Февруари вече отминава, АВГУСТинчето на килограмчета наддава!

• 11 824
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, МОМИЧЕТА И БЕБОЧЕТА!

zkazlarova , привет от доста време май не си писала, за урината си вземи колектор от аптеката, продават универсални и струват стотинки. Лепят се и чакаш да свършат работата.

# 256
  • Някъде там...
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МАМИ И БЕБОЧЕТА!

# 257
zkazlarova, Мадонката ти е казала най-доброто решение  Peace

Хахаха Мадонка и аз това се мъча да убедя мъжо, но той нещо не ми вярва...Казах му догодина да си наеме една тараба на цетъра да продава, а от мен стоката hahaha

Бързо и аз да се включа със специален поздрав  Mr. Green

Баба Марта бързала,
Мартенички вързала:
Морави, зелени,
Бели и червени:

Първом на гората –
Да листят листата.
И да дойдат всичките:
Щъркелите, птичките,
Първият певец,
Косер хубавец.

После на градините –
Да цъфтят гиргините
И латинки алени,
И божури шарени.
Ябълки да зреят,
Круши да жълтеят.

А пък на дечицата
Върза на ръчицата
Мартенички чудни
Със ресни червени,
Да са ранобудни,
Да растат засмени!

# 258
ха добро утро и честита Баба Марта! Бъдете бели и червени и винаги засмени. На малките бебочета румени бузи и много здраве Simple Smile

Аз пак не съм писала от векове, но редовно си прочитам от темичките.. Бубче, супер се справяш мила Simple Smile
Ние днес, т.е. вчера бяхме на консултация. Станали сме големи прасенца, тежим 8.800 кг и сме високи 72см. Има ли по дебели от нас??
Иначе малката е в страхотна форма (пу - пу). Голяма енергия я тресе милата, чудя се дали не слагат някакви друсаници в тия адаптирани млека. Или пък има разграден Ред Бул...  Пълзи на зад, върти се като пулмпал, постоянно си намира нещо, което да навре в устата си...Още нямаме зъбче, ама Феята на Зъбките не ни е забравила. Подготвя ни със солидни лиги. Иначе сме си все така алергични..За нещастие даде реакция и към банановото пюре, а то толкова вкусно...Още си караме само на зеленчукови. Месо не съм въвела, че ме е страх. Сега като се изчисти от банана смятам да я почна... Днес педито ни каза да почваме попарите...гадна работа - сухар с чай, кой нормален човек яде това? (сори , ако има такива дето го ядат Simple Smile )

Офф пак се олях, ма ми е простено че се вклювам рядко, нали? Simple Smile

Целувам ви и се надявам скоро да се организирате в една срещичка че както каза Дриймс, имам спомени само на мацки с кореми Simple Smile

# 259
4ЕСТИТА БАБА МАРТА!нЕКА СТЕ РУМЕНИ,ЗАСМЕНИ И ЗДРАВИ.НА БЕБОЦИТЕ БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И ПО-МАЛКО ПРОБЛЕМИ

# 260
  • гр.София
Честита Баба Марта на всички мами ,юначета и принцеси!

Много радост и здраве на порасналите с половин година Даяна,Ивелин,Йоана,Християн и Антон!... И Точица Wink
                    bigdance2

Mama Margo, благодаря за отговора!
 val_stef, късно си признаваш, досега да  сме ти изкупили стоката Peace

# 261
  • София
Добро утро мили мами и бебоци!

Честита ви баба Марта! Да сте румени и бели, весели, засмени!

Дани, Бубче - може и да има светлина в тунела със спането...ама само след Панадол. Снощи заспа и после 4 пъти още го доприспивах. Точно си мислех, че още една нощ ще съм наряд и то взе че заспа. В 1.30 ч. му дадох водичка, че промрънка и го взех при мен. И откара до 5.30  Laughing Папка и спа до 7.30 ч . Направо не поВярвах на очите си. Успях май да поспя Joy

За декларациите - и аз ще се пробвам сама, ама хуманитарната ми професия е в разрез с такива дейности, та се съмнявам, че ще успея и май ще прибегна до милостта на Мама Марго Joy

Обърквацийке - попарата я ядем като прасенце, мноооого я обича, ама на майка си се е метнал. Все пак освен сухар и чай има и масло и сирене Wink

Хайде, че Вождът на червенокожите надава боен вик за каша.  hahaha

# 262
  • у дома
Честита Баба Марта!

Дедо Март и баба Марта,
запасили се с прежда!
Бабата плете,
а дедото нарежда:
- Да има за всички
червено/бели мартенички!
Да са румени-засмени,
малки и големи!

това е мое творение писано преди 2 години  Mr. Green

Честити половингодишнини на малките бонбончета
newsm51

# 263
  • София

Да сме много здрави,усмихнати, добри и късметлии!!!
и озъбени)
Реве,та после пак

# 264

Честита Баба Марта!

Много здрави,усмихнати и щастливи да са нашите дечица,,,и ние покрай тях!

# 265
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ!

Тази вечер моето момче беше доста неспокойно,но сега си играе в леглото. Бързам да ви почерпя послучай нашата половин годинка с кафенце.

Честити половин годинки на Даяна,Ивелин,Йоана,Християн които не можаха да отбележат на своята дата и ще празнуваме заедно!  bouquet

# 266
  • В ЛЮтеницата
Честита Баба Марта! Бъдете здрави и засмени!

Лора е болна- след като скръцна със зъби вдигна Т 38, а сега е с пълен и постоянно течащ нос, който не ми дава да почистя и е киселааааа! Лошото е, че и аз се разболявам, та кой ще я лигави вместо мен не знам  Twisted Evil.
Обрквация - слагат, слагат Joy! Сигурна съм! Не е възможно да имат толкова енергия иначе тези малки паяци... Аз нали си смятам необходимите калории на кг/тегло - даже не й стигат!

# 267
                 Баба Марта бързала
                  мартеници вързала...
                  Първом на гората-
                  да листят листата...

А пък на дечицата
                  върза на ръчицата
                  мартеници чудни-
                  да са ранобудни...

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ МАЙКИ, ТАТКОВЦИ И НАЙ-ВЕЧЕ БЕБЧОВЦИ!

После ще изчета пропуснатото, сега ще пия кафе за събуждане.

# 268

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички сладки бебочета, на техните прекрасни майки и разбира се на татковците.
ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЗАСМЯНИ!!!

Сега влезнах само да ви поздравя и отивам да закуса и пия кафе, а после ще се отчета

А и да не забравя Честити половин годинки на Антон, Даяна,Ивелин,Йоана,Християн

# 269
  • София
ЧБМ Я стана бе  Mr. Green

Ние сутринта ходихме на гладно да боцнат Яна и следобед изследванията, ще са готови.

Много ми беше криво, че трябваше да я събудя Cry , но по пътя към вкъщи й пях песничка и тя беше доволна

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 09:48 от Нори

Общи условия

Активация на акаунт