Лале ли си, зюмбюл ли си? Или това ли е началото на новото “нормално” в спорта?

• 41 474
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Години наред жени не са били допускани и това е било ок. Но после те са се сетили, че това е унизително и дискриминационно, и последвали промени.

# 631
И като са ги пуснали как се състезават? Помежду си, нали? Ми и разните със полови отклонения да си се състезават помежду си, кой ги спира.

# 632
Да бе, гледай ти как прогресира светът! От това жената да не е смятана за човек до това мъжете да искат да бъдат жени. Simple Smile

# 633
  • София
И като са ги пуснали как се състезават? Помежду си, нали? Ми и разните със полови отклонения да си се състезават помежду си, кой ги спира.
Да. Н-пъти писах, че трябват още категории, но МОК са консервативни и не го правят.

# 634
Просто няма как да има още категории. Не може да има десет категории (понеже и отклоненията са много). И после как ще се съберат достатъчно класни състезатели за да има интересно състезание? Ще си бъде параолимпиада.

Сега се сетих и как някога в басейните слагаха препарат и ако някой се изпикае вътре в басейна около него става червен облак. И това махнаха, защото било унизително и дискриминационно така да се шеймват пикаещите. А останалите, дето плуват в урината им, кучета ги яли. Да се оправят.

# 635
  • София
Просто няма как да има още категории. Не може да има десет категории (понеже и отклоненията са много). И после как ще се съберат достатъчно класни състезатели за да има интересно състезание? Ще си бъде параолимпиада.

Защо да не може? Не виждам проблем в това. Пък колкото състезатели – толкова. И сега има дисциплини и категории, които са скучни, но се провеждат.

# 636
Ми, ако така е модерно, да направят едни политкоректни игри, пък аз няма да гледам. Щом най-важното е отклоненията да могат да се състезават. Но поне да не се мешат с жените.

# 637
  • Пловдив
Нема ора, бе, Миленака, за тия категории.

Вътре в категориите трябва да има и подкатегории на всичкото отгоре, та още повече да нема ора. Докато жените в света са четири милиарда и повечето са в норма, тоест имат право на участие в общите женски състезания.

# 638
  • София
Да, всеки да се състезава в категорията си.
А гледането не е задължително. Кой иска гледа, който не иска – не гледа. Аз, например, предишните откривания на олимпиади ми бяха скучни  и не ги гледах, това откриване ме залепи пред екрана. Други пък – обратното. Няма драма Simple Smile

Като няма хора, категориите постепено ще отпаднат. Ще останат само тези, за които има. Или ще се появат повече хора, като видят, че има възможност.

# 639
Някой разбира ли арабски за малко превод? В статията има клип от интервю на Халиф.
https://bnews.bg/zhenata-mazh-i-boksaor-iman-halif-se-hvali-po-t … mpijski-shampion/
Дали преводът от статията е верен с клипчето?

# 640
Не знам дали преводът е точен, Невена Виролан май знае арабски, обаче представителят на Алжир дори, когато се опитва да изглежда женствен - в интервю с червена блуза и в някакъв клип с накити прилича повече на мъж в женски образ, отколкото на жена.

# 641
  • София
Мда, мъжкарана е.

# 642
По-скоро леко женствен мъж е. Добър актьор. Обещали са му титлата срещу целия този театър. Ту козирува, ту чупи меки китки, бърше сълзи, па току се озъби грозно. Мда, новото нормално.

# 643
Или травестит?
Колко жени боксьорка има в Алжир? Има ли женски боксов клуб? Жените с мъжете ли тренират? Допускат ли се жени да тренират с мъже?
За шампионката на Алжир на греда пише, че е родена във Франция, предполагам, че там живее и тренира.

# 644
По-скоро леко женствен мъж е. Добър актьор. Обещали са му титлата срещу целия този театър. Ту козирува, ту чупи меки китки, бърше сълзи, па току се озъби грозно. Мда, новото нормално.

Точно. Сега ще му дадат и златния медал!

Общи условия

Активация на акаунт