КОГА ВИ ОТЧЕТЕ ТЕСТА

• 37 352
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
на 5-тия ден след закъсненито, бях сигурна, защото беше планувана бременност и съм с много редовен цикъл Simple Smile

# 76
Около седмица след закъснението и месец преди това беше последния ми засега цикъл
Пожелавам ти скоро да се отчетеш по темата  Hug

# 77
  • София
Една седмица след закъснението, това беше първия тест, който правих и тъй като не повярвах, вечерта направих още един.
И той беше положителен.

# 78
На 3- тия ден след като ми закъсня, беше отрицателен  EFN
След още 3 дни обаче направих отново тест и  newsm44  EFP

# 79
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
1 седмица след като ми закъсня си направих теста, въпреки , че бях убедена, че съм бременна. ОТначало втората чертичка беше по- розова,но после и лекарят ми потвърди.

# 80
първата бременност - 2 дни преди закъснението, а сегашната 2 седмици след зачеването  Wink И двете бяха планирани и очаквани, та си купувах чувствителни тестове

# 81
Месец след зачеването-чак 3-я тест отчете бременност Hug.

# 82
На 4-ти ден от закъснението. Wink

# 83
Направих се тест за бременност една седмица след като ми закъсня цикъла.
Тогава видях и 2-те чертички Peace
Същото беше и при мен. Peace

# 84
1 ден преди да ми доиде при цикъл 24 дена.  Hug

# 85
  • Willebroek, Belgium
при дава дни закъснение и ми о4ете доста тъмна 4ерта  bouquet

# 86
Направих теста 2 дни след като ми закъсня цикъла. Появиха се двете чертички, но едната беше по-бледа.

# 87
  • София
Направих го 10-на дни след закаснението....

# 88
  • на брега на Дунав
И двата пъти правих около 10 дни след закъснението и тогава ми показа ясно две чертички. Само с втората бременност ми се беше наложило да пия антибиотици и реших да си направя тест и преди закъснението - беше отрицателен, а след 2 седмици се оказа, че съм бременна  Mr. Green

# 89
Закъсняваше ми с 3 дни. Първият тест го направих вечерта и втората черта едвам се вихдаше и се появи сигурно след час(случайно го видях). На следващата сутрин направих нов и си беше положителен Peace

Общи условия

Активация на акаунт