Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 202
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Честит празник, момичета!

Аз си избрах този път 15-ти - датата не я свързвам с нищо, просто така.
Сега се приготвям да излизам, ще ходим в един ресторант с едни мацки, а ММ и детето ще са на гости на имен ден. Кой Кога и как ще се прибере - очаквайте утре 🤭🤭🤭

# 421
  • Пловдив
Честит празник, момичета. Пожелавам на всички здраве и много любов.
Днес ме пуснаха да се прибера. Сега си търся удобно място за сядане, че съм с яка на шията и трябва да я нося постоянно, дори и през нощта. Голяма мъка ще е, но трябва да изтърпя. И така. Започва се борбата за възстановяване на движението на ръката.
Поздрави от мен.

# 422
Неделя!
Денят на нещата, които ми се ще да ми се случват, любимите, моите си, без задължения, без бързане...
Стрелките на часовника се местят някак по-бавно, спокойно, дори мелодично ... Затварям очи и се наслаждавам, спокойно ми е...усмихвам се 🙂 Усмихвам се на деня, на себе си... Хубаво ми е...неделя е...

Дунди, желая ти бързо възстановяване. Ти си боец, ще се справиш!
Моят ден беше 7-ми - ами дано ми е слънчево и хубаво през цялата година, както беше на този ден!
Фло се губи, само ни строява от време на време Simple Smile
Сети, кой се прибра пръв?
Мъниче, как беше на село?
Вчера ми оправиха бойлера и аз така празнично си се изкъпах /че известно време с канчето не беше забавно/ и после си легнах - така отпразнувах 8-ми март Laughing
Оставям ви, допивам кафето и ще готвя и ще се разкрасявам.
Хубав ден!

# 423
  • София
Добро утро, момичета!
Поизтървах ви, поздрави на всички за вчерашния празник!!!
Аз от Германия скочих направо в дълбокото,.до майка и татко ходихме на трити, от там на работа, седмицата беше кратка, но тежка и неприятна с много кофти новини и събития с колеги и за капак в четвъртък срещу петък Малечка се събуди с 39.5... та май времето за почивка пак се отлага за другия живот при мен, но ... каквото такова. Аз също се радвам на хубавото време, избирам си винаги 18ти, моята рождена дата.
Хубава и усмихната неделя ви желая! И още по-хубава седмица!

# 424
  • Пловдив
Добро утро с първото кафе и от мен Simple Smile
Попривършвам го вече, че и за днес плановете ми са големи - трябва денонощието поне 30 часа да стане, зада ми стига времето Joy
Освен ученето съм записала паралелно и два курса и едва смогвам с всичко - вчера цял ден съм писала домашни на село, а имам и още.
Днес трябва да довърша, да сготвя и съм обещала таратор, да направя. И къщата ме чака, да изчистя, но за последното едва ли ще остане време, та сигурно пак само робота ще мине.
Спя по 3-4 часа на денонощие и явно недоспиването си казва думата - много съм изнервена напоследък Cry
Определено трябва да направя някаква реорганизация Rolling Eyes

# 425
  • София
А така. Дойдох, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, за да видя какво е от страната на критикуваните. Joy Малее, срам. Rage
ДУНДИ, да се възстановяваш според нормите. Вярвам, че ще си по-добре - чисто нова.
МЪНИЧЕ, не се лишавай от сън. Съсипваш си организЪма. Подреждай нещата по приоритети.
СЕТИ_БЕТИ, как изкара празника по женски? И да знаете, че на 9.март се чества Денят на пораженията от 8.март. Stuck Out Tongue Winking Eye
МАГИ, моята малка внучка също го изкара този грип Б с 39,5 и няколко дни беше с висока Т
ЛУННО ЦВЕТЕ, как е юначето? Добричко ли е? Ослушвам се да те видя в нашите редици, в КГБ-то, но не би.
МИС Ю, поздравления за подписания Договор. По вода да ти върви.
РАДИНКА, къде изчезна?
У нас е веселба. Зетко долетя на 8.март, с наръч бели рози, та почете цялото женско царство. Отблагодарх му се с тенджера сутляш. Stuck Out Tongue Winking EyeОт тогава всеки ден готвя по заявка. Поработвам с кабинета, Занимавам се с поредната група 60 - 65+ и нагоре. Имам студент 87 годишен. В предишна група имах един професор на 88. Нямам време да ми е скучно.

# 426
“Някои казват:  “Светът принадлежи на онези, които се събуждат рано”.
Това не е вярно!
Светът принадлежи на онези, които се събуждат щастливи.”
Моника Вити

Как сте, момичета?
Аз си пия кафето с вас и се чудя къде сте? Днес ще идват децата и след малко ще изчистя и наготвя.
Изкарах тежка седмица на работа - продължавам да уча и да поемам нови отговорности - чакам постоянния договор и финансовото измерение на тези отговорности.
Това е от мен за днес. С пожелание да се събуждате щастливи!

# 427
Добър ден в този горещ пролетен ден!
26-27 градуса в Пловдив, страхотно!
Който си избра 15-ти този месец не е сгрешил 🌞🤩
Изпращам ви виртуална почерпка за ММ, днес помъдрява с 1 година, пожелавам си само да ми е здрав и да ни е все така опора и подкрепа както до сега! А ние с дребчето ще се грижим за него.
Показвам ви и творението на дребчето с много обич за татко й!
Приятен уикенд на всички! 🍀🌞🥳🥂

# 428
  • Пловдив
МисЮ, жив и здрав да е МистърЮ. Специални поздрави от мен. 🍷
Тези дни съм доволна от изпълнените планове. Конците са махнати, мога да се къпя на воля. Малко ми е топло с яката, когато съм навън, но свикнах да спя с нея. Като я махна след още 2 седмици, ще ми липсва. 😄
Имаме карта за море. Казах му аз на ММ, че тази двойна стая по време на Аполония в Созопол е нашата, той не ми повярва. Дадоха ни я. Сега чакаме да потвърдят и резервацията за Банкя и всичко ще е супер.
И котката днес беше на "фризьор" и сега е с маникюр, педикюр, чисти уши и една торба козина по - малко по гърба. И е жестоко сърдита на девойката, че тя я държа по време на изпитанието.
Не мога да се възползвам много от хубавото време по обясними причини, но и това ще дойде. Важното е, че се чувствам добре.
Прегръдки за всички от мен.

# 429
Дунди, благодаря!
Честито за картата, ние имаме, но не в желаната смяна... И сега ще видим как ще действаме.. имах предчувствие, че така ще стане...малко ме е яд, чудя се да рискувам ли да я откажем и да звъня на свободната продажба или да приемаме 🙄
Та така 🤭

# 430
"Купете си сапун, сгответе си нещо вкусно, прочетете някоя книга, сварете си горещо, черно, прясно, ароматно кафе, изпийте го бавно с бисквитка и не мрънкайте♡"
Добро утро!

Дунди, радвам се, че се възстановяваш - скоро ще се развихриш!
Мис Ю, честито на Мистър Ю - да е здрав и да ви е опора! Прекрасна рисунка!
Само пловдивския гарнизон се отчете, другите къде са?
Аз вчера цял ден бях с децата, днес ще се разкрасявам и може пак да излезем, ще видим. Вчера градусите стигнаха до 34 - видях го на външен термометър над един магазин - ами ненормална работа, но нищо не можем да направим - природа.
Това е от мен - хубав и спокоен ден.

# 431
  • Пловдив
Добро утро и от мен.
Дафинов лист благодаря. Бях уверена в това, което тръгнах да правя. Вярвам, че скоро ще съм добре и във форма.
Тази сутрин ще мина само с кафе, без бисквитка, а мрънкането не е в природата ми. Blush
Мрачно е днес, ще познаят, че времето ще се развали.
МисЮ, ако няма проблем с отпуската, си вземете картата. Ако е на желаното място де. Пък току виж ви хареса някой друг период от годината за море. Преди много години открих колко е хубаво да си на море в края на юни - дълги дни, не е много горещо, чиста вода, малко хладна сутрин, но пък с възможност да си на плажа до късно след обяд. И през септември ми харесва. Тази година, както ще избираме дали и кога да се храним в базата, ще е още по-добре.
Аз захващам малко домашни задачки. Прекрасен ден на всички.

# 432
  • София
Добро утро, прекрасни! Събудих се щастлива!
Привет от софийския гарнизон!
Пия си кафето във вашата компания. Ромео от вчера е командирован на село. Замина доброволно. Сложи едно рамо при преподреждането на хола, напазарува, подреди напитките и ни пожела весело изкарване.
Вчера КГБ-то ми беше на гости - 13 баби и 5 внучета. Голям купон стана. Събрахме се на селски вкусища - погачи, баници, дроб сарма, качамак, копривена каша с орехи, бухтички със сирене. За десерт - Жадната монахиня. Вече си имаме тениски с логото на КГБ. Стягаме се за екскурзия до Златоград. Направихме си ревю. И попяхме, и много се смяхме.
Разказвам ви всичко това, защото сега сте млади, но времето неумолимо върви напред и годините се "намотават" като кълбо прежда. Нека не ви е страх от късната зряла възраст. Здрави да сте. Има толкова хубави неща в тази възраст. Толкова положителни емоции и неоткрити преживявания. Няма време за скука!
Започна сезона на картите - дано да отидете където и когато искате. А може и да смените където и когато.
МИС Ю, благословено да е твоето момче!
ДУНДИ, радвам се, че възстановяването върви добре.
ДАФИНОВА ЛИСТЕНЦЕ, помага ли ти в шетането внучката?
ЛУННО ЦВЕТЕ, как расте вашето юначе?
МЪНИЧЕ, как си?
СЕТИ_БЕТИ, МАГИ, РАДИНКА - обадете се.
За днес толкова. След вчерашния купон днес ми се полага почивка.
Желая ви хубав и спокоен ден. Забавлявайте се. Hug

# 433
Здравейте, момичета! Отново е уютно в къщичката. Аз съм на село, подрязвах розите, засадих ново пролетни цветя, набрах си зюмбюли, все приятно занимания.
Дунди, боец си ти! И аз винаги съм искала да съм на море по време на Аполония, но заради работата не мога. Може би някой ден ще отида.
Мис Ю, здрав да ти е рожденика и вие да го обичате все така! А за морета -там е хубаво по всяко време.
Фло, голяма работа сте КГБ. Всеки път като вляза в темата, искам да пиша, но все още събирам смелост.
Нашето бебе вече се усмихва, радва ни се и ние на него. Голям сладур е.
До скоро!

# 434
  • София
Хайде и аз по късен следобед да се разпиша!!! Привет на всички!!!
МисЮ, жив и здрав да ти е половинката!!! Да си се гледате дълги години!!!
Дунди, изтървала съм какъв ремонт си правила по теб, но това с яката тези дни ми се вижда като голямо геройство. Аз карах пак някакъв грип, дето Малечка го донесе... Такова потене и липса на сили не е било, а като те чета теб с тази яка, това си е геройство!!!
Тези дни покрай разболяването на малката личната ми пусна и разни профилактики на мен (хич не ги обичам, но остана само мамолог утре), според докторите ще живея, според АГто било рано да се тъкмя за критическа, аз му викам - то ми е време за баба, той ми вика - а и четвърто ти отива...  и нямам основания да съм дебела, та и на диета ще трябва да мина.
На работа съм зарината с работа, но аз така си обичам.
Карта имаме и ние - то, добре, че вие питате, че да се сети Половинков да ми каже. И при нас не е нито където, нито когато искаме, но пък на Хармония не сме ходили никога... За море ще видим, ще е през телефона... (уж съм в същата сграда, ама не знам дали става с връзки някакви, а и не зная какво искам точнно, та май ще е на късмет).
Фло, възхищавам ти се, искам да остарявам като теб.
Сети, какво прави наборчето... нашето издание хич не ще да учи, ще се побъркам с нея, голям мързел...
Отивам да си събирам прането, че май дъждът ще ми го изпере пак.

Общи условия

Активация на акаунт