Съпруги на военнослужещи - 33

• 29 198
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Дафиново листче, с много мъдра мисъл ни събуждаш Heart
Аз така обездвижена не съм била даже и по ковидно време Sad Чувствам се ужасно заради това и търся варианти някакви. Поръчах си един диск с кратки, но интензивни тренировки - децата като не го ползват Х-бокса, аз поне да пробвам, ще ми се получат ли нещата Sweat Smile
Днес до село ще отскочим, че пролетта вече настъпи и дворът си иска неговото. Ще нося и учебниците с мен, пък да видим до къде ще я докарам.

Слънчев и усмихнат да е денят ви!

# 451
  • Пловдив
Да се включа набързо, че после имам разни задачки вкъщи, а и девойката се е заканила да ме разхожда днес.
Дафинов лист, аз като истински лъв си живея, както аз си искам, а не както са ми казвали. За добро или за лошо, но си се чувствам прекрасно в кожата си.

За някои болежки танците опеделено не са най-добрият вариант за раздвижване. В моя случай, с тези дискови хернии, движението е ходене, по възможност интензивно за известно време, и упражнения. Никакво бягане, никакво скачане. Само ходене, а най-доброто е плуване. Особено по гръб. И физиотерапия от време на време. На мен процедурите с ток много ми харесват, а сега ми правят и лимфодренаж на ръката, ами голям кеф е.

Аз имам една джиджавка за изометрични упражнения, коята се свързва с приложение на телефона, в което има разработени упражнения за всяка част на тялото. Събира се в шепата, но наистина има ефект. Подарък ми е от един братовчед, който участва в разработката. Т.е. измислено е от българи в САЩ и мисля, че все още се продава само там. Лошоте е, че аз не го използвам активно.

Режимите, които аз имам, са разработени менюта. Ден по ден какво да се яде. Не че диетата приключва на ден 30, след това се повтаря. Или просто схващаш правилата на режима и от там нататък следваш принципите. И така цял живот. Върнеш ли се към стария начин на хранене, йо-йо ефектът е гарантиран. Човекът е свалил към 30 кг.
Усмихнат ден на всички.

# 452
  • София
Прочетох те, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ. От много време и мен ме наболяват врат и гръб, та съм се замислила да отида малко на масаж ли, на гимнастика ли? А на 3 мин. пешеходно разстояние от дома има такъв кабинет и там работи приятел на сина ми. Е голям мазохист съм, щом търпя тази болка вече сигурно една петилетка.
Днес, тъй като е почивен ден, реших да поработя. Докато почивам да обера лещата. Stuck Out Tongue Winking Eye Подредих едно кухненско чекмедже. Смених спалното бельо, Прегледах и подредих един хранителен шкаф. Приготвих дрехи за химическо чистене. Излизах с внучките на разходка. Обядвах с една приятелка. И денят мина. Утре отново яхвам метлата и политам.
Май само моето прозорче свети. Хайде, гася ламБите и ви казвам Лека и спокойна нощ. А защо така казвам? Това за спокойната нощ важи за бабите ( е не за всички де, но за повечето. Stuck Out Tongue Winking Eye) Лека нощ, палавници. Няма да ви уча, вие си знаете! Stuck Out Tongue Winking Eye
ПП гушкам днешните "дописници" МЪНИЧЕТО и ДУНДИ. И ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ, разбира се. Hug

# 453
  • Пловдив
Аааа, Фло и аз съм тук Simple Smile
На тъмно ще пиша, че да не преча на другите Joy
Аз от понеделник, като ми се запалеше главата и започнах пролетното почистване - за 6 дни (понеже днес го раздавай селска), успях да опаткам всичко, освен балкона, а той си е моето местенце Heart
Утре съм си поставила за цел, да почистя и там и вече да се "изнасям" от на дребния стаята (досега там си карах курсовете и писах домашните). Трябва само да измисля удобно за писане място, че има само една малко масичка за кафе, а няма да ми е удобно на нея.
Айде, изнасям се тихичко по чорапи, пък утре с кафето ще мина, за да ви видя пак Kissing Heart

# 454
Минавам в новия ден вече, добро утро ли да ви кажа, лека нощ ли?! Ама така е като пия фрапета в 16ч следобяд, сега ще се чудя как да заспя, а след 6 часа, ще се чудя как да стана... 🥴🫣🫣🤣
Ние още не сме захванали пролетното почистване, направо и не ми се захваща... Първото нещо е къде да дяна тези толкоооова много играчки, че да стигна до прозореца за миене 🤣🤣🤣
Колкото до режимите за сваляне.. Дафиново листенце, при мен е така в началото, защото аз имам да свалям много, винаги тръгвам с ударни числа, а после .. става по-бавно... Балансирано хранене и движение му е майката, ама и аз с движението хич ме няма...  Надявам се все пак да се раздвижат нещата и до лятото за тези 2-3 месеца горе долу да бутна още малко кг, че взе да ми харесва, макар и малко сега си личи на някои дрехи... 🤭
Оставям ви, да видим ще спя ли, няма ли... Ще се включа пак утре, с бодър пост за Понеделник сутрин 🫣🤣
❤️

# 455
  • София
Добро утро!
Мис Ю и аз не спах до малките часове, но снощи не ли се пишеше от телефон. Сега ми се спи.
Аз от зоната съм много доволна, но пусто не мога да се организирам тук. В Графа докато бях над три години се храних така - стоях от 66 до 70. Тръгнах си от там 68 ... И тук за нула време 75, после 78, 82... И така след 12 години кантарът показа 90.7... и сега съм 14 дни на строг режим. Всъщност не е трудно да се спазва, въпрос на нагласа е. След него ще опитам съд зона, едва ли ще съм безкрайно стриктна, но поне ще гледам да се храня балансирано и най-вече с лек недостиг, без алкохол категорично. Днес ми е пети ден от режима, но усещам вече понамаляла сънливост и повече енергия.

# 456
Добро утро,
И аз като Маги.. сега ми се спи... Дори и сега в 10ч още ми се спи... 🤣
Маги, аз също не спазвам абсолютно всеки ден съвсем стриктно... Повечето храненията са ми изцяло балансирани, но имам и такива, които не са... Аз голям бой водя с тестеното и газираното... Но.. за 2 месеца газираното го победих, сега е време изцяло да се преборя и с тестото и всичко ще си дойде на мястото... Лека полека...
Слагам ви един сутрешен поздрав за сънливци и изчезвам, че имам една камара документация за прибиране и мен си чака.. 🤩

# 457
Добро утро на Благовещение, момичета!
Много обичам този празник! Началото на пролетта и на благата вест.
Сякаш всичко започва отначало, не само в природата.
Хубаво е отново да чуеш песента на птичките след дългата зима, да видиш цветята в градините, да получиш своята блага вест!
Желая ви един много слънчев ден!

# 458
  • София
Добро утро!
Честита блага вест!!! Нека всеки я има в делника си!
Момичета, моля за стиснати палци от 10 до 12 днес - малко служебно предизвикателство, но ми е важно!

# 459
Добро утро!
Честит празник! Нека има повече благи вести! Любимата пролет дойде, мрачната зима най-после си отиде... Сутрините със сигурност започват по-свежо! Не е студено, не загрявам колата, не стържа лед, не обличаме дебели якета и куп дрехи... Пролет е! 🍀🌸🪻💦🌞😍
Маги, стискам палци, дано всичко мине както искаш!
Пожелавам ви прекрасен ден! Много усмивки и благи вести! ❤️

# 460
  • София
Привет на Благовещение!
Радва ме този празни! Всичко се събужда за нов живот.
Днес да имате паричка в джоба и сладка хапка. И тогава излизайте от дома.
МАГИ, съвсем на време съм - стискам яко палчета и наричам - да стане това, което искаш!
На всички вас, прекрасници - HugKissing HeartHeart

# 461
Добро утро! 🌹 Щастлив ден!

''Не пазете в живота си нищо, което не носи аромат на любов."

# 462
  • София
Благодаря за стиснатите палци, момичета!
Имах една кратка лекция пред ООН Пакистан вчера и ми беше притеснено. Мина по живо по здраво.
Нооо, днес... Катастрофирах с трамвай 6. Отървах се с много натъртвания - по ръцете и краката и сега ме стяга вратът. Абе малкият дявол, но доста си изкарах акъла. Тази вечер не бях на диета. Пих едно голямо с лед, пък от утре пак ще съм на режим... Няма всеки ден да катастрофират тези трамваи, я.

# 463
Magi_sveta,  сигурна съм, че си се представила на ниво пред ООН. Интересна работа имаш.
Палчетата са помогнали и в трамвая Hug
Радвам се, че всичко е приключило добре!

# 464
Маги, тъкмо преди секунди прочетох за трамвая... Влизам тук и теб чета за това... Радвам се, че си се разминала с малкия дявол.. 🍀

Общи условия

Активация на акаунт