Звучите ми свежо и пролетно вече.. което ме радва.
Нашата карта е за мястото, което си ни е редовно, само дето е със седмица по-късно от желаните дати... Малко ни обърква плановете за едни други уговорки, но пък то може и да разместваме нещата... Та ще видим.
След като и тук заваля вече, ние се прибрахме от малко СПА, макар и наблизо и въпреки, че сме били вече няколко пъти на това място... Все пак си изкарахме супер, понеже на дребчето много й харесва и даже единия слеодбяд забравихме, че дете имаме, слезе в детския кът и никаква я няма.. а то рисуване на лицата имали, разни други забавления и тя изобщо не сме й потрябвали 🤣 беше много приятно и пролетно, споделям една снимка и вече чакаме следващите слънчеви дни.
Приятна вечер и пак ще се включа тези дни.

. Да се похваля - скоро ще става кака
. Изобщо животът си върви с бясна скорост и поради тази причина трябва да му се наслаждаваме всеки ден. Аз имам два уъркшопа /ах, тези модерни думи/ тези два дни, имам да чистя, да готвя, да се разкрасявам, че и на парти да ходя довечера - няма време за скука.

Имаме една баба на 47 - тези дни чака второ внуче. Много се радваме на младите баби, защото така и ние се подмладяваме - пада средната възраст.