Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 200
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря ви на всички за пожеланията! Всички да сме живи и здрави, тук (а и лично разбира се) да се събираме 💞
Звучите ми свежо и пролетно вече.. което ме радва.
Нашата карта е за мястото, което си ни е редовно, само дето е със седмица по-късно от желаните дати... Малко ни обърква плановете за едни други уговорки, но пък то може и да разместваме нещата... Та ще видим.
След като и тук заваля вече, ние се прибрахме от малко СПА, макар и наблизо и въпреки, че сме били вече няколко пъти на това място... Все пак си изкарахме супер, понеже на дребчето много й харесва и даже единия слеодбяд забравихме, че дете имаме, слезе в детския кът и никаква я няма.. а то рисуване на лицата имали, разни други забавления и тя изобщо не сме й потрябвали 🤣 беше много приятно и пролетно, споделям една снимка и вече чакаме следващите слънчеви дни.
Приятна вечер и пак ще се включа тези дни.

# 436
  • Пловдив
Маги, хернии на шийни прешлени ремонтирах. Преди малко повече от месец са събудих с пареза на лява ръка. И набързо минах през личен лекар, невролог, ЯМР, неврохирург и болница. Заковаха ми едни пластини и освободиха ръката. Сега трябва да стегнат. Blush
От утре отивам са ми пускат ток по мускулите на ръката. Но поне мога да се обличам вече сама. Ей такива работи при мен.

# 437
  • София
Привет, прекрасни, по никое време.
От вчера имам заряд, та се движа като един изтребител.
След гостенките приведох къщата в ред, пералната изпра покривките и салфетките, миялната изми всичко, а ФЛО-то - краци вири.
Днес само една прахосмукачка пуснах и пак съм готова за гости. Преди обяд ходих до тръстиката. След обяд поспах и книжка си четох. Хубаво нещо е да помързелуваш, Изобщо не се срамувам.
ЛУННО ЦВЕТЕ, как не се сетих да те поканя на сбирката. През май ще ходим на градинско парти при една от най-новите баби. Дали пък да не те взема с нас тогава?
ДУНДИ, по-бързо да свалиш яката.
МАГИ, кога ли ще се срешнем? Ти с колегата медичка и аз с внучката - кандидат медичка? Нека се възстановиш след срещата с вирусите и ще се договорим.
МИС Ю, за теб е чувалчето с прегръдките. Hug
Хайде, лека и спокойна нощ и светли сънища! Гушкам ви! Hug

# 438
Здравейте, момичета! Как сте в този студен мартенски ден?
В София цял ден прехвърчат снежинки, извадих отново дебелото яке и шапката.
Бях си избрала вчера, 17.03, за да гадая за моята година. Имаше слънце, облаци, дъжд и вятър. Интересна година ме очаква. Blush
Дано не ми измръзнат цветята. Всеки с проблемите си.

# 439
  • София
Лунно цвете, аз всяка година си избирам 18 (датата, на която съм родена) и все е такова - никакво, но не се оплаквам от живота Wink
Тази сутрин съпружеската половинка каза, да се ориентирам към дати до 10-ти,.че да не развалям времето толкова назад. И моите цветя са на терасата. Дано изкарат.

# 440
  • Пловдив
И аз всяка година си избирам 18:joy:
Тази определено ме изненада, обикновено времето е хубаво или поне такива спомени имам.
Фло, да поздравиш гаджето по случай днешния празник!
Честит да е и на всички останали, свързани по някакъв начин с РТВ!

# 441
  • София
Привет, прекрасни!
Преди 100 години, когато още ходех на училище, ни учеха, че първа пролет идва на 22.март. А ето, че сега нещата се промениха. То кое ли не се промени? Казват, че днес е дошла. Ами щом е дошла, няма да я върнем, а ще я приветстваме с Добре дошла, Пролет!
Момичета, желая ви пролетен устрем и настроение, живейте цветно, радвайте се на мирното синьото неб, на бебетата в детските колички, на влюбените младежи. на пробуждащата се природа! Мислете позитивно и не пестете усмивките си!
МЪНИЧЕ, поздравите са предадени, получаваш благодарност! Признавам си, стана му приятно на моя Ромео. Нека макар и със закъснение да са поздравени всички момичета и момчета, които осигуряват свръзките!
Прегръщам ви много, много! Hug
Да добавя - моя ден беше 13 - малко намусено, но после много слънчево и ласкаво! Гаджето каза, че така е добре. Иначе щял да слънчаса, ако цял ден е било слънчево! Joy

Добро утро и хубав ден. Вчера ФЛО-то е била гладна, та е изяла някоя и друга буква. Поправих се! Grinning

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 06:57 от Flo 51

# 442
Добро утро!
"На всеки ден трябва да се гледа като на един малък живот."
Максим Горки

Честита Пролет! Да ни е светло и топло в душите!
Пак се изпокрихте!
Дунди, как си?
Фло, винаги с удоволствие чета за вашите забавления. Страхотни сте! Внучката "шета", това и е работата Laughing. Да се похваля - скоро ще става кака Simple Smile. Изобщо животът си върви с бясна скорост и поради тази причина трябва да му се наслаждаваме всеки ден. Аз имам два уъркшопа /ах, тези модерни думи/ тези два дни, имам да чистя, да готвя, да се разкрасявам, че и на парти да ходя довечера - няма време за скука.
Маги, и аз нямам основание, освен една конкретна фаза, през която минават жените - все ми казваха, че се пълнее, ама аз не вярвах, но вече го изпитах на гърба си.
Неспоменатите - пишете как сте!
Хубав и усмихнат ден ви желая!

# 443
  • Пловдив
Добро утро и от мен, докато не съм залегнала пак над учебниците Simple Smile
Дафиново листче,страхотна новина Heart
Живи и здрави да сте!
И моята програма е доста направена този месец, но пък открих, че колкото повече задачи и ангажименти имам, толкова по-организирана ставам Joy
Имам си около час, час и половина сутрин, докато си изпия кафето, в което време не правя нищо друго, освен да се наслаждавам на живота и от там насетне ме връхлита ураганът на ежедневните задачи.
Приоритизирах си ангажиментите и въпреки че много ме е яд, реших все пак, да пропускам някоя и друга тренировка от танците, за да мога, (когато е възможно), да не стоя до 1-2 часа през нощта.
Умората и редовното недоспиване взеха да си казват думата Sad

# 444
  • София
Добро утро и ат мен!
Как съм ли? Ами гладнаааа... Но 14 дни ще издържа на диетата, която съм си наумила и се надявам да е дисциплиниращ ефекта за по-натам.
Дафиново листенце, прекрасна новина. Това му е най-хубавото на живота!!!
И аз като мъничето, колкото повече работа, толкова по-стегната ставам и ми спори повече.. в тази връзка в понеделник и вторник почивам, ама доста задачки (служебни се събраха и за тези два дни)... Wink
Днес колкото открадна, толкова!

# 445
Здравейте, момичета! Честита пролет! Слънчево и приятно е навън. Зарадвах се, че цветята не са ми измръзнали от минусовите температури тези дни. Засадих далии и вече нямам място. Сега ще чакам да цъфнат лалетата.
Аз натрупах няколко килограма и не можех да ги сваля. От началото на месеца се храня по Зоната. Засега има ефект. Харесва ми този тежим, защото не усещам глад.
Дафинов лист, много хубава новина. Каката сигурно е много щастлива.
Слънчев ден от мен, момичета!

# 446
Писах, писах и какво направих изчезна...
Дафиново листенце, зареждащо звучи твоята програма, а каката сигурно вече е много щастлива!
Фло, теб от няколко дни съм те замислила, ще ти звънна някоя вечер да си побъбрим ❤️
Дунди, как си?
Мъниче, днес за теб се сетих, мойто чавенце иска да почва с ролерите да се учи, като видя такъв вид активност и все за теб си мисля... Ще видим дали ще успее да се справи, страх я още много, правим опити да балансираме на тях у нас първо, после някога и навън
Лунно цвете, Зоната е много мерене, но пък като свикнеш не е толкова трудно, наистина. Аз от средата на Януари до сега съм смъкнала почти 9 кг, до лятото много се надявам поне още толкова да успея...
Ние тази седмица бяхме на тържество в градината, по случай 3-ти Март, тогава отсъстваха много деца, чак сега се събра цялата група. Бяха страхотни децата, бяха се постарали заедно с госпожите изключително много! Накрая ни изпяха химна и всички се развълнувахме много.
От Март аз си избрах днес, не е лош денят, ще видим как ще завърши.
Приятен ден, слънчево да ви е! ❤️

# 447
  • Пловдив
И аз да се отбележа. ММ ме изведе на дълга разходка из квартала, пихме кафе на открито, но сега съм размазана от умора. Тази яка ми пречи на движенията, никога не съм се замисляла главата какъв балансьор е, съответно и шията. И имам чувството, че всички течности, които поемам, се изпаряват през врата ми заради този инструмент на инквизицията. 😄 Още 5-6 дни и ще я нося само навън.
Хубави новини прочетох. Много се радвам за всички.
Мъниче, аз трябва някой ден да се дотътря до Декатлон за един ластик и за гирички, да вземем да я свършим нашата далавера. 😊 Дето се вика, шията ми е обездвижена, не краката.
Имам разработена диета за 30 дни, и още една по-дълга, но нещо не мога да се наглася. А зоната не е моето, изнервящо ми е.
Прегръдки от мен за всички в блокчето ни.

# 448
  • София
Ето ме и мен!
Отделението  се строява за рапорт.
Прекрасна новина! Честито, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ! Всичко да върви по мед и масло. Като гледам, готова си за "другата" тема Stuck Out Tongue Winking Eye Имаме една баба на 47 - тези дни чака второ внуче. Много се радваме на младите баби, защото така и ние се подмладяваме - пада средната възраст. Grinning
МИС Ю. с удоволствие ще си побъбрим когато решиш.
Ромео замина за село. Ще се прави на земеделец. Откараха със сина и другата част от мотофрезата, ще я сглобяват и ще я разучават. Ще се похваля, когато започне да произвежда продукция. Stuck Out Tongue Winking Eye
ЛУННО ЦВЕТЕ, много намалих асортимента в моята цветна градинка. Оставих основно розите. А имах 27 вида далии - раздадох ги на съседките. Сега си търся чепки от мушкато. Моите се повредиха. Вече второ лято не цъфтят.
МЪНИЧЕ, точно така разсъждавам и аз. Колкото по-ангажирана съм, по-организирана съм. Времето ми стига за заплануваното. Рядко нещо да не съм успяла. Всичко е въпрос на организация!
МАГИ, не ми харесва това, че гладуваш. След като минат заплануваните 14 дни нали няма да допуснеш Йо-йо ефекта? Дръж се, миличка! Инат си трябва!
ДУНДИ, намъчи се, но вече си на финалната права. Прегръдки за теб! Hug
Е, и за останалите момичета също Hug

# 449
„Идва ден, когато хората изведнъж разбират, че не е задължително да живеят така, както са им казвали.
И стават щастливи.“
Алан Китли
Добро утро!

Много благодаря за поздравите и пожеланията! Както се казва - растем, но не стареем - ще се подмладявам покрай тях.
Фло, много благодаря за поканата, вие сте много забавни!
В темичката ни е пъстро и пролетно вече Flowers Hibiscus Animal Bee
Дунди, малко остана, след това се надявам да събереш пловдивския гарнизон.
Какви са тези диети по 14 и 30 дни? Аз нерви за Зоната също нямам, но като чета за резултатите на Мис Ю се замислям дали да не пробвам.
Мъниче, все пак човек си има нужда от почивка и трябва да се опиташ да го правиш.
Аз едва станах тази сутрин, имам си задачки преди тренировката днес, вчера ни умори много хореографката, вечерта на парти и днес пак съм на тренировка - направо ми идва да зарежа всичко и да си легна, но няма. Миналата седмица едва се прибрах след работа - страшни болки във врата и плешката /както казва чистачката в предната фирма - дискотеката ми се обди Laughing/ и естествено се намазах с обезболяващо и т.н., но ефект почти никакъв. Скарах се сама на себе си и започнах упражнения - ефектът беше почти мигновен. Това движението е голяма работа. Та, решила съм да бъда постоянна с упражненията и да се движа колкото се може повече - явно това помага при мен.
Оф, разписах се, а работата мен ме чака.
Хубав и слънчев ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт