приятелката си вчера - уредите са в ретрограден Меркурий /или която и да е там планета - оказа се, че всички имали ретроградни периоди/ - нямам бойлер, телефона ми прави проблеми и т.н. Чакам днес да дойде човек да го оправи, ако не, трябва нов. Ей такива битовизми за празника, но да сме здрави.
Ние вчера излизахме с колежките - предпразнично, позабавлявахме се и така. Днес явно няма да празнувам, ще чистя, пазарувам, ще чакам майстора ....
Хубав празник от мен! Бъдете обичани и усмихнати и не само днес!

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 09:07 от dafinov list

# 416
Честит 8-ми Март на всички дами!
Пожелавам ви да бъдете нежни, красиви, силни и устремени!
Съхранете усмивките си, женствеността и топлотата си!
Бъдете щастливи, обичайте и бъдете обичани!

Дафиново листенце, може би си искала да питаш Мъничето за глезена... А договора е при мен, не при Дунди, ама да.. пожелавам ти договор и при теб скоро, щом си доволна и го искаш, ще стане! Успех! Дано и с бойлера се получи поправянето, пък ако не, действаш с нов, понякога даже е по-добрия вариант новия... Каквото каже майсторът.
Звучиш заредена от почивката си, винаги е хубаво по родните места!
Аз днес съм на фризьор, може би следобедно ще се почерпим по едно кафенце някъде с мама, че я чакаме на гости и така.
Хубав ден на всички! ❤️

# 417
  • Пловдив
Честит празник, дами!

Глезенът ми е добре - понаболява, но няма нищо разместено/изкълчено. Ще внимавам повече и задължително с глезенка на танците.
Дунди, как си?
Аазреших, че днес ще ходим на село - ще си опъна хамака, ще запаля скарата... И с учебниците Joy
Вчера отбелязахме празника с дружките, в понеделник - пак. Абе като цяло, този месец ми е банкетен Joy Както каза ММ -"ти или си на кръчма, или си на урок, или учиш" Joy Но пък си ляга до студентка, та не се оплаква Joy Joy Joy
Слънчев и усмихнат ден пожелавам на всички!

п.с. Кой ден си избрахте от март? Аз пак залагам на 18 Simple Smile

# 418
Мис Ю, благодаря, че ме поправи. Явно спя още Laughing

# 419
Ах, Мъниче, добре, че ми напомни за избирането на ден.. до сега все си избирам 22-ри... И тази година ще е така.. моята рождена дата, баща ми почина на 22ри, на 22ри започнах новата работа .. на 22ри заплатен ден 😆 събра ми се на това число и смятам,че си е моето! ❤️
Дафиново листенце 💞
Дунди, как си?
Изчезвам, че нямам времееее! 🌞

Общи условия

Активация на акаунт