Февруари вече отминава, АВГУСТинчето на килограмчета наддава!

• 11 824
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
  • София
А я да питам аз-в АМ слагат разни неща,а в кърмата какво има,та моя Пършинг не се спира на едно място Crazy PartyАма да си кажа честно тази нощ съм ставала само 4 пъти и се понаспах Peace
Обърквацийке,а какво става с алергията към белтъка?
Аз си досготвям пюрето за обед и се понасям по детските магазини за подарък на племенника,сега ще пусна анкета за заглавие и с огромно извинение към Ели78 и само ако тя няма нищо против ще махна предложенията за заглавие,които са свързани с половин годинката,че вече май не са особено актуални newsm78

# 271
Честита половин годинка на Тони!
       Честито и на другите пораснали с още един месец бебоци!
bubcheto15Разбира се,че нямаме нищо против PeaceНие вече се имаме за големи Laughing,даже и тортата е поръчана Party

# 272
  • София
   Честита Баба Марта   bouquet  bouquet
   Честити месечинковци  Simple Smile
   Тази нощ и аз бях на промоция. Ваня се събуди точно веднъж и то чак към 5 часа от 11, това не се е случвало никога. Обикновенно и аз към 1 вече мисля че е сутринта, толко пъти съм ставала. За сметка на това Ники която обикновенно по малко ме тормози цяла нощ спа при мен, но след като спи това не ми пречи особено. Да се оплача че т.к. още не съм открила аптека в която да ми забърксат едно мехлемче за Ники с което да я мажа днес забелязах че е почнало отново да залепва, незнам какво да правя.....

# 273
Честита половин годинка на Тони и на Даяна,Ивелин,Йоана,Християн Heart Eyes

Ей сега ми дойдоха две предложения за заглавия не че са много хубави, ама да си ги кажа  Mr. Green

Августинската ръчичка украсена е със мартеничка!   Wink

Баба Марта днес закичи Авустинското дете - здраво и щастливо да расте! 
Party

# 274
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МИЛИ МАМИ И ДЕЧИЦА!!!ЗДРАВИ ,ВЕСЕЛИ,ЗАСМЕНИ И ЩАСТЛИВИ И ИГРИВИ!!!
Честити месечинки бебчета!!!

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 11:09 от Наденце

# 275
  • София
Честита Баба Марта!!! Да сте живи и здрави, бели и червени, румени, засмени! bg

# 276
Честита Баба Марта!
Честити половин годинки на Антон, Даяна,Ивелин,Йоана,Християн!

Само да кажа, че почти познахте - аз не съм служител на НАП, но мъжът ми е. Mr. Green Така че мами не се притеснявайте да питате - за нас е удоволствие да ви помагаме!  Laughing   bouquet

# 277

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Снощи си изкарах супер..бях на ретро парти............. newsm36  ..........потанцувах си добре    jump sohappy,сега ми се спи,ама няма да се оплаквам........ Laughing

И аз разреждам гъстите пюрета или с кърма/ам или с преварена водичка.......

Честита половин годинка на Тони и на Даяна,Ивелин,Йоана,Християн

# 278
Привет Hug,

Честита Баба Марта!  bouquet

Айла, какво е тва лекарство? Мога да попитам тука в аптеката до НЗОК - много добре е заредена.

За пишкането в торбичката  -  трябва добре да се разгъне и да се остави човечето без памперс /това може да е очевидно, ама за мен не беше  Embarassed/

Аз слагам водичка във всички пюрета - Ирма отказва да пие вода под друга форма...

Хммм, Дриймс, подхождам сериозно към предложението ти  Grinning - ние като не сме се бракували, ще си останем необлекчени данъчно, нали? newsm78

# 279
  • гр.София
Ммария26, напротив,можете да подадете и вие документи-родителят с по-висок доход. Ние скоро ще свършим тази работа, а в НАП никой не го интересува с брак или без брак сте.

# 280
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! НЕКА МАЛКИТЕ НИ СЪКРОВИЩА РАСТАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ, НЕКА И ВСИЧКИ НИЕ СМЕ ЗДРАВИ, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ИМ ДАДЕМ ЦЯЛАТА СИ ОБИЧ И ВСИЧКО ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЯТ!

# 281
Ммария26то и ние не сме се бракували,но мъжът ми донесе бележка.Нали той си се води родител на това дете,нищо,че с теб няма нищо общо hahahaВ някои случаи с нашите закони така е по добре

# 282
  • софия
Честита баба марта,мацки  Hug!
Да сме живи и здрави,бели и червени и много засмени  Mr. Green!

# 283
Ммария26 другите вече са ти отговорили!  Laughing Родителят който ще ползва данъчното облекчение попълва декларацията, а другият родител се подписва, че няма да ползва данъчно облекчение. Може да възникне проблем единствено ако родителите не живеят заедно и е трудно да бъде открит единият за подпис!
MimSss беше писала, че връщат 80 лв - само да уточна че това е максималната сума за връщане. Колко пари ще ви бъдат върнати зависи от това колко данък сте платили. Но ако сте платили 110 лв примерно - ще ви върнат 80 лв.

# 284
10х, 10х, 10х Hug 80 лв. са 2-3 пакета памперси все пак...

Общи условия

Активация на акаунт