КОГА ВИ ОТЧЕТЕ ТЕСТА

• 37 378
  • 308
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Три дни след закъснението!Втората чертичка беше по-бледа от първата1

# 271
Не си спомням точно на някъде около 10 ден май  newsm78

# 272
  • София
На първия ден закъснение. 2 теста от различни марки - еднакъв резултат.

# 273
Преди закъснението. На 10-я ден след опита. Flutter  bouquet

# 274
Няколко дни след закъснението. Аз преди това не съм си правила тест Peace.

# 275
на мен ми отчете на четвъртият ден след закъснението

# 276
На първия ден от закъснението, чертичката беше бледа! Повече не съм правила, направо на лекар!

# 277
На 12-тия ден от зачеването, още не ми беше закъснял МЦ.

# 278
На 6-я ден след закъснението, тогава направих теста.

# 279
  • Варна
На първият ден след закъснението
И при мен така. Peace

# 280
  • Варна
Направих си тест 2 седмици след закъснение. Чертата на теста излезе преди контролната много много тъмно синя  Grinning

# 281
На втория ден след закъснението. Тест-чертичката беше малко по-бледа от контролната, но това явно не е толкова от значение, въпреки че в листовката пише тестовата да е наситена поне колкото контролната, че и повече. Еми, не е вярно, имам вече толкова снимки на бебо вътре в корема, те май опровергават листовката Laughing

# 282
Много добре си спомням....трябваше да ми дойде на 4.07.07(трябва да отбележа,че на мен никога не ми закъснява,а обратното-идва ми по-рано) и още на 05. в 4 сутринта не издържах и си направих теста,и страхотно се учудих,че ми отчете 2 чертички толкова бързо,макар и едната да беше по-светла.Тогава бяхме на море и като се прибрахме,след около 5-6 дни,отидох на доктор и той чак ми се изсмя,че това било невъзможно-толкова бързо да ми отчете тест,та чак и на преглед съм дошла Shocked Но резултата от 2-те чертички е на лице Grinning Peace

# 283
  • Испания и Стара Загора
още на следващия ден,след като ми закъсня цикъла,въпреки че винаги ми закъснява с 7-10 дни,Когато правите тест в начална бременност втората чертичка,винаги е мбого по-бледа от другата.Така пишеше на теста.

# 284
  • София
Няколко дена след закъснението се появи положителния резултат.
Успех, скоро и на теб да се случи!

Общи условия

Активация на акаунт