КОГА ВИ ОТЧЕТЕ ТЕСТА

• 37 360
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И двата пъти на третия ден от закъснението. Ясни две черти.

# 91
  • Pb
4 дена преди М втората чертичка беше бледа, а един ден след закъснението двете чертички бяха еднакво ярки! Последва луда радост!  Mr. Green

# 92
Положителен резултат видях 3 дни след закъснението.
10 дни преди това си бях правила тест Sure Check: т.е. 7 дни след овулацията ми и резултата беше отрицателен, въпреки че съм била бременна 7и ден (явно женската ми интуиция е заработила).

# 93
Бях вече в седмата седмица, не бях се усетила, че съм бременна поради нередовния си цикъл.
И аз така. Дали не беше и осмата седмица ???

# 94
  • У дома... някъде
Теста беше положителен 3 седмици след последната менструация.Пожелавам ти скоро да се отчетеш и ти. EFP

# 95
  • Варна
При първата бременност ми отчете на 7-мия ден от закъснението чак, а сега на 3-тия.

# 96
здравейте.при мен случая беше малко по особен.на 6/01/2007 ми дойде цикъла/след махане на спирала/ и направо забрави да ми спре.на 27,28/01/2007 ми свърши.беше ми трудно да определя кога ще е следващия ,а ние работихме за бебче.нямах търпение и си направих първия тест на 23/02/2007 и показа,една чертичка/а аз смятах ,че съм бремена ,защото мен гърдите ме болят само тогава/.след това си направих тест на 03/03/2007 и беше положителен Grinning.живот и здраве това ще ни е второ дете.баткото е на 6,5 години.успех на всички

# 97
Първия ден в който ми закъсня знаех че съм бремена Mr. Greenкупих  тест след 5 дни но го направих чак след 2 седмици-положителен EFP

# 98
  • София, Дружба 2
Десетина дни след като трябваше да ми дойде.

Успех от нас!  Peace

# 99
Моят тест отчете 1 ден преди евентуалното закъснение. През следващите дни си направих още 4-5 теста-всичките положителни.

# 100
Около две седмици,след периода,в който трябваше да ми дойде.

# 101
на мен пък ми беще писнало да ми закъснява и да си правя тестове, които да се оказват отрицателни...а работехме за бебе година и половина! И този път имах абсолютно всички признаци, че ще ми дойде. Закъсняваще ми няколко дни но и без това цикъла ми е през около30-34 дни. И споделих една приятелка, че пак ми закъснява но си ме боли, та изобщо няма смисъл пак да се тествам...тя вечерта ми дойде на гости и от вратата ми вика-Отивай да пишкаш! Ама аз като веща в тия процедури и отвърнах, че това се прави сутрин. През ноща обаче станах към 5 часа и реших тогава да го напикая тоя тест, та по-бързо да се свърши и докато си дигна гащите такива чертички се облещиха на среща ми...направо стоях като тресната 5 минути!!! та така...

# 102
  • София
На следващия ден след датата на М.
Успех!!!

# 103
4 дни преди датата за М.

# 104
  • вече в собствен дом
2 дни след като ми закъсня.

Общи условия

Активация на акаунт